HAKLIMIYIM HAKSIZMI

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
mertal59
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

HAKLIMIYIM HAKSIZMI

Mesaj gönderen mertal59 »

ARKADAŞLAR BİZ ÇARLARIMIZI SABAHTAN AKŞAMA KADAR KASIORZ VE 49 YAPIYORUZ TTNET HESAPLI DİYE TTNET E GEÇİRİYORUZ GÜN GELİYOR TTNET ABONELİĞİMİZ BİTİOR TAŞIMA HAKKIMIZ OLMUYOR ÇAR GİDİYOR YÖNETİM BİŞEYLER YAPSIN MİLLETİN EMEĞİNE YAZAK BANADA OLDU İŞİMİZ SAYGISIZLIK DEĞİL AMA YAN GELİP YATMAYIN YÖNETİMMM BİZE HİZMET VERİNNNNNN ARKADAŞLAR ABONELİĞİMİN BİTMESİNDEN ÇARIMI KAYBETTİM SONRA YÖNETİME MSJ ATTIM 3 HAKKINIZ VAR DEDİLER TRANSFER İÇİN ÇARI GERİYE ALAMAZSAM EMEĞİM GİDER SONRADA KİM İSTER KASMAYI KESMEYİ VURMAYI KIRMAYI HAKSIZMIYIM ARKADAŞLAR SÜRELİ OLSUN GENE KALDIRIRSINIZ O HAKKI BİZE HAK TANIYIN OLMUYO YÖNETİM
TurkDragon
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: HAKLIMIYIM HAKSIZMI

Mesaj gönderen TurkDragon »

Soru: TTNET Adsl aboneliğim biterse, karakterim silinir mi?

Cevap: Hayır. Karakteriniz silinmez. Sadece TTNET kullanıcı adınız ile giriş yapamayacağınız için karakterinize erişemezsiniz. TTNET üyeliğiniz sonlanmadan karakterlerinizi istediğiniz üyeliğe Karakter transferi ile transfer edebilirsiniz veya TTNET hesabınızın aktif hale gelmesi ile karakterinize tekrar ulaşabilirsiniz.

TurkDragon
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen KaPLaN »

Selam dostum

Sorununu çok güzel dile getirmişsin gayette haklısın fakat bunu ikvdesteğe bu şekilde açıklayarak yolladığın zaman kesin olarak çözüme ulaşırsın.Karakter taşıma hakkının kalmadığını da mutlaka vurgulamalısın.Forum üzerinden çözüm bulacağını zannetmiyorum.
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
YoRgEdO
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen YoRgEdO »

Selamlar

Destege Başvurursanız Sevinirim...
mertal59
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen mertal59 »

arkadaşlar ben genede yaptım desteğe 3 hakkınız var başka verilmez d iyor bi yarcımcı olsalar ölcenizmi ya mynete geçirmeme lazım çarı 4. hak tanıyın herkese benim gibi birkaç insan vardır mutlaka onlarda sevinecekler
Madaqaskar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Madaqaskar »

Benimde ev telefonu kapanmıştı ttnete giremiyodum ve yeni ev telefonu hiçbir zman almıcaktık bende çarıma giremicektim eğer 3 transfer hakkın varsa bence transfer et çarını ben sobee'ye attım transfer hakkın bitmişse geçmiş olsun şimdiden

“Genel Sohbet” sayfasına dön