Yakamoz Loncası
- yaban
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Yakamoz Loncası
Slm yakamoz ailesi bi halinizi hatrınızı sorayım dedim
şu sıralar oyunda online olamasamda forumu takip ediyorum elimden geldiğince.. savaş kardeşimizin çarlarının silinmesi ele alınmış gördüğüm kadarıyla ve bu olay gerçekten üzdü bizleri sonuçta ortada kaybolan bi emek var ama ben yakamoz loncasının bu olayla pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum ..şayet böyle bi durum varsada lonca yönetiminin elinden geleni yapacağı kanaatindeyim bu konuda.. ii forumlar herkese

Klan:Arzın Çocukları
Rütbe:***

- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
aiLemizi forumdan takip etmekLe yetınmek...
Sıkıcı .)
koLay geLsin
Sıkıcı .)
koLay geLsin
öNceLikLe Selamun aLeyküm...dabbela yazdı:Bepboys Fevzibey gibi charların şifrelerini Ben ve Sabri Biliyoruz Mert ve sülo malesef oyunu bıraktıklarını açıkladılar ayrıca ben Melihle Savaşın char konusunu hiç konuşamadım Savaş'ın üyeliklerinin birinde bizim İsmail'inde(LaSTmoHikan) bir charı olduğu adı QMUSAMEQ falandı sanırım buda bi gerçek yok aktarım hakkı doldu yok 1hakkı daha vardı falan tartışmaya pek girmedim Savaş'la Böyle bir olayı bizim içimizden kim yapabilir Oktay kim Savaşla muhattaptıki şifresini bilsin ayrıca bunu yapanı bilsem değil savaşın En sewmediğim Breath larda yapsa ben onları hem forumdan hem oyunda klan bölge gibi kanallardan kötülerim ve açıklarım Melih askerden izne geldiğinde oyuna girerse eğer ulaşabilirsem ona msn ve ya facebook tan bu konuyu sizler için açığa kavuşturacak açıklamayı yaparım herkesin içi rahat olsun bunu yapanı ben bulursam hepiniz bileceksiniz asla böyle bir olaya tahammül edemeyiz .... Kıwo olsun Oktay olsun Apo olsun heleki topprağım ve muhabbetlerine doyum olmayan çok sewdiğim toprağım Halil olsun sizleri sewerim ve Roa yı Kardeş Lonca Bilirim bu olayı sizler için araştıracağım Savaşın charı silinmişmi yoksa Aktarılmışmı bunu bilmiorum fakat elimizden geleni yaparız hiç mühim değil .......
Kankaxmagician da oLan karakter'im QMuSaMeQ Nick Li karakterimdir Bu aDam beNi 5 ay qibi oyaLadı aMa oLan oLdu Napalım aRtık iStesemde qeri qeLmez karakter Efemelih ve Birkan ı Sorcakta oLursanız RoA Lılar uLaşmanız iMkansız qibi Bişi ...
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
selamlar loncanıza katılmak istiyorum .
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
Bilgilerinizle beraber referanslarını forum özelime gönderirseniz diğer yetkililerle değerlendirilmeye alınıcaksınız Teşekkür Ederimtrapzone1 yazdı:selamlar loncanıza katılmak istiyorum .
İ.Forumlar
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Halilim Toprağım Eywallah Saolasın Seviorum bende seni oyunda harbi adam gibi adam diyebileceğim ender kişiliklerden birisin Beklıorum oyuna hee çabuk gel bi ton muhabbet gır gır konusuruz dahayaban yazdı:Slm yakamoz ailesi bi halinizi hatrınızı sorayım dedimşu sıralar oyunda online olamasamda forumu takip ediyorum elimden geldiğince.. savaş kardeşimizin çarlarının silinmesi ele alınmış gördüğüm kadarıyla ve bu olay gerçekten üzdü bizleri sonuçta ortada kaybolan bi emek var ama ben yakamoz loncasının bu olayla pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum ..şayet böyle bi durum varsada lonca yönetiminin elinden geleni yapacağı kanaatindeyim bu konuda.. ii forumlar herkese
![]()
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Arkadaşlar ecel üretimim için son 1 tane kadim pençe eksiğim var elinde mevcut olan varsa uygun fiattan alcam.
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı
OYUNUN UZUN DEĞİL TAMAMEN BIRAKMIŞ BULUNMAKTAYIM Eğer ISRARLAR VE Lonca Ve oyun Sevdiklerim ve kuzenim çağırırsa Ancak Dönebilirim Belkide Hiç Dönmem Tüm Yakamoz Kardeşlerim Ablalarım Abilerime BaşaRıLaR !

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
ben de var kardeşim amaaa bi şartım varDejong yazdı:Arkadaşlar ecel üretimim için son 1 tane kadim pençe eksiğim var elinde mevcut olan varsa uygun fiattan alcam.
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Aman şartını buraya yazma memo düverim biliorum ben aranızdaki şartlarıLeonidans yazdı:ben de var kardeşim amaaa bi şartım varDejong yazdı:Arkadaşlar ecel üretimim için son 1 tane kadim pençe eksiğim var elinde mevcut olan varsa uygun fiattan alcam.![]()
![]()
![]()
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi