Eywallah Arkadaşlar SaolunGORSOMAN yazdı:WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,
Çalkantılı bir dönem geçirmiş olsanızda listenizde yaptığınız güncellemeyle bence yerinde bir karar verdiniz![]()
Başarılarınızın devamını dilerim(iz).
İyiForumlar...
Oktay'ıma katılıyorum , son liste gerçekten çok daha güzel olmuş bir kaç değişiklikten sonra![]()
Her zaman yanınızdayızUmarım attığınız her adım sizin için hayırlı olur
![]()
Sabri amca duy sesimiiiii![]()
Yakamoz Loncası
Re: Yakamoz Loncası
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Ruby yazdı:Kral geldiğinde dalkavuklar diz çöker... Alemin kralı tekrar savaş meydanında![]()
![]()
![]()
Aramıza katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum ve başkanım erene bi soru soruyorum: Eren abisi sen benim zamanında kimlerle ne için tartıştığımı bilmiyomusunda benim olduğum yere muhattap olmadığım cins insanları alıyosun oyundayım istediğin zaman özel mesaj at konuşalım bu konuyu ve özellikle hamit konusunu...
Bazı Hataları Artık Göz Göre Göre Yapıyorum Sanırım Ama Yinede İçimde Kötü Niyet Olmıyacağını Sende Biliyorsun Cihan Abi Gelde Hele Konuşuruz ...
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Vayy Cihan'ım Hg Sefa geldin.. akşam oyunda ol görüşürüz ...
memo ile ayarlayın kendinizi akşam bi junon ziyafeti yapalım...
Racah
Tahin
Esperanto
memo ile ayarlayın kendinizi akşam bi junon ziyafeti yapalım...
Racah
Tahin
Esperanto
Allah izin verirse ayarlarız özgür saolasın.
Eren artık buralardayım abisi sadece 1 kişi hakkında konuşacaz bul beni oyunda.
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Tamamdır abimRuby yazdı:Allah izin verirse ayarlarız özgür saolasın.
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Selamlar Yakamoz Ailesi
Yakamozxefemeih zamanında
viewtopic.php?f=26&t=36903&hilit=kankax ... n&start=50
konusuna bu mesajı atmıştı ve hesabı silen kişiyi bildiğini söylemişti.
Şuanda ne Efemeih'e ne de Bepboys'a ulaşamıyoruz, Yakamoz loncası yönetiminden talebimiz bu isimlere ulaşıp hesaba giren kişinin kim olduğunu öğrenmesidir.
İyiForumlar...
Bu mesajdan sonra bir hafta içinde ismi tüm sunucuya açıklayacağını söylemiş ve söz vermişti ama haftalar geçmesine rağmen hala ortada açıklanmış bir isim yok ?ayriyetten karakteri soyan kişiyide çok iyi biliyorum hatta mertte biliyor adamı bütün server tanıyor ama ismini söyliyemem adama sözüm var söylemicem dedim
Şuanda ne Efemeih'e ne de Bepboys'a ulaşamıyoruz, Yakamoz loncası yönetiminden talebimiz bu isimlere ulaşıp hesaba giren kişinin kim olduğunu öğrenmesidir.
İyiForumlar...
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Loncanızla iyi ilişkilerimizi , loncanzdaki kardeşlerimizi ,abilerimizi saymamıza gerek yok sanırım birbirimize karşı nasıl bir tavır içinde oldğmz belli , iyi günde kötü günde de birbirimizi kollamamız gerekli ki bence bu sözlere gerek bile yok...Ortada bir emek HIRSIZLIĞI var , 'kimin yaptğını biliyoruz ama sözümüz var söyleyemeyiz' gerçekten çok abes kaçıyo , her ne kadar bu arkadaşların niyetleri o olmasada HIRSIZLARI bi bakıma koruyup kollamak oluyor..Dün savaşın karakterleri soyuldu bu gün ALlah korusun sizden birinin başına gelebilir , öyle bir durumda bizden birinin çıkıp ben hırsızı biliyorum ama sözüm var söyleyemem demesiyle yapacağnz yorumlar gözümde canlanıyor açıkçası..Dost değil düşman olsa ortada bir emek hırsızlığı varsa yine koruyup kollamamak gerek istersen öz kardeşimiz olsun..Bu yüzden bende yakamoz loncasındaki kardeşlerime rica ediyorum , bu arkadaşlardan kimin yaptığını öğrenin hırsızlar ortaya çıksın başkalarınında canını yakmadan, bu gün bizim başımıza gelen yarın başkasının başına gelmesin...WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar Yakamoz Ailesi
Bu mesajdan sonra bir hafta içinde ismi tüm sunucuya açıklayacağını söylemiş ve söz vermişti ama haftalar geçmesine rağmen hala ortada açıklanmış bir isim yok ?ayriyetten karakteri soyan kişiyide çok iyi biliyorum hatta mertte biliyor adamı bütün server tanıyor ama ismini söyliyemem adama sözüm var söylemicem dedim
İyiForumlar...

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
Yakamozxefemeih bilindiği üzere vatani görevini yapıyor.
Bepboys ise uzun bir müddet oyuna ara verdi diye biliyorum arkadaşlar şuanda benim bildiğim kadarıyla ulaşılabileceğini sanmıyorum ama ben ulaşırım diyen varsa illaki buraya yazar. İyi forumlar...
Bepboys ise uzun bir müddet oyuna ara verdi diye biliyorum arkadaşlar şuanda benim bildiğim kadarıyla ulaşılabileceğini sanmıyorum ama ben ulaşırım diyen varsa illaki buraya yazar. İyi forumlar...
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Bepboys Fevzibey gibi charların şifrelerini Ben ve Sabri Biliyoruz Mert ve sülo malesef oyunu bıraktıklarını açıkladılar ayrıca ben Melihle Savaşın char konusunu hiç konuşamadım Savaş'ın üyeliklerinin birinde bizim İsmail'inde(LaSTmoHikan) bir charı olduğu adı QMUSAMEQ falandı sanırım buda bi gerçek yok aktarım hakkı doldu yok 1hakkı daha vardı falan tartışmaya pek girmedim Savaş'la Böyle bir olayı bizim içimizden kim yapabilir Oktay kim Savaşla muhattaptıki şifresini bilsin ayrıca bunu yapanı bilsem değil savaşın En sewmediğim Breath larda yapsa ben onları hem forumdan hem oyunda klan bölge gibi kanallardan kötülerim ve açıklarım Melih askerden izne geldiğinde oyuna girerse eğer ulaşabilirsem ona msn ve ya facebook tan bu konuyu sizler için açığa kavuşturacak açıklamayı yaparım herkesin içi rahat olsun bunu yapanı ben bulursam hepiniz bileceksiniz asla böyle bir olaya tahammül edemeyiz .... Kıwo olsun Oktay olsun Apo olsun heleki topprağım ve muhabbetlerine doyum olmayan çok sewdiğim toprağım Halil olsun sizleri sewerim ve Roa yı Kardeş Lonca Bilirim bu olayı sizler için araştıracağım Savaşın charı silinmişmi yoksa Aktarılmışmı bunu bilmiorum fakat elimizden geleni yaparız hiç mühim değil .......
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- eraxkaya
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Bu aıle ıcıne alındıgıma memnun oldum butun loncadaslarıma basarılar dılerımdabbela yazdı:Lonca Kurucusu
Yakamozxpaix - SwaT
Yakamozxinziva - Nightmare
Lonca Başkanı
Yakamozxbela - Belaxtube - Belaxbaytar - Belaxbattle
Lonca Başkan Yardımcısı
Yakamozxkanunu - Chatlaqs
Yakamozxcloe - Yakamozxanqel-Lollipopx
Lonca Sorumlusu
Wildcrazyronaldo - Crazyronaldo
Panzehirim - Valexkaranlıksır
Yakamozxsinga - Junonn -Kankaxsinga
Lonca Disiplin Kurulu
Yakamozxruby - Ruby - Rubyxzirve - Megy
Yakamozxleo - Leonidans - Leoxşifa - İhtiyarxxbüyücü
Yakamozxemrehan - Hunxküheylan - Hunxemrehan
Lonca Üyeleri
Yakamozxdej - Dejong
Yakamozxokculu
Yakamozxromantix
Yakamozxefsane - Legendx
Yakamozxvareradem - VARERADEM - Varerademxşifa (O Şimdi Asker)
Yakamozxtayga - Hazerfenxx
Yakamozxefemeih (O Şimdi Asker)
Yakamozxsonador - Sonadorr - Sonadorx
Yakamozxşara - Asilxılgın
Rihtimm - Belaxmohikan - Lastmohikan
Oneyman
Şeri - Şerii
Aksaraylım - Krizantem
Nevizadegeceleri - Nightwalker
GRAND - Grandxşifa - Grandxtexas
qmeteq - Mette
Helys
GSTAMERGS
Bepboyss - Fevzibey
Legionerxşifa
Grandxtexas - GRAND - Grandxşifa
Lilyum - Lilyumxşifa
ERGENEKONLUYUZ - Ergenekonluyuziki
Hakanbuscatakent - Karabüyücüs
MOĞOLLAR - SANTİEGO - xbjkx
Valexharbour
Efexmelih - Bırkann
Batuzer
derbederyasin - KRALLORD
Xxxchefmanxxx
Secretmissile - Nightdewil
Lostxdewrimci
Trabzonluxşifa
Ruhlesreddevil
Judas
Lonca Kuralları
1. Oyun içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine amunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil edecek dolandırıcılık, hesap bilgilerini ele geçirme, materyal hırsızlığı gibi suçlardan şikayet edilen ve bu suçu delil ile ispatlanan üyeler anında loncadan ihraç edilecektir.
3. Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda lonca başkanı veya lonca sorumlusuna başvurulmalıdır.Gerekli ceza lonca disiplin kurulu tarafından belirlenecektir.
4. Mazeret belirtmeksizin 15 gün boyunca online olmayan üyelerin lonca sorumlusu tarafından kayıtları silinecektir.
Önemli Notlar
Loncamıza üye alımı oyun içinde takip ettiğimiz ve belirlediğimiz kişileri davet ederek yapılmaktadır.
Loncamıza girecek arkadaşlarımızın Yakamozx ön ismini kullanmaları zorunlu değildir
Loncaya başvuruda , şikayet ve öneride bulunmak isteyenler aşağıdaki e-mail adresinden bize ulaşabilirler.
eren14_14@hotmail.com
Yakamoz Loncası Ceza Bildirim Listesi
1.Madde: Herhangi bir sebebten dolayı üyelerimizin aldıkları susturma v.b cezaları Yönetimin kişinin aldığı ceza durumuna göre uygulanacak 250 binle -5m Arasında değişecek olan para cezasına çarptırılacaktır . Cezaları şahsım tarafından Yakamoz Loncası kasa charına konulması ve toplanan paraların loncada bölgelerde Lazım olacak iksir , item v.s durumlarda kişilere ve gruplara yardım amaçlı kullanılması için Alınacaktır....
2.Madde: Lonca Toplantılarına önemli maruzatlardan dolayı gelemeyen veya bizlere toplantıdan önce gelememe bahanelerini bildiren oyuncular aşşağıda şahsım tarafından yazılan ve uygulanacak olan cezalara dahil edilmeyecektir...
2.Madde-1.Fıkra - Maruzat belirtmeksizin toplantılara gelmeyen Üyelerimiz eğer toplantıdan sonrada Lonca yönetimine uygun bir maruzat belirtmez ise Kararlaştırılmış her üye için Lonca kasasın;
30-100 Ökse otu
10 - 20 adet 25lwl üzeri kudret iksiri
1m - 5m arası para cezası , vermesi Öngörülmüştür
2.Madde-2.Fıkra - Oyunda Herhangi bir karakterinde toplantı esnasında online olupta toplantılara katılmayan üyelerimiz Lonca Yönetimi kararı ile verilecek olan her cezaya kabul getirecektir . Eğer bu eylemi gerçekleştiren oyuncu cezaya uymaz yada Lonca Yönetimi ve Üyelerini umursamaz tawırlar içersinde bir hale bürünürse Loncadan Tereddütsüz İhraç Edilecektir.......
2.Madde - 3.Fıkra - Lonca içersindeki sorunları oyun içersinde klan veyahut bölgeden forumda bildirim veya yeni açılan sayfalardan bizlere belirtmeden önce veya bizlerin onayı olmadan paylaşır ise yönetimde tarafımca verilecek her cezaya kabul buyuracaktır....
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071