qalanoth yazdı:Dün Oyunu Bıraktım Diyordu..
Şimdi Gelmiş Junon Nasıl Kesilir Onu Anlatıyor..
Sanane Lan Homojen Yaratık Cileden Cıkarma iNsaNı Sustuk Sustuk Diye Tepemize Cıkma lonca kurusmusun atmsn Kenara !
Ulan İnsanımsı Yaratık Sırf Dikkat Çekmek İçin ..
Oyunu Bırakıyorum Diyon Her Gün Oyundasın..
Loncayla İlgileniyorum Sen Hiç Merak Etme..
Gökanıda Tebrik Ettim Özellikle Çok Güzel Sölemiş..
Anlattı Yaptıklarını.. Gerçekten Hak Etmişsin !
Kardeş oyunu bırakıyorum dediği konuya kilitlendiği için yazamadım buraya yazayım ... Orada oyunu bırakıyorm bugüne kadar hiç susturma almamıştım karşıma balıkesirx çıkana kadar demiş.Sen bunun üzerine ne yaptı demişsin oda sen istediğin için ne yaptığını söylemiş kanıtı koymuş.Ardından çemkirmişsin bu konuyu foruma neden taşıyorsun diye ? Her küfür yiyen foruma konu açarsa diye yazmışın ? Fakat orda ne yapmış söyle diyen sensin ? O konunun foruma taşınmasını isteyen sensin ? Anlamadım senin mantığını ?
Kardeş Sen Neden Her Gördüğün Konuya Kendini Mesaj Yazmak Zorunda Hissediyon ?
Bu Benim Loncamdaki Adamla Bu Şahıs Arasında Bişey..
Sen Neden Burnunu Sokmaktasın ?
Yada Daha Açık Mecazsız Söliyim..
Sana ne ?
"Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
qalanoth yazdı:Dün Oyunu Bıraktım Diyordu..
Şimdi Gelmiş Junon Nasıl Kesilir Onu Anlatıyor..
Sanane Lan Homojen Yaratık Cileden Cıkarma iNsaNı Sustuk Sustuk Diye Tepemize Cıkma lonca kurusmusun atmsn Kenara !
Ulan İnsanımsı Yaratık Sırf Dikkat Çekmek İçin ..
Oyunu Bırakıyorum Diyon Her Gün Oyundasın..
Loncayla İlgileniyorum Sen Hiç Merak Etme..
Gökanıda Tebrik Ettim Özellikle Çok Güzel Sölemiş..
Anlattı Yaptıklarını.. Gerçekten Hak Etmişsin !
Kardeş oyunu bırakıyorum dediği konuya kilitlendiği için yazamadım buraya yazayım ... Orada oyunu bırakıyorm bugüne kadar hiç susturma almamıştım karşıma balıkesirx çıkana kadar demiş.Sen bunun üzerine ne yaptı demişsin oda sen istediğin için ne yaptığını söylemiş kanıtı koymuş.Ardından çemkirmişsin bu konuyu foruma neden taşıyorsun diye ? Her küfür yiyen foruma konu açarsa diye yazmışın ? Fakat orda ne yapmış söyle diyen sensin ? O konunun foruma taşınmasını isteyen sensin ? Anlamadım senin mantığını ?
Kardeş Sen Neden Her Gördüğün Konuya Kendini Mesaj Yazmak Zorunda Hissediyon ?
Bu Benim Loncamdaki Adamla Bu Şahıs Arasında Bişey..
Sen Neden Burnunu Sokmaktasın ?
Yada Daha Açık Mecazsız Söliyim..
Sana ne ?
Yorum yazma özgürlüğüne sahibim istediğim yere istediğimi yazarım buna birşey diyemezsin bu bir.Ayrıca açıkçası onu okuyunca bunu yazmak istedim.Konuyu bilmiyorm ama senin ne yapmış söylede bilelim demen bunun üstüne kişinin senin isteğin üzerine foruma taşıması konuyu tam olarak ardındanda ona bir dünya laf yapman bunu neden foruma döküyorsun diye saçma ve çelişkili değil mi ? Ben yorumumu yaptım bunu insan gibi kabul edebilirdin yada ben onu değil bunu kastettim diyebilirdin.Fakat beni terslemen ve kabaca tabirler yazman benim dediklerimi onayladığını ve zoruna gittiğini gösterir
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi ]
Senin O Konuyla Ne İlgi Alakan Var ?
Sen Tartışmanın Neden Çıktığını Nasıl Cıktığını Biliyomusun ?
Tartışan Adamları Loncamı Beni Tanıyomusun ?
Sen Kimsin Benle Loncamla Sorununmu Var ?
Amacın Ne Her Konuya Mesaj Yazıp Post Kasmakmı..
Birilerine Sataşmakmı İstiyosun ?
Saçma Saçma Konuşup Polemik Yaratmakmı Ne Yani..?
"Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
qalanoth yazdı:Senin O Konuyla Ne İlgi Alakan Var ?
Sen Tartışmanın Neden Çıktığını Nasıl Cıktığını Biliyomusun ?
Tartışan Adamları Loncamı Beni Tanıyomusun ?
Sen Kimsin Benle Loncamla Sorununmu Var ?
Amacın Ne Her Konuya Mesaj Yazıp Post Kasmakmı..
Birilerine Sataşmakmı İstiyosun ?
Saçma Saçma Konuşup Polemik Yaratmakmı Ne Yani..?
Kardeşim benim yazdığımı okursan konuyla alakalı yazmadım zaten aradaki kavgayı bilmem.Benim dikkatimi çeken [iyi oku gene saptırma yazdıklarımı ] orada oyunu bırakıyorm şu kişi şunu yaptı ben ceza aldım oyun adeletsiz yazmış.O kişilerle hiç bir alakam yok konuyu bilmem.Sende demişsin ne yapmış söyle kız söylemiş kanıtlamış sende kızmışsın neden bunu foruma taşıyorsun diye.Bunu foruma taşımasını isteyen sensin taşıdı diye kızan sensin.Buna kızma hakkın yok çünkü isteyen SENSİN.Bunu belirtmek istedim ve yorum yazdım.Sende daha düzgün karşılık verirsen sevinirim.Buda bu konuda son yorumumdur.Sende sürdürürsen konu kilitlenir.Sende yorum yapma kapansın
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi ]
ender k.bakma ama centte çember olmaz hiddet birikmesi yok zaten direk çember vuran büyücüye döner zor olr
OttomanraideR Ottomansipahi
Clutching my cure .. I tightly lock the door .. I'm trying to catch my breath again ..
I hurt much more, than anytime before .. I had no options left again ..