xllhayaletllx kim tanıyan herkez içeri
Re: xllhayaletllx kim tanıyan herkez içeri
napıcan lan travesti msnimimi patlatcan
ve eskikralmısın nesin sen ne ayaksın olum herkezden msn istiyorsun ? yoksa msn alıp çar patlatmayımı planlıyorsun çakal seni
yürü len travesti
Nichqt££n
- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
la yeter eskikral sende gücün yetmicek adama böle konu açma adam gel ws dese kabul etsen sen daha ona vuramadan ölürsün o öly ebi adam öyle bir sistemi ve itemleri varki ejder asa sız neler yapıyor asayı alsa nasıl olacak düşünemiyorum... yani o kadar güçlü biri (sadece ifacı ve savaşcılar için geçerli) o yüzden gücünün yetmiceği işlere burnunu sokma
konu kilit...
konu kilit...
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı

EskiraL yoL aL ... :arrow: :arrow: :arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: SAOLun yayımda e yapımda emeği geçenler...
HaYaLeT BaTaN GünEş..
- eskikrall
- Sahaf Yardımcısı

benle ws varmısın hayalet 5bin köntürüne bu adam seni çok güçlü sanıyor ws atıcaz kazanan 5bin köntür verecek haydi varsan atalım benim cidiye aldığım ws büyük olur buyur atıcaksan çar düzcem 2 ay içinde ws 5 el olucak kazanan 5bin köntür alcak ben büyük oynarım varsan herkezin önünde kabul et atalım yok diyorsan hadi bb...SpeedRacer yazdı:la yeter eskikral sende gücün yetmicek adama böle konu açma adam gel ws dese kabul etsen sen daha ona vuramadan ölürsün o öly ebi adam öyle bir sistemi ve itemleri varki ejder asa sız neler yapıyor asayı alsa nasıl olacak düşünemiyorum... yani o kadar güçlü biri (sadece ifacı ve savaşcılar için geçerli) o yüzden gücünün yetmiceği işlere burnunu sokma
konu kilit...
ESKİKRAL ESKİKRALL
HERKES KRAL OLA BİLİR AMA İNSAN ASLA
ÇOK İNSAN GÖRDÜM ÜSTÜNDE ELBİSE YOK ÇOK ELBİSE GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOKKKKKKKKK................
- eskikrall
- Sahaf Yardımcısı

sen kendinle beni bir sayma sancak yoken ben vardım vede senin bildiğin kişilerden deilm oyunda yokum çünkü bu oyuna ayracağım vakite açık lise sınavlarına çalışırım ama hayalet kabul ediyorsa uğraşırım vede 2ayda söndürüm.SpeedRacer yazdı:la yeter eskikral sende gücün yetmicek adama böle konu açma adam gel ws dese kabul etsen sen daha ona vuramadan ölürsün o öly ebi adam öyle bir sistemi ve itemleri varki ejder asa sız neler yapıyor asayı alsa nasıl olacak düşünemiyorum... yani o kadar güçlü biri (sadece ifacı ve savaşcılar için geçerli) o yüzden gücünün yetmiceği işlere burnunu sokma
konu kilit...
ESKİKRAL ESKİKRALL
ÇOK İNSAN GÖRDÜM ÜSTÜNDE ELBİSE YOK ÇOK ELBİSE GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK....
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı

- eskikrall
- Sahaf Yardımcısı

mademki ben bu oyunda yeni yetmeyim gel 5bin köntürüne ws ?xllhayaletllx yazdı:Eski DEN YOKDUN Analayan anladı .!
ESKİKRAL ESKİKRALL
ÇOK İNSAN GÖRDÜM ÜSTÜNDE ELBİSE YOK ÇOK ELBİSE GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOKKKKKKKKKKKKKKKKKK.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Çocukca cevaplar vermein. 5bin kontör ne ? neyinle alacan 5bin kontörü .
100 Kontör = 20 TL
1000 Kontör = 200 TL
5000 Kontör = 1000 TL ?
Bir oyun için 1000 Tl yi gözden çıkarabiliyorsan aklından zihninden şüphe ederim bir hiç uğruna :roll:
100 Kontör = 20 TL
1000 Kontör = 200 TL
5000 Kontör = 1000 TL ?
Bir oyun için 1000 Tl yi gözden çıkarabiliyorsan aklından zihninden şüphe ederim bir hiç uğruna :roll:
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı

Ne kontorü la hayrolLa oyun parasına atak 
HaYaLeT BaTaN GünEş..
- nichqteen07
- İskele Babası

iyide sanane adam belki zengin ne adamlar var 1000 TL bir gecede yiyorlarORHANBEY yazdı:Çocukca cevaplar vermein. 5bin kontör ne ? neyinle alacan 5bin kontörü .
100 Kontör = 20 TL
1000 Kontör = 200 TL
5000 Kontör = 1000 TL ?
İmzanızdan mail adresinizi kaldırınız , aksi takdirde forum hesabınız süresiz kapatılacaktır .