chelseafan yazdı:Oyun İçi Çok Aktif Olmasakda Lonca dağılmamalı Zaten...
Lonca zaten her zaman sadece konu başlıgı altında nickimizin yazması ve arkdşlık demekti..(Lonca sistemi gelmedikçe tüm loncalarda bu geçerli) Bunlar organizasyon ve arkdaşlık dewam edecektir inş..
:arrow: :arrow:
MSN ekledim.Hayırdır
~~ KUKLACI SUNUCUSU ~~ ~~ LODOS KLANI ~~ IspanakSAVAŞÇI49Lvl IspaanakBÜYÜCÜ49Lvl IspaaanakŞİFACI49Lvl GeMLiKLiiBüyücü pxxGeMLiKLixxqBüyücü PhiLotHeoSsSAVAŞÇI29Lvl Emekli GeMLiKLiSAVAŞÇI29Lvl Emekli
arkadşlar Loncanın böyle bi duruma gelmesine üzüldüm o kadar kaliteli bir lonca bi o ayrılıyor bi bu ayrılıyor ; ne kadar ara vermiş olsamda forumdan takip etmeye çalışıyorum ; son sözüm üzülerek söylüyorum ki volkan kardeşim(Kikimokoxtwo) ayrıldıysa bende ayrılıyorum ama loncaya başarılar diliyorum saygılarımla
bende çıkabilirim ama bekliyorum arkadaşlar loncanın toplanmasını istiyorum bizi bırakıp yüz üstü giden lonca yöneticilerinin bir açıklama yapmaları gerekli :!: :?: :idea:
2006 Beta Oyuncusu Kuklacı Sunucusu 2025 Karaköyde Oynuyor 29 LVL' de Eski Bir Yönetici
KAPATILAN LONCAMIZ OYUNA DONMEMLE BERABER TEKRAR AKTIF HALE GELECEKTIR YENI LİSTEMIZI VE BAŞVURULARI FORUM UZERINDEN ALICAKIM TUM KUKLACIYA DUYURULUR.! TEKRAR BU KONU UZERINDEN DUYURULARA DEVAM EDILECEKTIR ..! AnKaRaGüCüM
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..