yöneticiler forum yetkiLileri kim varsa bi bakarmısınz ?

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

yöneticiler forum yetkiLileri kim varsa bi bakarmısınz ?

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

İkv de plus aldım ve verdigim paraya acıyorum inanın haybiye gitmiş bir para neden haybiye gitmiş bir para plus aldım saatlerce hayvanat kestim ne bir reçete ne bir silah düştü . Reçete veya silahın bana düşmesi dogru yaratıgı dogru zamanda bulmama baglıysa plusa gerek ne gerek var ?

Forum konuLarında gezerken bi kardesimizin / abimizin yorumLarından birini okurken bu detay takıLdı kafama ve düşündümki cidden haKlı olaBiLir..konu kapatan gencLerden buna bi acıKLama geTirMeLerini rica Ediyorum :):)

ve bu ayrıntıyı görmemi sağlıyan kötürüya nickli kardesimize/abimize teşekkurlerimi sunuyorum :)
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: yöneticiler forum yetkiLileri kim varsa bi bakarmısınz ?

Mesaj gönderen TWTY »

Plus Paket

- 3 kat fazla büyülü eşya düşürme olasılığı! (bir eşya düştüğünde büyülü olma olasılığını 3 katına çıkarır)

- 2 kat fazla eşya düşürme olasılığı!

- OOK lere eşya satışında 1/5 yerine 1/3 fiyatına satış!

- GBM 0 ile yetenek sıfırlama 1/3 fiyatına!

- Örs tamirleri 1/3 fiyatına!

- Ölünce normalin 1/3 ü kadar para kaybı!

- OkO da 3 kat fazla şan ve klan parası kazancı!

- OkO da yarı yarıya karizma kaybı!

- Bölge ve klan kanallarına yazabilme!

- Asla sıra beklemeden öncelikli giriş!

- Er Meydanı'nda yapılan çekilişte %50 daha fazla kazanma şansı!

- Er Meydanı'nda kazanan tarafta %50 daha fazla para kazancı!

- Grup Bölgelerindeki özel düşmanlardan düşen eşyalarda %50 daha fazla kazanma şansı!

Plus paket size yukarıdaki ayrıcalıkları sunar fakat efsun düşürmenizi garantilemez. Plus Paket sahibi olmayan oyunculara göre daha avanajlı olursunuz. Oyun içerisinde ne kadar zaman geçirdiğiniz ve ne kadarında çaba sarfettiğinizle orantılıdır. Oyun içerisinde en iyi yada iyi olmak için çaba sarfetmek zorundasınız. Bana hiç item yada efsunlu eşya düşmüyor demek tamamen gerçek dışı bir söylemdir. İyi Forumlar.

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

- 3 kat fazla büyülü eşya düşürme olasılığı! (bir eşya düştüğünde büyülü olma olasılığını 3 katına çıkarır)

- 2 kat fazla eşya düşürme olasılığı!

Diyorsunuzda ben kaç aylık plus kullanıcısıyım halen kullanıyorum öyle bi eşyaya denk gelmedim ki gecede cöp sata sata 2m i aşkın ciro yapıyorum ama halen efsun yok :)?

sahıt olduğum bi durumu anlatayım ;
gene para kasıyorum gece efsun cıkmıyor diye cıldırmıs durumdayım < :) > ve alttan bi arkadas urban zırh yansıtıyor <plus yok arkadasımda> özelime ve nasıl nerden düştü diye sorduğumda aynen bu cevabı veriyor..

-aqa vallahi oyuna girdim yılan daldı bi kodum bu düştü xD-

ve bu cevap üzrine yıkılıyorum lanet olsun itemide parayıda kasmıyorum diyor ve pc yi kapatıyorm :)

buyrun simdi söz sizde :)
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

Plus paket size yukarıdaki ayrıcalıkları sunar fakat efsun düşürmenizi garantilemez. Plus Paket sahibi olmayan oyunculara göre daha avanajlı olursunuz. Oyun içerisinde ne kadar zaman geçirdiğiniz ve ne kadarında çaba sarfettiğinizle orantılıdır. Oyun içerisinde en iyi yada iyi olmak için çaba sarfetmek zorundasınız. Bana hiç item yada efsunlu eşya düşmüyor demek tamamen gerçek dışı bir söylemdir.

Şans Faktörünüde uutmamak lazım

İyi Forumlar.

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön