AKtar ŞEVKET'de İKSİR satILSA YORUMLARINIZ ...
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: AKtar ŞEVKET'de İKSİR satILSA YORUMLARINIZ ...
Sadece grub bolgelerınde kullanabılıcegımız ıksırler eklenebılır ve sadece kudret ıksırı olsun yok buyu hasarı yok zırh onlar gerekmez ama sadece grub bolgelerınde kullanabılıcegımız kudret ıksırlerı satılabılır 45 lwl 30 bıne felan
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- AmiR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Merhaba arkadaşlar
Konu nezdinde ikv desteğe atılan e-postada iksirlerin eklenmiyeceği bildirildi.
Bilginize.
Konu nezdinde ikv desteğe atılan e-postada iksirlerin eklenmiyeceği bildirildi.
Bilginize.
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
boş yorumlar bunlar bilmiyorum yorum yapanları tanımıyorum belki yensinizdir forumda 1.5 sendedir iiksir satılsın- çanta genişlesin-vs vs amam yok
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
ii olurEfSaNe yazdı:slm arkadaşlar aktar şevkette iksir çeşitleri satılsa iyi olmazmı
grup bölgeleri geldi iksir fiyatları uçtu
ejder kudret iksiri üretmeye kalksan 10 topaz 10 ökse otu 1 saf demir lazım
10 topazı çekmek için 50 dakika lazım 10 ökse otu içinde 50 dakika eşittir 100 dakika 1 saf demirde ne zaman çıkacak şansa 1 iksir üretmek için 1 buçuk saatimiz gidiyor ortalama ama iksiri saniyede içiyorsun bitiyor bunlaraya dayanarak aktar şevkette iksir satılsa iyi olmazmı iksir sorunu kalkmış olur parası olan var olmayan var satın almaya kalksan ejder iksiri 250 binden satıyorlar az paramı ?
bence şevkette iksir satılması lazım benim düşüncem bu sizin düşüncelerinizide almak istiyorum yönetim bi çare bulması lazım buna ...
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
boş boş konuşma biz senin gibi saatlerce oyuna girmiyoruz her kimsen ve maden konusunda çık eminönüne senden başka hiç kimse yokmuş gibi konuşma dolansam bile madenler toplanmışBuRSaSpoRLu yazdı:zekana hayranım bideo madenler için oturcam ha koptm ya ==) ökse otu 1 tanemi war dön dalaş 10 dakkada 10 adet yprsn saf demir tkde çıkıor 50 bnden stılıor topaz için 50 dk oturmakmı zaaa topaz 6 dakkada bir çıkıyor 30 dakka oturucan bide topaz için 30 dk km oturur ? mavimi lan bu? git cin kes tane 10 bnden al bari komedisiniz ha
*gidene dur demem ben be güzelim*
*sen benim sevgime çoktan yenildin*
*gidenler zaten sevmemiştir be güzelim*
1200 topaz çekecek kadar oyuna giriyorsun demek oda güzelBuRSaSpoRLu yazdı:ve abartıorsn hangi sunucusu 1 incisi 250 bin para değil ejder kklacıda 450 bin + çok rht alırım gurubumla madenlere oturuos akik çekmeye çalışıyoruz menekşe ws bu sırada sadece 2 saatte 100 ökse otu çekiyorusdur rasgele mavi çıkarmaya ejder asa üretçem derken en az 1200 topaz çekmişimdir:)
- angelona
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Şöyle bi düşün kardeş aktarta iksir satılsa herkez yüzlerce iksir alır...Wsler ,kasılmalar ,kp savaşları hepsinin sistemi alt üst olur en basitinden söyliyim sana şifacıların bi deyeri kalmaz...Daha sonra emde kolay kolay skor kazanılmaz çünkü ölmek üzere olan biri iksirini içip sancağına kaçar buda demek oluyoki bence olmaması gereken bişey...EfSaNe yazdı:slm arkadaşlar aktar şevkette iksir çeşitleri satılsa iyi olmazmı
10 topazı çekmek için 50 dakika lazım 10 ökse otu içinde 50 dakika eşittir 100 dakika 1 saf demirde ne zaman çıkacak şansa 1 iksir üretmek için 1 buçuk saatimiz gidiyor ortalama ama iksiri saniyede içiyorsun bitiyor bunlaraya dayanarak aktar şevkette iksir satılsa iyi olmazmı iksir sorunu kalkmış olur parası olan var olmayan var satın almaya kalksan ejder iksiri 250 binden satıyorlar az paramı ?
bence şevkette iksir satılması lazım benim düşüncem bu sizin düşüncelerinizide almak istiyorum yönetim bi çare bulması lazım buna ...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
en doğru yorumangelona yazdı:Şöyle bi düşün kardeş aktarta iksir satılsa herkez yüzlerce iksir alır...Wsler ,kasılmalar ,kp savaşları hepsinin sistemi alt üst olur en basitinden söyliyim sana şifacıların bi deyeri kalmaz...Daha sonra emde kolay kolay skor kazanılmaz çünkü ölmek üzere olan biri iksirini içip sancağına kaçar buda demek oluyoki bence olmaması gereken bişey...EfSaNe yazdı:slm arkadaşlar aktar şevkette iksir çeşitleri satılsa iyi olmazmı
- Rapid
- FareAdam Düşmanı

sadece kudret iksirinin satılabileceği bir dükkan olsa. zaten toplasan 10 çeşit kudret iksiri ya var ya yok. bi pencereye sığar hepsi.

Sizlerin görüşleri tabi ki önemli bizler için. Fakat şu an böyle bir değişikliği düşünmüyoruz.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]