Junon kesımı hakkında yenı bır deneme
- memoagent47
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Junon kesımı hakkında yenı bır deneme
Takio nun tanklığından şüphen varsa bi emrahla gir migrata derim
O saydıgın itemlerle çer çöp diye oynayan biri cidden
küstahlaşmak istemem ama benm şifamda iyidir zaten migratta tek şifa zor olmuyor... ama kesenlerin çoğunda tank savaşçı gitmiyor ya da bir kere gidiyor
ShiNiGaMi
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
www.anadoluakincilari.com
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
Bizim şifamızda sağlam şimdi amaAzazel yazdı: Tşk edrm Öncelikle .. nasıl Kestiğimizii Yazıcamm Herkese Yardımımız Olsun..
Öncelikle Şifacının Çok Sağlam Olması Lazım.Misal(Korsan ,Xnfsx,adalet Ve sayamadığım Bi sürü Şifa. Var Onlarda Kusura Bakmasın.) Tank Şavaşcının İse Üstünde 2 parça Yücelen Solucan İtem + 3 parça Elemet Direç elektirik İtem Olması Lazım. Büyücülerin İse 3 büyünün birinin Fiziksel Buz Diğerlerin İse ELektirik BUz olması Lazım.Ve Gelicek 2ci Şavaşcının İse Hem Ofansif Hem Defansif Olması Lazım.. Bu ŞEkil Bi grupp Toplayıpp 90 Cana kadar Tank büyü Ve tank Şavaşcı Nara Ve hedef Saptırmala Canını aldıktansonra .3 büyü Junona Yüklenerek Tabi Bunların 59 Candan SOnra BüyÜ Bozmayı Kaçırmamalarını Ve Kutup (gerçi 2 şavaş gitimi tıslamıyorda Her ihtimale Karşı) Eksik Etmeleri İçiN Grup süper bii uyum İçerisinde Olmalıdır. 3Büyü Durmadan Daldıkları İçin Canı Çok Seri İniyor.(hepinizin aklına Takılacak Bi soru EĞERKİ tANK şavaşcıyı atarsa Ne yapıcaz Yetenek Sistemini Bilenn Bii Oyuncu Kendini Zindana #@!? Eğerki Hedef saptırmanın Üzerindeki %60 LIK hidet yazısını Fark Eden şavaşcı Kendini Zindana Atırmaz Olursa Atarsa Büyücünü Üstünde 2 Direç item + bi Direç İksir İçtimi Büyücü Dayanır.) Umarım Buu YAZDIKLARIM Kafalarında Soru İşareti Kalan arkadaşlarımıza Yardımcı Olur..
FaTiH
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
evet çok iyi bi deneme
Kuralsızxreis
Kuralsızxreis
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Daha dune kadar emrah abın drenc elektırık ıksırler drenc ates ıksırlerını topluodu junon kesmek ıcın bana gelmıs emrah abısını ovuya yuhhh bsıey demıyorum ksın bı saat 10 dakıkada sızde
Benim Niyetim Kimsele Tartışmakk degil ha iKSİR içmediğime İnanmıyorsan Bi ara Video Ceker Koyarım.. Herkes bildiği Şekilde Kesin ben sadece Kesim Şeklimi Paylaştım birilerine yardımcı olurum diye

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
4 büyücü 2 şifacı da girebilirsinz.
ama şifacılardan birinin Zırhı 70 olucak
Şİfacı Tanklık yapacak
Büyücüler centte Zorluk cıkarmayacak
Junona 4 büyücü birden yüklenince TEk tısssla kesilebiliyor cok kısa bir sürede
ama şifacılardan birinin Zırhı 70 olucak
Şİfacı Tanklık yapacak
Büyücüler centte Zorluk cıkarmayacak
Junona 4 büyücü birden yüklenince TEk tısssla kesilebiliyor cok kısa bir sürede
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
Halil seni tebrik ediyorum ilk defa kendini değil başkalarını düşünmüşsün yanlış anlama maksadım tartışma değil iyi bişey yapmışın yani
)
Eyw Sercan Bir Zaman Tanıdığın 39 daki halil ama 49 da GeLen Halil Degil;)

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Junon en rahat 3 buyucu 2 sifacı 1 de savascı kesiliyor. hemde savascının can iksiri icmesine gerekte kalmıyor. bu arada sifacıda maraton ayakkabı ve antilop iksir yoksa ssavascının sifacı olmadan dayanması neredeyse imkansız heleki sifacıyı atmadan once sifacı savascıya can basmamıssa o savascı buyuk ihtimalle yatmıs demektir. biz 3 buyucu 2 sifa 1 savascı olarak 1.20 dk de kestik junonu. cok da rahat gecti herkes isini yaparsa cok kolay oluyor.
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
Klan: Lodos
Klan: Lodos
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
2 şifacı varken can iksiri içiliyorsa o grup migrata girmesin benceycezik95 yazdı:Junon en rahat 3 buyucu 2 sifacı 1 de savascı kesiliyor. hemde savascının can iksiri icmesine gerekte kalmıyor. bu arada sifacıda maraton ayakkabı ve antilop iksir yoksa ssavascının sifacı olmadan dayanması neredeyse imkansız heleki sifacıyı atmadan once sifacı savascıya can basmamıssa o savascı buyuk ihtimalle yatmıs demektir. biz 3 buyucu 2 sifa 1 savascı olarak 1.20 dk de kestik junonu. cok da rahat gecti herkes isini yaparsa cok kolay oluyor.
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi