SİTEMLİYİM ÜZÜLÜYORUM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

SİTEMLİYİM ÜZÜLÜYORUM

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Merhaba evgili ikv severler yazıımı yazarken o kadar üzügnüm ki sinirli dğeilmi sadece sitem ediyorum Bir çok oyuncu benmi gibi defalarca girmesıne rağmen ne cent'den pantalon nede zırh yüzü görmüş değil elbet benım gıbı olanlar forumda konu acıyor :D ama bir girşinde pantı ve zırhı alıp cıkanlarda bizi kesince ezig diyor :D adam haklı biz eziğiz :D cun ki onu kesmeiyoruz tek sucumuz defalarca girmek plus paket yüklemek

Burada forumda yein ediyorum ki Hazirandan beridir gecemi günüdüzüme katıp ikv yonadım gecelerı 4 lere kadar gözlerim şişene kadar ikv oynadım evet fazla oynadım bazen arkadaşlarım kzıdı cok oynuyorsun diye ama kopamadım dedim elbet bize de güler bir gün ŞANS ŞANS ŞANS ŞANS ŞANS İşte tüm mesele bu ikv Neden ŞANS ŞANS ŞSN oldu bunu istemiyoruz

Biz ŞANS Oyunu istemiyoruz EMEK EMEĞİYLE Oyun oynayanlar hakkını almalıdır Lathander Nerull eğer bu yazıyı okursanız ki sizlere diyorum bu oyun gayet güzel cok güzel kötü demiyorum fakat biz ŞANSSSSSSSS a bırakılmayalım resmen sinrimden ağlamak istiyorum Neden şans oluyor u yazıyı yazdım artık ara veriyorum inş günün birinde ikv de şans faktoru ortadan kalkar bana destek verenler yada iş koyanlar hepiniz cok seviyorum ikv yi cok seviyorum ama ben hayatımı daha cok seviyorum kusura bakmayın sitres atmak için girdiğim yerden gözlerım dolu olarak cıkmak istemiyorum 3 yılını ikv ye vermiş bir oyuncu olarak grup bölgelerinin yeni bir güncellemeyle düzene sokulmasını istiyorum yazdıkca yazasım geliyor tıpkı bir hikaye gibi okuyanlara cok teşekkür ediyorum

Aldığım pls lar Helalı hoş olsun ikv türkiyenin en kral en baba oyunudur öyle kalacaktır sesimizi duyan olacaktır....

Yasin Kocamanca
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/

“Genel Etkileşim” sayfasına dön