İkv Kutu
- carsialemdar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İkv Kutu
Öncelikle Selamun aleykum .. arkadaşlr 3 Aylık sürüm kutu Reklamı aşırı recede yapılıyorki Denememek içten değiş ve bu şans mıdır bilemiyorum ama Gidip kutu aldım ilk alışım oldugu için içinde kağıt oluyormuş kağıtta vardı içinde ama yarım kağıt Plus paket kodları yok TTnet planitunum paketi var .. Fişi de almamıştık gerek duymadım Herşey tam çünki Gidip geri götrdüğümde Değişim yapılmadı .. O kadar Reklam yapıyorsunuz ... Kağıt yarımdı resmen Plus paketi yok .. Bu ne iştir ? Bir işi Doğru düzgün yapılmıyor Bu şansmı hatalı çıkış mı .. :? Konuyu daha fazla uzatmama gerek yok Değişimi yapılmadı Tşk ederim iyi Forumlar ..
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
Re: İkv Kutu
Vakit kaybetmeden istanbuloyun.com/support.aspx adresinden bildirim tipini "İKV Özel Sürüm Kutu" olarak seçip yaşadığınız olayı anlatın. Çözüm bulunmaya çalışılacaktır.
- carsialemdar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ya Bide ugrasıcam herkes Gibi Düzgün çıkarılsa kutu Düzgünce bende yüklicem gelecek plus Niye ugrasayım :!: :?: :?: bildiğiniz Kod yok İÇinde kod eksik
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
İKV özel sürüm kutusu bir çok defa aldım ama böylesine hiç karşılaşmadım.
İKV kutu içerisindeki plus paket aktivasyon kodu ve şifresi dvd içinde cd nin hemen altında yazıyor bi daha dikkatli bakmanı öneririm.
Kağıt olarak neyi kasdettiğini anlamadım daha açıklayıcı yazarsan daha verimli yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
İKV kutu içerisindeki plus paket aktivasyon kodu ve şifresi dvd içinde cd nin hemen altında yazıyor bi daha dikkatli bakmanı öneririm.
Kağıt olarak neyi kasdettiğini anlamadım daha açıklayıcı yazarsan daha verimli yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
- carsialemdar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kardeşim Kutunun altında birtek punitium kağıdı var Hediye kodu onun yanın bağlı başında bir kağıt daha olması gerekmiş Yani plus kodu o yok Cd nin tam altında sadece Punituim kodu var yani plus kodu yok Tek kağıt var kısa Uzun baştan başa olması gerek altta :?: :?
carsialemdar yazdı:Kardeşim Kutunun altında birtek punitium kağıdı var Hediye kodu onun yanın bağlı başında bir kağıt daha olması gerekmiş Yani plus kodu o yok Cd nin tam altında sadece Punituim kodu var yani plus kodu yok Tek kağıt var kısa Uzun baştan başa olması gerek altta :?: :?
ben almıştım cd nin altında ikisi birlike kagıtta oluyordu

- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
carsialemdar yazdı:Kardeşim Kutunun altında birtek punitium kağıdı var Hediye kodu onun yanın bağlı başında bir kağıt daha olması gerekmiş Yani plus kodu o yok Cd nin tam altında sadece Punituim kodu var yani plus kodu yok Tek kağıt var kısa Uzun baştan başa olması gerek altta :?: :?
İkisi aynı basılıyor (büyük bir ihtimalle).TTnet premıum kodu varsa, İKV plus kodlarıda olması lazım.Ya sen büyük bir mucizeyle karşılaşmışsın yada yanlış yere bakıyorsun
- carsialemdar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kardeşim anlatamıyorum galiba Kutunun cd nin altında uzun bir kağıt en başında e pin kodu Şifre = yanında o hediye kodu olması gerekmiş ben açtığımda ortadan yırtıkdı resmen epin kodu yoktu Cd nin sağ tam altında yarım yırtık ttnet planituim paketi Var .. Onun sol yanına doğruda E pin seri kodu Yoktu halada yok