Aynen Kardeşim Ayda 12 lira para ödüyoruz şu çektiğimiz eziyete bak Hem oyunda çok lag var hem sürekli oyundan düşüyorum benim bildiğim bağlantın koparsa oyundan düşersin ama bağlantı var ayriyetten 12 m ödemişim oyun oynayamıyorum saat 12 de problem çıktı saat 01:30 oldu hala çözecekler Metin 2 de oynuyorum ben ne kopma ne lag hiçbişey yok. iyici B*kunu çıkardılar oyunun oyun başladı 3 sene oldu İKV hala sorunlarla problemlerle cebelleşiyo kimse oyunun sahibi ona sesleniyorum ya kökten bi çözüm bulun yada bilmiyorsanız kapatın oyunu kardeşim...Sizden sonra bir yığın oyun çıktı Son Destan Bunlara bir örnek ne kopma var ne lag var hiç bi b*k yok rezalet gerçekten Kutluyorum İKV kurucularını şahane bir oyun yapmışsınız gerçekten BRAVO !!!...iLLAKİ İSYAN MI EDELİM BUMUDUR YANİ....SAAT 2 YE ÇEYREK VAR HALA OYUNA GİREMİYORUM YA REZZİLLİĞE BAKARMISIN KARDEŞİM YA AYIPTIR YA...xYuRtSeVeNx yazdı:hngi online oyunda bu var öle diyosun ama paso sorun kendimi bildim bileli
bu oyunda sorunlar var yok .. LAG yok oyundan düşme yok şifre degşme YOk çar silinmesi ...
yemin ediyorum BETA dönemindne beri HEP Sorunlu bu sorunlar İKV'nin ve yahut KİMSE SİSTEM mühendisi
nasıl tasarlıyor bunları ki hep sorun oluyor çok ilginç hayatımda gördügüm en ilginç MMORPG oyun bu ! :evil:
TTnet Oyun Hesapları Kilitllendi ! {ÇÖZÜLDÜ}
- Hunxemrehan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Re: TTnet Oyun Hesapları Kilitllendi ! {Hepsi}

Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan
Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Bu sorundan dolayı ikv yi suçlamak acımasızlık olur.İkv de şuan hiç bir sorun yoktur.Sorun ttnetin kendi serverlerinden ve ya hatlarından kaynaklıdır.Diğer sorunlar hakkında bişey diyemem.Hunxemrehan yazdı:Aynen Kardeşim Ayda 12 lira para ödüyoruz şu çektiğimiz eziyete bak Hem oyunda çok lag var hem sürekli oyundan düşüyorum benim bildiğim bağlantın koparsa oyundan düşersin ama bağlantı var ayriyetten 12 m ödemişim oyun oynayamıyorum saat 12 de problem çıktı saat 01:30 oldu hala çözecekler Metin 2 de oynuyorum ben ne kopma ne lag hiçbişey yok. iyici B*kunu çıkardılar oyunun oyun başladı 3 sene oldu İKV hala sorunlarla problemlerle cebelleşiyo kimse oyunun sahibi ona sesleniyorum ya kökten bi çözüm bulun yada bilmiyorsanız kapatın oyunu kardeşim...Sizden sonra bir yığın oyun çıktı Son Destan Bunlara bir örnek ne kopma var ne lag var hiç bi b*k yok rezalet gerçekten Kutluyorum İKV kurucularını şahane bir oyun yapmışsınız gerçekten BRAVO !!!...iLLAKİ İSYAN MI EDELİM BUMUDUR YANİ....SAAT 2 YE ÇEYREK VAR HALA OYUNA GİREMİYORUM YA REZZİLLİĞE BAKARMISIN KARDEŞİM YA AYIPTIR YA...xYuRtSeVeNx yazdı:hngi online oyunda bu var öle diyosun ama paso sorun kendimi bildim bileli
bu oyunda sorunlar var yok .. LAG yok oyundan düşme yok şifre degşme YOk çar silinmesi ...
yemin ediyorum BETA dönemindne beri HEP Sorunlu bu sorunlar İKV'nin ve yahut KİMSE SİSTEM mühendisi
nasıl tasarlıyor bunları ki hep sorun oluyor çok ilginç hayatımda gördügüm en ilginç MMORPG oyun bu ! :evil:
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Sorun ikvde mynet te veya sobee de deıL. Sorun Sadece TTnetoyun nun kendı sorunu. TTnetoyun da oLusan bıLınmeyen bır sorun. Tahmın oLarakta mesai basLamadan da Bu sorun cozuLmez. bekLemye gerek Yok. Bi pazar takıLaLm dedık oLmadı
- MAJESTE
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
tt-net sorunu çözüldü
tt-net sorunu çözülmüştür.
iyi oyunlar.
iyi oyunlar.
--------------------------------------------------------------------------------------------