Burada forumda yein ediyorum ki Hazirandan beridir gecemi günüdüzüme katıp ikv yonadım gecelerı 4 lere kadar gözlerim şişene kadar ikv oynadım evet fazla oynadım bazen arkadaşlarım kzıdı cok oynuyorsun diye ama kopamadım dedim elbet bize de güler bir gün ŞANS ŞANS ŞANS ŞANS ŞANS İşte tüm mesele bu ikv Neden ŞANS ŞANS ŞSN oldu bunu istemiyoruz
Biz ŞANS Oyunu istemiyoruz EMEK EMEĞİYLE Oyun oynayanlar hakkını almalıdır Lathander Nerull eğer bu yazıyı okursanız ki sizlere diyorum bu oyun gayet güzel cok güzel kötü demiyorum fakat biz ŞANSSSSSSSS a bırakılmayalım resmen sinrimden ağlamak istiyorum Neden şans oluyor u yazıyı yazdım artık ara veriyorum inş günün birinde ikv de şans faktoru ortadan kalkar bana destek verenler yada iş koyanlar hepiniz cok seviyorum ikv yi cok seviyorum ama ben hayatımı daha cok seviyorum kusura bakmayın sitres atmak için girdiğim yerden gözlerım dolu olarak cıkmak istemiyorum 3 yılını ikv ye vermiş bir oyuncu olarak grup bölgelerinin yeni bir güncellemeyle düzene sokulmasını istiyorum yazdıkca yazasım geliyor tıpkı bir hikaye gibi okuyanlara cok teşekkür ediyorum
Aldığım pls lar Helalı hoş olsun ikv türkiyenin en kral en baba oyunudur öyle kalacaktır sesimizi duyan olacaktır....
Yasin Kocamanca