öncelikle selamun aleyküm....
emo nasılsın la kayma olim bana kayacak bişey yok sorun oyunun eskisi gibi sarmaması üstüne de oyun içinde kendini beğenmiş insanlar yüzüne beni az çok tanıdın benim değer verdiğim insanlar bir hata yüzüne bana laf söyletiyorlarsa( dua etsinler çar susturuluk tu) demek ki bana karşı dostlukları yokmuş bir oyun için bana orada laf diyen veya orada dedirten sonra da bana gelip o iyi çocuktur şakacıdır diye onu savunan ların yanında ben olamam
Alpaslan: evet bir lonca ya üyeydim ilk önce size danışabilirdim ama olmadı seninle pek muhabbetimiz olmadı diğerleri iyi tanır beni ne kadar gözü kara bir insan olduğumu bilirler ben bir şeyde yanlış ve ya dostluğumuz hakkında bir şüphe gördüğüm zaman benim için her şey biter ... bir de şu var size danışacak kadar kötü bişey yapmadım loncaya sorun getirmedim sadece oyun içinde gözlemledğim ve karşıma çıkan sorunlar beni oyundan soğuttu ...
ben bu oyunu item siz de oynadım ama dostlarımla oynadım oyunda dost olayı bitmiş bana diğerini kötüleyip sonra onun yanına gidip beni kötüleyenlerle dolmuş oyun
oyuna girmeden de yaşanıyor... Hayat her daim güsel
eski adıyla
Bysuskun
Bysuskun Hunxonly Realxonly den veda....
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Theoneibo
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DEVA
Re: Bysuskun Hunxonly Realxonly den veda....
Ben senden önce bıraktığım için burak bu nalet olası oyunu bir daha da ne oyuna ne de foruma girmediğimden dolayı görmedim bıraktığını. En doğru kararı vermişsin kardeşim inan bana dostluk yok bu oyunda çıkarcılık var. Bana abi diyen adam gün geçti senin yüzünü görmememk için seninle konuşmamak için oyuna girmiyorum dedi. Böle dönek adamlar çok oluyor. Sen delikanlı adamsın bu gereksiz kişilerle dostluk kurma inan en doğru kararı verdin bir daha foruma girmem o bakıma hakkım sana helaldir sende helal eyle kardeşim.
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!