İyi akşamlar diyip başlıyorum sözlerime .
Çıngırock isimli şifacıyı tanıyanınız vardır . Bu charın sahibi Ben Ve Berkedir . Berke benım Kardeşimdir . Teyze çocuklarıyız . Genellikle berke oynardı fakat ara zamanlarda vakit geçirmek istediğim olurdu . Yaklaşık 13-14 aydır İKV yüzü görmedim . Sebebi ise askerliğimdi . İzin aldıgım ve Evime döndüğümde vakit geçirmek için karekterime girmeyi denedim .
Fakat Giremiyordum ? . Berkeye sordugumda ise oyundaki Sitem isimli bir abisine verdiğini . okullar kapanınca karekteri geri alabileceğini söyledi . E-mail adresinden Siteme Benım geldiğimi . Berkenin kendısıını abisi olarak görmesini ve bunada sevindiğimi açıkladım . Ama karekterde benımde emeğim oldugu için karekterimizin başka insanlara verilmesinden hoşnut olmadıgımı söyledim . Gelen Cevap buydu :
Berke bana charı kitlemem için verdi . İtemlerini hayrına dağıtıyımmı diye sordugundada evet cevabını verdi . Charıda başka birine verdiğini söyledi. Bunu berkeye söyleyince ağlamaya başladı hemde kaç saat . Çünkü böyle birşey olmadıgını , sadece karekteri kitleyeceğini söyledi . Berke'de hata yokmu diyeceksiniz , elbette var . Böyle bir Allahın belasına karekteri verdiği için . Berke hala çok üzgün ve ara sıra ağlıyor . Niye dağıttıgına evet dediğini sordugumda ise Berke söyle cevap verdi :
Abi Okuluma odaklanmak için karekterimi sitem abiye verdim , sadece charın şifresini değşştirip benım charda oyun oynucaktı . Yemin ediyorum İtemleri dağıt diye birşey çıkmadı . Üstelik charda başkasına vermiş . Sitem adlı kişilik Berke'ye zorla '' Sen okucaksın charı bana ver kitlicem ' gibi laflar söylüyyormuş . Berkede bu Allahın belasına karekterini vermiş . Oda hemen itemleri yan karekterine aktarıp charı verdim ayağına değiştirmiş .
Bu kişinin en içten dileklerimle ALLAHIN BELASINI VERMESİNİ İSTİYORUM . Benim kardeşimi üzüp ağlatmaya kimsenın hakkı yok .
Sitem inşallah ALLAH BELANI VERİR.
Artık Çıngırock isimli bir şifacı tılsımda olmayacak yenı karekterde kasmıyacağız .
İyi akşamlar
Sitem abinizin asıl yüzü
- forumcingir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- forumcingir
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: Sitem abinizin asıl yüzü
Sen ne saçmalıyorsun bu nasıl bi,r hitap tarzı ve bu ne şekil bir konu anlamış değilim Berke bana pm atıp abi ben akşam oyunu bırakıcam bugün son günüm dedi ve konuşma başladı neticesinde öss ye ve geleceğine hazırlanacagını belirtti itemlerini dağıtıp çarlarını sileceğini belirtti bende en mantıklısı snn yaşında bir gencin oynamasını tasvip etmiyorum zaten deyip konuyu kapattım daha sonrasında çarları bana vermeyi teklif etti bende bunun üzerine dedimki eğerki bu çarları alırsam ne var ne yok dağıtırım cünkü zaten benim şahsıma ait şifam büyücüm savaşcım her karakterim mevcut önemli değil abi ne yaparsan yap bi şekilde kurtulmam lazım dedi ve akşamında msn adresimden çarlarının şifresini nverdi üstüne basa basa iiyi düşündünmü dedim evet abi dedi ve çarları aldım şifresini değiştirdim daha sonrasında bana gelip tek bir kelime dahi etmedi oyun içerisinde Staffer isimli orta okul talebesi bir arkadaşının olduğunu eğer arzu edersem bu karakteri çarı itemi ona verebileceğimi söyledi bende eğer gerekirse veririz ama sanmam dedim ve olay kapandı şimdi bugün bana gelmiş diyorsunki kardeşim ağlıyor sen bana ep numaranı bi verde snnle yüzyüze bi konuşalım bela okuyorsunda Allah adamın suratına geri çevirir dikkatli ol bence sor bakalım sunucunun tüm her bireyine zerre kadar zararım veyahutta itemde gözüm parada gözüm olmuşmu önce konuşmasını öğren bu konuyu buraya açmakla yapabilecğin en büyük hatayı yaptın çünkü bu konu halledilmekten cok 2 kişi arasındaki tartışmaya dönüp kapatılcak sen benimle yüzyüze irtibata geçip olayı dinledinmiki burdan bana laf sayıyorsun snn kardşein össsine çalışsın diye yardım etmekmi suç yerim snn çarını kendi isteğiyle vermiş durduk yere pm atıp abi sana vericem ne yaparsna yap demiş sonra gelmişin askerden eee üstünde item vardı üstündeki itemler tek item mağra kolye yüzükmüydü milyon eden yoksa mor eld asamıydı? Bak kardeşim yaşın kğçğk bu aşikar ancka bazı şeyleri böyle hakaretle küfürle çözemezsin konuşarak herşey çözüğme kavuşturulabilir ancak önce dinlemeyi öğren anlamayı öğren
Beterdir hayat..Acılar çekenlere..
Siтєм
Siтєм
- forumcingir
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ulan ne kadar kişilksz şahsiyetsiz birisin . msn gel konu kilitlenmesın bu şerefsizliğini herkes görsün allahın belası
sen berkenin abisi değil yeni açılan loncnaın başkanı Staffersin çarı sana vermedim diye su hallere bak
Siтєм
Siтєм
- forumcingir
- Işık Hanım'ın Elemanı
Abim ve sitem yani ayaz abimin yanlış anlaşılması sonrası , abminde charların gitti artık demesi üzerine bazı kötü yollara gitmiş .
Şimdi ayaz abimle msn den konuştm olayı anlattı
konunun kilitlenmesini istiyorum .
ve ÖZÜR DİLİYORUM
ve ÖZÜR DİLİYORUM
Gönül isterdiki bu kadar iyi niyetli bir düşüncem bu kadar art niyetli bir tepkiye maruz kalmasın normalde pek öyle sanal alem falan umursamam ancak harbiden herif gibi delikanlı gibi söyleyim canım yandı ve valla kalbim kırıldı ne gerke vardı bunda söze hakarete bedduaya tamamen üniversiten içindi çarlarını aldığına göre sorun kalmamıştır Hak konusumu onu dert etme Mevlam neylerse güzel eyler Allah'a havale ediyorum tüm foruma hayırlı akşamlar ..
Siтєм
Siтєм
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
Çıngırock bilmeden Sitem i suçlaman yanlış.
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Sitem yani ayaz ı uzun zamandır takip eder ve tanırım. Nasıl bir kişilik olduğunu eminim herkes biliyor. Ayaz a yapılan banada yapılır,
Bu cümleyi söylemeseydin benim bu konuya yazacağım sözler çok ağır olacaktı bundan emin olabilirsiniz..!forumcingir yazdı:Abim ve sitem yani ayaz abimin yanlış anlaşılması sonrası , abminde charların gitti artık demesi üzerine bazı kötü yollara gitmiş .
ve ÖZÜR DİLİYORUM
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !