Emeğime Yazık....
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Re: Emeğime Yazık....
arkadaşım sen 1 hafta GM olsan oyundan nefret edersin , oyunu oynamaya vaktin kalmıor GM olmanın kuraları şartları var . Oyun da değil Forumda aktif oluyor onlar ..
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
- Orhanteber
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşım her şeyi anladıkda
1.Göktürklerbaran
2.Göktürklersavaşçı
3.Göktürklerburak
4.Davutxxx
5.Büyücüxahmet
6.Kutsal
>>>7.Alta Burada 7 den 9 a atlamışın
>>>9.Derdoşifa
10.Büyücüxgandalf
11.Ladyxgizim
1.Göktürklerbaran
2.Göktürklersavaşçı
3.Göktürklerburak
4.Davutxxx
5.Büyücüxahmet
6.Kutsal
>>>7.Alta Burada 7 den 9 a atlamışın
>>>9.Derdoşifa
10.Büyücüxgandalf
11.Ladyxgizim

"Temiz Ve Güzel Türkçe'ye Karşı Olanlara El Ele..."
Harbi 8 defa nasıl soyuldun ? bir söz vardır
Beni bir kere kandırırsan bu senin ayıbındır, ikinci kez kandırırsan bu benim ayıbımdır..
anlıcan bi oyuncu en fazla 3 kez soyulur ders almassa arkası gelir bunun.
Beni bir kere kandırırsan bu senin ayıbındır, ikinci kez kandırırsan bu benim ayıbımdır..
anlıcan bi oyuncu en fazla 3 kez soyulur ders almassa arkası gelir bunun.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
açtığın konu çok saçma olmuş bende betadan beri oynuyorum ve 48 yaşındaki babama bile (benim yaş 28)bu oyunu sevdirmeye çalışıyorum her sohbette bu oyundan bahsediyorum arkadaş ortamlarımda ama bu yüzden kimseden hediye beklemiyorum
bu arada 4 yıldır oynuyosunda (3. yıldönümümüzü yeni kutladık
nasıl 8 defa soyulmayı becerdin ? bana henüz nasip olmadı ama neyse sana iyi oyunlar 
[ bEnİ sAdEcE TaNrI yArGıLaR]
Arkadaşlar şimdi biri bir cvp veriiyor herkez o cvp veriyor anlamadım herkez aynı cvp ları veriyor bu benim cahilliğim değil.Soruyorum Neden Zembekoğlu Gm Oldu Adam 2 toplantıya katıldı diye gm oldu siz bunları düşünmüyotsunuzda ben ufak bir teşekürü istyedim gm olucam demedim siz benim konuyu okumadan hemen direk diğer kulanıcıların cvplarına göre cvp verin.Halal Size Ben Demedim Oyun Benim ne diyim /alkış oyunda adım duyulsaydı size yemin ediyorum böyle cvplar almazdım..Daha Olumlu cvplar alırım oyunda bizim dayanışmamız böyle ne diyim artık tek kelimeyle /alkış'lıyorum sizi
~|~§èwGìLê® Hå¥ãL ~|~ Ïñ§åÑLå® §åHTê ~|~ Hå¥åTïÑìZ þïLåÑ ~|~ åLå¥íÑíZ ¥åLåÑ~|~
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
mrb
SAna bazı konu'larda hak veriyorum bu oyun 4 degil 3 yıl oldu her neyse.
zembekoglu normal bi oyuncu'du YÖNETİCİ'di evet ama onun sobee yardımın'dan dolayı ve oyun prof oldugu için
Belki yanların'da işe almış olabilir ve yahut la SAyın zembekoglu oyun uzmanı olabilir.
bunu kimse bilemez onun için bu kimseyi ilgilendirmez.
8 kere soyulma bahsine gelelim.
Teşkilat sunucu'nu herkes iyi bilir kendii bilmez br toplu grup buna GM KUBİLAY 'dahil bunlara göz yumarak yapılan bir
komplo var ... İsmini vermek istemiyorum Para ile Büyük küçük ncık açılıyor tabi bunkları Prentledim ama ne fayda..
adamın dedigi şu bunlar GM KUBİLAY onaylıdır diyor bn ikv'de yöneticilik yptım yardım ettim bana laik gördüler byük
kucuk çar açmayı diyor. Şimdi bana inanmıcaksınız ama fotografı koyarsam şok olursunuz nyse nse İKV bi dolaplar
dönüyor bunu bilin. !
SAna bazı konu'larda hak veriyorum bu oyun 4 degil 3 yıl oldu her neyse.
zembekoglu normal bi oyuncu'du YÖNETİCİ'di evet ama onun sobee yardımın'dan dolayı ve oyun prof oldugu için
Belki yanların'da işe almış olabilir ve yahut la SAyın zembekoglu oyun uzmanı olabilir.
bunu kimse bilemez onun için bu kimseyi ilgilendirmez.
8 kere soyulma bahsine gelelim.
Teşkilat sunucu'nu herkes iyi bilir kendii bilmez br toplu grup buna GM KUBİLAY 'dahil bunlara göz yumarak yapılan bir
komplo var ... İsmini vermek istemiyorum Para ile Büyük küçük ncık açılıyor tabi bunkları Prentledim ama ne fayda..
adamın dedigi şu bunlar GM KUBİLAY onaylıdır diyor bn ikv'de yöneticilik yptım yardım ettim bana laik gördüler byük
kucuk çar açmayı diyor. Şimdi bana inanmıcaksınız ama fotografı koyarsam şok olursunuz nyse nse İKV bi dolaplar
dönüyor bunu bilin. !

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
Yaw bırakın boş işler bunlar oyunda ne isimsiz kahramanlar var siz oyununuzu oynayın arka tarafı fazla kurcalamayın.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Arkadaşım ZEMBEKOĞLU normal bir ayabacı dükkancısıydı yanılmassam adam aralarından ayrıldı onu gm yaptılar.
~|~§èwGìLê® Hå¥ãL ~|~ Ïñ§åÑLå® §åHTê ~|~ Hå¥åTïÑìZ þïLåÑ ~|~ åLå¥íÑíZ ¥åLåÑ~|~
bizde betadan beri oynuoz bizde cagircik 5-6 kişi bndemi böle konu aciyim şimdi
olcak iş dqil...