evet arkadaşlar öncelikle sa diyorum
evet bir konuya değineceğim "fiziksel hasar"
eskiden savaşçılar sakınma açardı ve meteoirt vurmazdı çarımız buz elektrikti
ama şimdi savaşçıların zırhı düşük büyücünün ki ni söylemiyorum bile
şifacı da dirençliyse yandık
eveeet gelelim büyücü vs büyücü ye benim çarım buz elektrik ve alternator takı setim var üstümde buz~~elektrik karışık yani sağlam sayılır
ancak çok iyi itemleri olmayıpta meteorit çi olan büyücüler haksız yere daha iyi item dizmiş adamları kesiyor
büyüler arası denge yok yani... büyü bozmayı 15 yap diyorsanız size lafım şu
büyücüde 2 tane 15 hakkın kalıyor zihin kesin 15 buz elektrikte direnç kırma 15 olsa büyü bozmaya puan yetmiyor
yönetim okur bunu umarım ve bir çare bulunur saygılarımla
Meteoritçi bir büyücü vs buz ~~elektrikçi
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Meteoritçi bir büyücü vs buz ~~elektrikçi
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Meteoritçi bir büyücü vs buz ~~elektrikçi
Büyücü kesebilmek zaten itemden çok, büyücüyü nasıl kullandığına bağlıdır. Ayrıca nasıl savaşçı wsleri artık max hasarlı eşyalarla oluyorsa ve etkisi daha fazlaysa, demekki meteroitin hasarıda buz ve elektrik hasarlarına göre daha fazla. Zaten buz ve elektrik ws ve klan savaşlarında pek işe yaramaz. Direnç kırmayı attınız diyelim ilk vuracağınız buzu karşı taraf engellerse aynı zamanda üzerindeki direnç kırmayıda bozacaktır. Sizin tekrar direnç kırmak için beklerkenki vuruşlarınız çok düşük olacaktır. Tabi bu sırada karşı taraf sizi 2 meteroit vuruşuyla yatırmazsa.
Patiklipenguen
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
bende diyorum ki savaşçıda tek dizecek şey var max
ama büyücüde sadece meteorit mi var hayır
madem sadece meteorit önemli diyosun diğer yetenkleri kaldırsınlar o zaman
bunlar dengelenmeli...
bunlar dengelenmeli...
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
gereken cevap budur diye düşünüyorum.patiklipenguen yazdı:Büyücü kesebilmek zaten itemden çok, büyücüyü nasıl kullandığına bağlıdır.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
DeathxShock yazdı:gereken cevap budur diye düşünüyorum.patiklipenguen yazdı:Büyücü kesebilmek zaten itemden çok, büyücüyü nasıl kullandığına bağlıdır.
bende her şey taktik değil taktik+item+denge diye düşünüyorum tek yönlü düşünmemek lazım değilmi
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Theanswer3 yazdı:bende diyorum ki savaşçıda tek dizecek şey var max
bunlar dengelenmeli...
Ben sadece kendime göre meteroitin daha fazla işe yarayacağını gerekçeleriyle yazdım. Diğer yetenekleri elbette daha iyi kullanan olabilir. Birinde görmüştüm tek buz vermişti ve büyü bozmayı 15 yapmıştı. Bu da farklı bi strateji. Kendinde diyosun zaten büyüde sadece meteroit yok diğerlerini kullanmak bize kalmış. Karşı tarafın item yönünden senden güçsüz olduğunu düşünüyorsan o zaman büyücü kullanmayı geliştirmen lazım. Diğer türlü düşünürsek zaten büyücü kullanmayı biliyorum diyosan ve zaten karşı tarafın 2-3 parça meteroitten başka itemi yoksa, her şartta kesmen gerekir.
Patiklipenguen
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
patiklipenguen yazdı:Theanswer3 yazdı:bende diyorum ki savaşçıda tek dizecek şey var max
bunlar dengelenmeli...
Ben sadece kendime göre meteroitin daha fazla işe yarayacağını gerekçeleriyle yazdım. Diğer yetenekleri elbette daha iyi kullanan olabilir. Birinde görmüştüm tek buz vermişti ve büyü bozmayı 15 yapmıştı. Bu da farklı bi strateji. Kendinde diyosun zaten büyüde sadece meteroit yok diğerlerini kullanmak bize kalmış. Karşı tarafın item yönünden senden güçsüz olduğunu düşünüyorsan o zaman büyücü kullanmayı geliştirmen lazım. Diğer türlü düşünürsek zaten büyücü kullanmayı biliyorum diyosan ve zaten karşı tarafın 2-3 parça meteroitten başka itemi yoksa, her şartta kesmen gerekir.
bakın ben farklı şey diyorum... meteorit yeteneği diğerlerine göre çok daha üstün bu haksızlık diyorum
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Ben fiziksel setimi de giysem, buz setimi de giysem büyücü kullanma becerimle karşımdakini yenebileceğimi düşünüyorum..Theanswer3 yazdı:DeathxShock yazdı:gereken cevap budur diye düşünüyorum.patiklipenguen yazdı:Büyücü kesebilmek zaten itemden çok, büyücüyü nasıl kullandığına bağlıdır.
bende her şey taktik değil taktik+item+denge diye düşünüyorum tek yönlü düşünmemek lazım değilmi
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
DeathxShock yazdı:Ben fiziksel setimi de giysem, buz setimi de giysem büyücü kullanma becerimle karşımdakini yenebileceğimi düşünüyorum..Theanswer3 yazdı:DeathxShock yazdı:gereken cevap budur diye düşünüyorum.patiklipenguen yazdı:Büyücü kesebilmek zaten itemden çok, büyücüyü nasıl kullandığına bağlıdır.
ben o kadar zengin değilim açıkcası 2 sene boyunca 0 şansla güç bela bişeyler yapmaya çalıştım sadece meteorit fazla vuruyor diye taktiğin t sini bilmeyen adam bile yenebiliyor bunu kastediyorum
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
neyse tamam hep siz haklısınız ben haksızım siz biliyorsunuz ben bilmiyorum tamam oyun çok dengeli çok güzel gerçekten yönetim bu dengeyi korusun
iyi akşamlar herkese böyle bir konu açmam hataydı zaten lütfen güncellemeyin daha herkesin karşıt yorum yapıcağını biliyordum...
iyi akşamlar herkese böyle bir konu açmam hataydı zaten lütfen güncellemeyin daha herkesin karşıt yorum yapıcağını biliyordum...
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM