eski yetenekler gelmese daha iyi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: eski yetenekler gelmese daha iyi

Mesaj gönderen Reymond »

KoLpaxxhayaT yazdı:HARbi REYmond musun nesin YEter aRtık BE kArdesşim Bİ SuSsSsss ! Bunda herkes HemFikiR...

tanıyormusun beni ? hiç oyunda gördün mü ? bu laf atanların çoğu yarasından gocunan bazıları büyücü konusundan bilip bilemden konuşma
<)
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

peki benim elimdeki 3+1 element set nolcak ?????

200 m den daha fazla ya geldi 4 set bana.... yazık değil mi peki benim emeğime???

şu an da max dizdim ve 6 setim oldu.... 4 element.. 1 max...1 tank..... bankada nasıl yer kaplıo tahmin et... elementlere kıyamıorum o kadar param gitti o yüzden saklıorum.... elementler şu anda hiç bir işe yaramıyor.... en azından GB'lerde ki canavarların dirençleri 0 olsun....
Kullanıcı avatarı
RoneY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RoneY »

Yav hala kendini savunabiliyosun ya helal olsun ne diyeyim.
3 iletinden birini yöneticiler ,Gm' ler veya forum yetkilileri yarafından ya değiştirilip içerik siliniyo yada komple iletin siliniyo hala neyin savunmasını yapıyosun anlamıyorum..

Biliyorum tılsım sunucusundasın.Ve sürekli ws hakkında bana hakaret ediyosun.

Eğer büyücün varsa gel tüm tılsımın önünde ws yapalım.Canımı 50 den aşağı indir ne istiyosan yapayım.
Savaşçı ile ws diyosanda onada kabulüm senin nasıl biri olduğunu zaten tüm tılsım biliyor.
Hepimiz hemfikiriz bu konuda...

Yeter artık..

[Açtığın veya açacağın her konuda sana tepkim sürecektir.Taki sen bu boş konuları açmayı bırakana kadar..]
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

RoneY yazdı:
3 iletinden birini yöneticiler ,Gm' ler veya forum yetkilileri yarafından ya değiştirilip içerik siliniyo yada komple iletin siliniyo hala neyin savunmasını yapıyosun anlamıyorum..

Eğer büyücün varsa gel tüm tılsımın önünde ws yapalım.Canımı 50 den aşağı indir ne istiyosan yapayım.
Savaşçı ile ws diyosanda onada kabulüm senin nasıl biri olduğunu zaten tüm tılsım biliyor.

Yeter artık..

[Açtığın veya açacağın her konuda sana tepkim sürecektir.Taki sen bu boş konuları açmayı bırakana kadar..]

bu konunun nesi boş ? sende bir konu aç ozaman hadi
<)
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

Reymond yazdı:
RoneY yazdı:

Yeter artık..

bu konunun nesi boş ? sende bir konu aç ozaman hadi
millet bir sürü konu açmış yok yetenekler geri gelsin yok elemetler gelsin felan diye bir sürü sorun varken bunlarımı dert görüyorsunuz ? item fiyatları uctu gidiyor tılsımda Aradığım itemi bulamıyorum bulsamda 6 mlluk şeyi 12 mla satıyorlar şimdi bu sorunlar varken yöneticiler sizin yeteneklerlemi uğraşcak ?
<)
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

1 Büyücü kesim taktigi yazdın ilk hafta tıklanma rekoru kırdı neden ? Salakça yazdıgından
Anladık tamam bu sistemin kalmasını istiyorsun ama her yerde belirtmene gerek yok bir kere yap tamam
Birde bu kaçıncı konun sayamadım da herhalde 1500 iletinin 1000 senin açtıgın konulardır :lol: :lol:
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Reymond yazdı:
Sariyerli yazdı:cins cins konular açma forumda sıktın artık
vay be köpekler havladı
Aman aman ya :D Bunlarda küfürsüz hakaretsiz laf yazamıyor zavallıcıklar :D

Eeee napalım toplumda beyin kapasitesi gelişmemiş sahışlar bolca mevcut bunlardan biriside İkv'ye düşmüş dün gelmiş bugün laf yapıyor :D

Önce kendinin ne olduğuna bak sonra benim hakkımda eleştiri yap ha bu arada eleştiri yaparken ağzını bozmada acizliğin belli olmasın :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
RoneY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RoneY »

Öncelikle bari bu post kasma merakını bu konuda bırak
ve yazacaklarını tek ileti halinde yaz.Ben ne diyorum sen konuyu nereye getiriyosun.
Konuştukça sadece benim gözümden değil tüm tılsım ahalisinin gözünden düşüyosun.
Yeter artık yav girme kardeşim sen foruma ..Bu arada ws davetim halen geçerlidir .'
'By ezo''

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Icha
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Icha »

Reymond yazdı: millet bir sürü konu açmış yok yetenekler geri gelsin yok elemetler gelsin felan diye bir sürü sorun varken bunlarımı dert görüyorsunuz ? item fiyatları uctu gidiyor tılsımda Aradığım itemi bulamıyorum bulsamda 6 mlluk şeyi 12 mla satıyorlar şimdi bu sorunlar varken yöneticiler sizin yeteneklerlemi uğraşcak ?

Tuzu kuruya bak...

kendi GB lerde gezmiş tozmuş millet girdi mi?girebildi mi? girmedi mi?neden giremedi?hiiiç..beyimizin derdi değil...Yanlış iş onlar..boş iş onlar...Reymond ucuza item bulamıyorken oyunun kocca bir bölümüne bir sınıf karakter girmiş girmemiş dert mi???

Aslında doğru kardeş sen de haklısın...değil tabiii...

boşver, millet GBlere girmiş girmemiş bunlar önemli değil
sen ucuza item ve maden bul...bu daha önemli...Tüm İKV destek bunla ilgilenmeli...

Hatta sana önerim; bir kampanya başlat!!Nasılsa konu açmada uzmansın...
yöneticiler ivedilikle senin çarının üstünün dizilmesi madenlerinin getirilmesi konusunda "reymond etkinliği" yapsınlar...

valla haklısın..
oyuncu profilinin "bu..aha bu!!!" olduğunu bile bile o GB leri o yetenek düzlemiyle yapan şu yöneticiler varken; seni haksız bulacak değilim...,
başlat şu "şu reymond'a maden item bir şey..bir şey getirin" etkinliği" kampanyasını..ilk desteği ben vereceğim..

Eh böyle oyuna da zaten bunun gibileri yakışır diyerek alkış bile tutarım...
Yapım halinde...
under construction..
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

Icha yazdı:
Reymond yazdı: millet bir sürü konu açmış yok yetenekler geri gelsin yok elemetler gelsin felan diye bir sürü sorun varken bunlarımı dert görüyorsunuz ? item fiyatları uctu gidiyor tılsımda Aradığım itemi bulamıyorum bulsamda 6 mlluk şeyi 12 mla satıyorlar şimdi bu sorunlar varken yöneticiler sizin yeteneklerlemi uğraşcak ?

Tuzu kuruya bak...

kendi GB lerde gezmiş tozmuş millet girdi mi?girebildi mi? girmedi mi?neden giremedi?hiiiç..beyimizin derdi değil...Yanlış iş onlar..boş iş onlar...Reymond ucuza item bulamıyorken oyunun kocca bir bölümüne bir sınıf karakter girmiş girmemiş dert mi???

Aslında doğru kardeş sen de haklısın...değil tabiii...

boşver, millet GBlere girmiş girmemiş bunlar önemli değil
sen ucuza item ve maden bul...bu daha önemli...Tüm İKV destek bunla ilgilenmeli...

Hatta sana önerim; bir kampanya başlat!!Nasılsa konu açmada uzmansın...
yöneticiler ivedilikle senin çarının üstünün dizilmesi madenlerinin getirilmesi konusunda "reymond etkinliği" yapsınlar...

valla haklısın..
oyuncu profilinin "bu..aha bu!!!" olduğunu bile bile o GB leri o yetenek düzlemiyle yapan şu yöneticiler varken; seni haksız bulacak değilim...,
başlat şu "şu reymond'a maden item bir şey..bir şey getirin" etkinliği" kampanyasını..ilk desteği ben vereceğim..

Eh böyle oyuna da zaten bunun gibileri yakışır diyerek alkış bile tutarım...
ucuza item madem derken ? ben üstümü dizene kadar canım cıktı ve tek kuruşda harcamadan dizdim sabahlar kadar meranda item kasıtığımı hatırlarım zaten max eşya alacak beş kuruş parada yokdu o zamanlar bana kalırsa bazı şeyleri bilmeden konuşmayın

RoneY yazdı:
Öncelikle bari bu post kasma merakını bu konuda bırak
ve yazacaklarını tek ileti halinde yaz.Ben ne diyorum sen konuyu nereye getiriyosun.
Konuştukça sadece benim gözümden değil tüm tılsım ahalisinin gözünden düşüyosun.
Yeter artık yav girme kardeşim sen foruma ..Bu arada ws davetim halen geçerlidir .'
'By ezo''

ws atarız wsden kaçmam yenmekde var yenilmekde

"Madam Ezo"

MykonS yazdı:1 Büyücü kesim taktigi yazdın ilk hafta tıklanma rekoru kırdı neden ? Salakça yazdıgından
Anladık tamam bu sistemin kalmasını istiyorsun ama her yerde belirtmene gerek yok bir kere yap tamam
Birde bu kaçıncı konun sayamadım da herhalde 1500 iletinin 1000 senin açtıgın konulardır :lol: :lol:
kimisi küfür etti kimisi tebrik orası tartışılır taktik ama yanlış ama doğru sizin için siz nasıl biliyorsanız öyle yapın zaten o konuya en çok eleştiri senden geldi ama o dönemde 2 taktik vardı birinci sarsılmaz kullanmak ikincisi beim dediğim
Sagopakajmeran yazdı:peki benim elimdeki 3+1 element set nolcak ?????

200 m den daha fazla ya geldi 4 set bana.... yazık değil mi peki benim emeğime???

şu an da max dizdim ve 6 setim oldu.... 4 element.. 1 max...1 tank..... bankada nasıl yer kaplıo tahmin et... elementlere kıyamıorum o kadar param gitti o yüzden saklıorum.... elementler şu anda hiç bir işe yaramıyor.... en azından GB'lerde ki canavarların dirençleri 0 olsun....
Direnc konusuna gelirsen evet haklısın zırh oranı ve direnc oranı eksiye düşürülse belki faydası dokunur
<)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön