KEsınlıkle okuuyn bırakıoyrum(Ensonxjosep).
- xXxJOSEPxXx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
KEsınlıkle okuuyn bırakıoyrum(Ensonxjosep).
Arkdaslar oncelikle butun kuklacı camiyasına merhabalar
Bugunden itibaren bi karar aldım.Oyunda çok anım geçti çok güzel arkdaslar tandıım...Ahmet(Ensonxleonar) abii dediğim admdan buyuk bir iftira yedim..Zaman zaman Bu İftiraya maruz kaldım...Öncelikle geçmiş olsun leonar..Ama sana hayatta bir tavsiyede bulunuyum..Senden kuçuk olabilirim ama DinLE..Sana bi tavise hayyatta olsun oyunda olsun emin olmadığın hiçbirşerY uzerinde sanki emin olmus gibi davranmak Eski oyuNcuya yakışmıyor..Malesef senin yuuznden oyunu bırakıorum ama kendi isteğimle.SeN bana daha oncede bir çok şeyini paylastın...Sana kb kasmakta yardım ettim..oysa sen bir gun kip kasmadım die bni MEVLANA LONCASından attın ve veridğin itemleri geri aldın..sonra kendimi toparladım.Sen gunde 5 migrat yaparken bn 5 saat madennin basında durdum.Ve banba ilk dedğin şeyde ''İtemleri nerden buldun lan bnde n mi çaldın !!!!!!!!'' Ona aldırıs etmedim ..Ama takkııı sabrimin tastığı yer nokta bitiş çizqisi leonarın son iftirasıydı..Bn kendi emmeğimle ecel urettim maden çektim....Vede sen bana diyemessinki Josep nasıl urettin sen mi çaldın?nerden buldun parayı 1lwl çar nedne açtın ...İlk once 1 lwl çar açmamın sebibini soyleyeyim:''Benim çar sus yemişti ..mecbur 1 lwl çarda açmak zorunda kaldım'' Aslında sana açıklama yapmam gerekmıoyr ama yasına hurmeten bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım.. oyuzden oyundan çok sozvudum bn dilerdim ki ahmet abiden H.O demesiin isterdim ama ole ypmadı neyse olay bundan ibaret..bni dinlediğiniz içim tesekkur ederim butun kuklacı camiyasına basarılar... 
.
- xXxJOSEPxXx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KEsınlıkle okuuyn bırakıoyrum(Ensonxjosep).
Geçmiş Olsun Diyorum Hakkında Hayırlısı Neyse O Olsun Arkadaşım
Busrax
Busraxx
Bhusra
Bhüsra
Busraxx
Bhusra
Bhüsra