Düşündükce Saçlarım Döküldü... Bir yardım Eden Varmı??**

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
enfectionn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Re: Düşündükce Saçlarım Döküldü... Bir yardım Eden Varmı??**

Mesaj gönderen enfectionn »

Kardeşim Kankam Bu Konuyu GEçen Okudum Yazicak Bişey Bulamadım Benimde Herkeze gibi Senin Gibi Aşk Acılarım Oldu Olmadı değil.Şimdi Ben sana Nedesem Beni Dinlemiceksin Aşkın Gözü Kördür İyi Bilirim.Kanka Yeni Mesajını Aldım Ve Kontrum Olmadıgından Buraya Yazıyorum 18 yaşındasın Stres Yapmayıp Şapkanı Önüne Alıp Adam gibi Düşünmen gerek Kaçırılmasımı gerekiyor geleyim beraber kaçıralım.Sorun O değil Seni Kardeşim Gözüyle Bakıyorum yiğit tin böle bir duruma düştüğünü farz ediyorum Ne yapardım?

Kaçırdın Diyelim hadi Kızı! Başlı başına kocaman bi sorun Kızın ailesi senin ailen cok sorunlar geçicek o kalan saçlarında devamında gidecek bunları göz önünde bulundur.Hadi o sorunları atlatın lise bitti farzediyorum Askerlik var Kıza kim bakıcak öle değilmi kendi rızasıyla gelmedi Turkiyede yaşadığımızı göz önünde bulundurmanı isterim.

hadi bunların hepsini geçtim nışanlanmış diyorsun.Nişanlanmış bir kızın kaçması nedemek ve negibi sorunlar getireceğini de bir düşün!!

Kankam kardeşim Nişanlanmış ise iyi düşün derin hergün içmene gerek yok gerçekten yaşın 18 ve 2 yıldır tanıyorsun ben ne 2 yıllar ne 4 yıllar geçirdim arkama baktıgımda hiçbirini göremiyorum.Sevmek güzel aşk güzel ama sevgide aşkta tek taraflı olmuyor be kardeşim kankam..Cok iyi düşün Cok fazlada Canını sıkma.Kontrum oldugunda Arıcam seni Aklını başına al Fatihim kankam Kardeşim....

En kısa Zaman da Senden güzel bir mesaj bekliyorum...Allah Gönlüne göre versin kankam...
Resim
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

amazonx yazdı:ben sizleri hiç tanımıyorum ama yazdıklarını okudum ve sizlerden hayli büyüğüm.tanımadığım halde bende birşeyler ayzmak istedim .ama sevdiğin kız için herşeyi göze alman çok güzel ama bir arkadaşın dediği gibi senin hayatının devamı için yani sevdiğinle ömür boyu mutlu olmak için eline mesleğini alman gerekir.yani önce okulunu bitirmeli ve iyi bir iş bulmalısın ki sevdiğinle mutlu olabailesin.ben evli bir bayanım o çok sevdiğin kız yarın birgün yani sen onu kaçırırsan eşin olacak bayan paramız yok diye dırdır etmeye başalacak ve üzüleceksin ama gerçekten üzüleceksin.ve mutluluğunuz birşekilde sıkıntıya dönüşecek.hayat senin hayatın ben sadece düşüncelerimi yazdım.
Ablam Veya Yengem olarak Hitap Edeyim. Yazdıklarını okudum. Ve beni Tanımayıp bu yorumu yapman bir nokta Sevindirdi beni.
yah abla. 2 kere gerçekten aşık oldum. tekinde Trafik kazası elimden aldı. Kimsenin yuzune bakamaz oldum. Kimseyle görüşemez oldum ( kızlarla ) Tekrar Bu aşkı Tekrar bir yerden ACI cekmek istemedim.
Ve işte Çiğdem Cıktı Bir yerden. Onu Seviyorum. Ona değer Verdim. ve Sevgimiz Tek taraflıda değil. Onun gönlü onda değiL. Bende ikimzde bunun farkındayız. Ama ben kafama koydum. Ne olursa olsun Ne cıkarsa cıksın. Ben Kaçıracağım..

Yorumun için Teşekkürler abla
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

enfectionn yazdı:Kardeşim Kankam Bu Konuyu GEçen Okudum Yazicak Bişey Bulamadım Benimde Herkeze gibi Senin Gibi Aşk Acılarım Oldu Olmadı değil.Şimdi Ben sana Nedesem Beni Dinlemiceksin Aşkın Gözü Kördür İyi Bilirim.Kanka Yeni Mesajını Aldım Ve Kontrum Olmadıgından Buraya Yazıyorum 18 yaşındasın Stres Yapmayıp Şapkanı Önüne Alıp Adam gibi Düşünmen gerek Kaçırılmasımı gerekiyor geleyim beraber kaçıralım.Sorun O değil Seni Kardeşim Gözüyle Bakıyorum yiğit tin böle bir duruma düştüğünü farz ediyorum Ne yapardım?

Kaçırdın Diyelim hadi Kızı! Başlı başına kocaman bi sorun Kızın ailesi senin ailen cok sorunlar geçicek o kalan saçlarında devamında gidecek bunları göz önünde bulundur.Hadi o sorunları atlatın lise bitti farzediyorum Askerlik var Kıza kim bakıcak öle değilmi kendi rızasıyla gelmedi Turkiyede yaşadığımızı göz önünde bulundurmanı isterim.

hadi bunların hepsini geçtim nışanlanmış diyorsun.Nişanlanmış bir kızın kaçması nedemek ve negibi sorunlar getireceğini de bir düşün!!

Kankam kardeşim Nişanlanmış ise iyi düşün derin hergün içmene gerek yok gerçekten yaşın 18 ve 2 yıldır tanıyorsun ben ne 2 yıllar ne 4 yıllar geçirdim arkama baktıgımda hiçbirini göremiyorum.Sevmek güzel aşk güzel ama sevgide aşkta tek taraflı olmuyor be kardeşim kankam..Cok iyi düşün Cok fazlada Canını sıkma.Kontrum oldugunda Arıcam seni Aklını başına al Fatihim kankam Kardeşim....

En kısa Zaman da Senden güzel bir mesaj bekliyorum...Allah Gönlüne göre versin kankam...
Anıl'ım Sen kendini Benim yerime koy. Ölüme seviyorsun. Gelip ailesi Başkasıyla Nişanlıyor. Yok Anılım. Ben bu kızdan Vaz geçmem. dayak yerim, bıçak yerim , ölümle yüz yüze gelirim. Yinede Vaz geçmem.

Birde Şu var. düün günleri Belli olmuş. 11 Temmuz. Lise 15 haziranda bitiyor muhtemelen. ve ben 16 veya 17 Haziranda Nikah'ı kıydıgımda Ailesi ile olan sorunlar biter..

yardımların için saoL. Yorum'un içinde t.ederim. Aklıma koydum knk.
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Alpaslanx »

Selamlar.

Fatih kardeşim.Eğer illaki kaçırıcam diyorsan , elimden gelen yardımı yaparım.
Al kızı(Yengemizi) kap gel denizli'ye.Evim dostlarıma her zamanaçıktır.
Kızı burda aramak akıllarına bile gelmez.Tmm de , adresi hemen yazarım.

Aeo Kıb.Sağlıcakla ve Hoşçakal.

Alpaslan
Kullanıcı avatarı
kuvaixinzibatiye
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kuvaixinzibatiye »

eyw aLP. SaoLasın. Bakıcağız işte. Daha Vaktım var. ayrıntılı olarak Bakıcaz.
Resim

Tek RaKiB'im [ DeV] FevziBeY
Bu Sabah Gittiğini Anladım. ağladım Sana Şarkı Yazdım Mutlu oL diye. sonsuz OL diye.
Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Alpaslanx »

Her zaman evim ve kapım dostlara açık.Ama bence iyi düşün .
Daha önünde koca bir ömür var.

Alpaslan
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kackin »

acıklı hikaye :)
Son..