arkadaşlar bildiğiniz üzere grup bölgelerinden çoğu kişiye çeşitli değerli şaheserler düşüyor bazılarınada ne kadar kenan motor junon vs. kesse bile eşya düşmüyor
aklıma takılan soru şu ? AÇTIĞIMIZ hesabınmı şansı yok yoksa AÇTIĞIMIZ çarınmı şansı yok
örnek benim açtığım hesaptaki çarların hiç birinin şansı yok okadar sığınak miğrat a girdim şaheser düşmedi veya meranda kastım çok değerli eşya düşmedi
bazı kişiler ise ardı ardına şaheser eşya düşürüyor bu eşya düşme sistemi neye göre çarın şansınamı yoksa açtığımız hesabın şansınamı ?
oyuna yeni başlayanlar bile zengin olurken bazı kişiler hala yerinde sayıyor ne kadar bölgelere girse kassa bile
bu konu hakkında sizin ve YÖNETİCİ lerin görüşlerini yorumlarını bekliyorum şimdikten teşekkürler
YÖNETİCİ varsa KONUYA bir BAKABİLİRMİ ve OYUNCULAR
YÖNETİCİ varsa KONUYA bir BAKABİLİRMİ ve OYUNCULAR
*gidene dur demem ben be güzelim*
*sen benim sevgime çoktan yenildin*
*gidenler zaten sevmemiştir be güzelim*
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: YÖNETİCİ varsa KONUYA bir BAKABİLİRMİ ve OYUNCULAR
Belki sen şanssız doğmuşsun çarın ne suçu var. Bölgelerden devamlı item düşüren bi arkadaşını çara sokmayı dene biraz şans bulaşsın 
Patiklipenguen
şansız doğduğum kesin zatenpatiklipenguen yazdı:Belki sen şanssız doğmuşsun çarın ne suçu var. Bölgelerden devamlı item düşüren bi arkadaşını çara sokmayı dene biraz şans bulaşsın
*gidene dur demem ben be güzelim*
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
bence ıtem dusurmemen şans .her ıtem dusmedıgınde ıcımden yuzlerce kufur edıyorum oyunu 1 hafta bırakıyorum derslerde basarım artıyo :| :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
İkv de yönetic namına kimse yokki 
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Benim fikrim,Üyeliğinde ki çarlar ne kadar az ceza görmüşse eşya düşme şansı o kadar artar. (Bence)
Göster