Bu Hata Herkestemi Var ?
Bu Hata Herkestemi Var ?
Arkadaşlar Ben Savaşçı Karakterimi Seçip Oyun Giriyorum , Buraya Kadar Herşey Güzel
Fakat Elindeki Silah (lar) Karakterimden Önce Gidiyor.Bazen Nerdeyse Elinden Fırlıcak Gibi Duruyor
İKV Destek 'e Mail Attım.Oyunu Silip Yeniden İndirin Kurun Dediler Yaptım.Ama Yine Devam Ediyor ? Şimdi Bu Hatanın Çözümü Yokmudur ?

- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
- SirKots
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bu Hata Herkestemi Var ?
Merhaba
Bu mantıksız görüntü bozukluğu bilgisayar özelliklerine ve internet bağlantısına göre değişiklik göstermektedir. Bilgisayarında yeni bir devrim yapmadığın sürece seninle birlikte olabileceğini söyleyebilirim.
Bu mantıksız görüntü bozukluğu bilgisayar özelliklerine ve internet bağlantısına göre değişiklik göstermektedir. Bilgisayarında yeni bir devrim yapmadığın sürece seninle birlikte olabileceğini söyleyebilirim.
Sirkots
bendede var bu pc yavaş o yüzden
- Ozelxharekat
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Pc nin internet hızı yüzünden olabilir Lag dediğimiz şey yüzünden.Aslında bi zararı yokki ha üstte ha altta bişey farketmez [oyunda] 
bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
Saygılarla
Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
Saygılarla
Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
- winwar3
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Dediğiniz sorun PC nizin Oyunu kaldırma kapasitesinin düşük olduğunu göstermektedir.
İyi FORUMLAR.
İyi FORUMLAR.
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN
EfLatuN
Kod: Tümünü seç
İKV DESTEK FORMU
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
konunun aslından kopuk olacak ama var olan bir konuda sorarak yani ayrıca bir başlık açıp konu kirliliği yaratmak istemediğimden konu sahibinin anlayışına sığınarak burada soruyorum;
45lvl- takılar (misal 30 lvl vs.) bazen "kızarıp" kendilerini 45 lvl gibi gösteriyorlar bende...gir çık yapmadan da eski lvl seviyelerine öldür Allah dönmüyorlar..bu da genel bir hata mı???
45lvl- takılar (misal 30 lvl vs.) bazen "kızarıp" kendilerini 45 lvl gibi gösteriyorlar bende...gir çık yapmadan da eski lvl seviyelerine öldür Allah dönmüyorlar..bu da genel bir hata mı???
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
Icha yazdı:konunun aslından kopuk olacak ama var olan bir konuda sorarak yani ayrıca bir başlık açıp konu kirliliği yaratmak istemediğimden konu sahibinin anlayışına sığınarak burada soruyorum;
(Örneğinizden yola çıkarak) 45 lvl gibi gösterebilirler.Ama o kolyenin gerçek seviyesi 30 lvl se 30 lvl bir kullanıcı onu kullanabilir.Enteresan tarafı ıse taktığınız halde hala 45 yazar
Suskunjackal yazdı:Icha yazdı:konunun aslından kopuk olacak ama var olan bir konuda sorarak yani ayrıca bir başlık açıp konu kirliliği yaratmak istemediğimden konu sahibinin anlayışına sığınarak burada soruyorum;
(Örneğinizden yola çıkarak) 45 lvl gibi gösterebilirler.Ama o kolyenin gerçek seviyesi 30 lvl se 30 lvl bir kullanıcı onu kullanabilir.Enteresan tarafı ıse taktığınız halde hala 45 yazar![]()
teşekkürler..Bu sayede gerekli bilgiyi kendi adıma edindim...
Yapım halinde...
under construction..
under construction..