LoNCa GöLGe HaRaMiLeRi (11/12/2007) GuRuR LiSTeSi...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ExTaCy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: LoNCa GöLGe HaRaMiLeRi (11/12/2007) GuRuR LiSTeSi...

Mesaj gönderen ExTaCy »

Olaylara Bakış Acınız Hala Çocuk Gibi Davranış ve TAvır Takınmanız Şuan ki Duruma GElmemisze nSebep Olmuştur.

Hiç Kimsede Bunun Aksini İddaa Edemez.

Amaç ne? Carları Silerek Sorunu Ortadan Kaldıracağınızımı Sanıyorsunuz. Hiç Sanmıyorum.

Bugüne Kadar Kimsenin Kalbini Kırmadığıma İnanıyorum. Ama Şu Yapılanları Gördükçe YAZIK!!!...

Kimse Bana ARkadaş Seçimi Yaptıramaz Kimse Bana Başkasının Kalbini Kırdırtamaz.

Herkes Kendine Göre Haklı Olduğunu Düşünüyor Ama Bİlmiyorlarki İçlerinde Haklı Olan Biri Yok.

Kışkırtma Arkadan Konuşma Yalan Söyleme Bunların Hepsini Ailemden Yakın Gördüğüm Arkadaşlarım İçinde Gördüm Çok Acı Verici Bir Durum.

Bana Gelince Ben Tarafsız Bölgeyim ARkadaş Kimsenin ARkasından Kopnuşmam Kimseye Yalan Söylemem Neysem Oyum.

Oyunla İlgili Olarakta Carlarımı Sİlmedim. Silmemde 4 Yıllık EMEK Boş Değil. Zaten PEk Sık Olmayacağım Oyunda Ama Arada Oyunda Olucam.

Herşey GÖnlünüzcde Olsun.

Hoşçakalın ALLAH(c.c.)a Emanetsinbiz...

Bir GENÇ...
SaYGıLaRıMLa!!!
ExTaCyII
LONCA...

GöLGe HaRaMiLeRi...
Kullanıcı avatarı
Ultraslanqmudur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ultraslanqmudur »

Selamlar..
önceLikLe size yakıştıRamadım bu oLan şeyLeRi..
dün akşamki klan konuşmalarını bir bir okudum 2-3 çoluk çocuk yüzünden + başka olaylar yüzünden bu duruma gelmeniz beni gerçekten üzdü ..
altı üstü bu bir oyun evt ama sizin gibi dostların böLüneceğini ve dostLuĞun biteceğini sanmıoRum ;
ve umarımda inş böLünmezsiniz Lonca olarak değiL [ DOST OLARAK ]..
kafanızı dinLeyin sora tekrardan geLin bıRakmak felan yok okadaR..
çoluk çocuk ağzına laf vermeyin bir daha kendinize gelin artık ;)
Resim
ReVoLVeR ~ FERİTaDa ~ JeSuHa
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

BİZİM DOSTLUĞUMUZ oyun İçerisinde Değildir Ve Hiçbir zaman Olmayacaktır DOSTLUĞUMUZ kesinlikle BÖLÜNEMEZ bir bütündür

OYUN KALDIRILMIŞTIR oyun İÇERİSİNDE tatsız olaylar yaşandı bu Durum Reale Taşımak üzereydi Ve sağlam Dostluklar Kurduğumuz İçin OYUNU burda Noktalıyoruz OYUN içerisinde Ki zaten böle bi dostluk YOKTU kimsede ama Realde Bu DOSTLUK BLÜNEMEZ BİR BÜTÜNDÜR sadece İlgi alanımızı Değiştiriyoruz konuyu saptrmayın
Oyun İyi GüzelHOŞTU Ki üzerimizde Durablecek sayılı Kişiler vardı sizden İSTEdiğimiz şey

OYUN İÇİN KENDİMİZİ DEĞİŞTİRMEDİK.
OYUN İÇERİSİNDE KİMSEYE KAŞI BIRAKMADIK
OYUN İÇİNDEKİ İNSANLAR YÜZÜNDEN BIRAKMADIK
OYUN OYUNDUR BİİM İÇİN BU OYUN BİTMİŞTİR

Bundan Ötürü birşey Kimsenin Aklına Gelmesin BİZİ BÖLEN Olmadı Olamaz ÇOK kurtlarla savaştık Çok kanı bozuk gördük Oyun için Karakterini satn Kişiliksiz İnsanlar tanıdık ama hepsi gelip geçici.

Kıcık Kapmak İçin Dil Din Irk Gibi Siyasete yönelen karaktersiz İnsanlarda vardı AMA bizimle Baş edemediler Şimdi meydan Onlara Kalsın Kimse Düşünmesin ki BİZ OYUN İÇİN DOSTLUĞUMUZU ASLA VE ASLA BZMADIK BOZMAYACAĞIZ

GÖrünen Köy Klavuz İstemez.

Yanına Merhaba olarak Gittiğim Sofrasına Oturduğum Kanı BOZUK insanlar Oyunda bunu bana karşı bir menfaat olarak kullandılar
Misafirliği gel burdan GÖR DADAŞKENT

OYUN içinde DEĞERLİ sandığımız AdAMLAR sırf sevdik diye samimiyetten dolayı Eskiden etiği yardımlar hergün Komedi olsun Diye söylediğim adamlar OYUNDA EĞERLİ EŞYALAR ELDE edince Eski KRAL dostlukları UNUTTULAR

Arkadaşlığı gel burdan gör MeNeK

OYUNDA bizi seven sayan Olduğu kadar bizden Nefret edenlerde Oldu Irkçılık yapıp karakterini Belli EDENLERDE oldu

Müslümanlığı Gel burdan GÖr BATILI arkadaşlar..

Son olarak BİZİ BÖLMEK için cehennem Alevi Gibi bi Yürek olması lazım Varmı .?

VARSA EĞER
MEKAN = Diyar_i Bekir

HOŞÇA KALIN SAĞLICAKLA KALIN SİZİ UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL

BENİ TANIYAN HERKEZ SAYGI VE SEVGİLERİMLE HAKKINIZI HELAL EDİN.
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Kullanıcı avatarı
BriqAnd
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BriqAnd »

Böylesi iyi oldu ama keşke başka bir şekilde oyunu bıraksaydınız. Çünkü işler pek karıştı. Oyun içinde çar silmiş silmemiş önemli değil. Oyunda bağımlı olmamak önemli. Ben oyunda olacam vakit geçirmek için sadece.
İyi oyunlar. =)
Resim
IAlBaYI & DyBBriqand
Ben bana Kendim için Lazımımm..!
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KuTSaLGeNc »

ExTaCy yazdı:Olaylara Bakış Acınız Hala Çocuk Gibi Davranış ve TAvır Takınmanız Şuan ki Duruma GElmemisze nSebep Olmuştur.

Hiç Kimsede Bunun Aksini İddaa Edemez.

Amaç ne? Carları Silerek Sorunu Ortadan Kaldıracağınızımı Sanıyorsunuz. Hiç Sanmıyorum.

Bugüne Kadar Kimsenin Kalbini Kırmadığıma İnanıyorum. Ama Şu Yapılanları Gördükçe YAZIK!!!...

Kimse Bana ARkadaş Seçimi Yaptıramaz Kimse Bana Başkasının Kalbini Kırdırtamaz.

Herkes Kendine Göre Haklı Olduğunu Düşünüyor Ama Bİlmiyorlarki İçlerinde Haklı Olan Biri Yok.

Kışkırtma Arkadan Konuşma Yalan Söyleme Bunların Hepsini Ailemden Yakın Gördüğüm Arkadaşlarım İçinde Gördüm Çok Acı Verici Bir Durum.

Bana Gelince Ben Tarafsız Bölgeyim ARkadaş Kimsenin ARkasından Kopnuşmam Kimseye Yalan Söylemem Neysem Oyum.

Oyunla İlgili Olarakta Carlarımı Sİlmedim. Silmemde 4 Yıllık EMEK Boş Değil. Zaten PEk Sık Olmayacağım Oyunda Ama Arada Oyunda Olucam.

Herşey GÖnlünüzcde Olsun.

Hoşçakalın ALLAH(c.c.)a Emanetsinbiz...

Bir GENÇ...

kardeşime sonuna kadar katılıyorum bende ara ara oyuna gırerım.....
benı dınelemeyen arkadaslarıma Drın bı uzub,ntum var haberlerı olsun....
benı şeyiniz basınıza bıle takmadınız helal olsun sıze ne dıym
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

ALİ kekem NE DESEM HERKEZ çoukca bi karar diyor Oyunda kanı bozuk insanlarla Duramam Kalleşlik bi yana Dediğim gibi keke sen görmüyordun Gelip görseydin Nasıl kaybettiğim insanları Şimdi Kalkmış bana diyorsunuz başına bile takmadınız

Keke ben Artık Oyun dışıyla İlgilenmek iÇİN araa Girdiğimz Oyndn zevk almamaya başladım seninde Dediğin gibi n iyisi charları sİLMEK ve bende savaşçımı sildim büyüyü veysele erdim Şifre herşey onda arada girerim takılırım Oda bei değil

Neyse keke ben bi dukkan açtım onunla İlgilenmem gerek Burdan yazmak olmaz Keke sonra konuşuruz oyun içindeğil arkadaşlık için brakıyordum en güzeli sefa oldu Onu geri kazandık sıra yusufta Arada Kadir de kaynadı ama En oğrusunu yptı

BOŞVER ali real Güzel yaşamaya devam OYUN BANA göre Değil arada girip Oynayın siz benim Dükkanım beli yerim belli Yurdum belli İbo bile uğramadı yanıma hiç bi zaman

ŞEHİTLİKten ayağım kesiyorum keke Herkez Kndi YOLUNA ben Hain ben Kalleş Benim Gözüm paragözmüş VE hala ortam

NEYSE ALİ YAV KEKE BENİ AÇMA ben Çok dayandım keke benden vazgeçin Başksından hesap Sorun EĞER dediğimi o gece yanımda olanlarda biliyor Eğer O dediğim şey devam ederse YAV hade güle güle lo burda Konuşulacak konular değil

hade oğırbe..
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Kullanıcı avatarı
MaNiaCjndII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MaNiaCjndII »

Selamun Aleykum...

Lafım anlayanadır,Aslında şöyle bir durum bu kadar yıl beraber olup birbirimizin yüzüne bakıpta bir kez kırmadığımız yalanmıydı ? belkide birbirmizi kırmamamızın sebebi birbirimizin yüzüne bakmamızdı,oyun meselesıne gelınce oyunla ilgili bi durum yoktu oyunda olduğumuzda birbirimize olan tutumumuzla ilgili bi durum vardı. yüzlerimizi görmediğimiz için birbirimizi kırmamız çok yanlıştı bunu defalarca yaşadık. belkide en hayırlısı sefanın çıkıp charını silmesiydi sonrada benim ona bakıp charımı silmemdi. herneyse artık birbirimizin yüzüne bakma vaktimiz geldi. daha fazla kurcalamaya gerek yok MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,Exorcistjnd,Balgam hepsi silindi eskisi gibi olma dileğiyle.... JİNDA.
MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,DyBMaNiaC.
GöLGe HaRaMiLeRi
Resim
S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Kişisel görüşüm gölge haramileri aile olgusunu oyuna taşımaya çalışan sayılı loncalardan birisiydi
nedenini bilmesem bile aile prensibine dayanan topluluklarda her sorun ne olursa olsun kolayca aşılabilir diye düşünüyorum.
Her şerde bir hayır , her hayırda bir şer vardır...
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

S.aleykum Ben Sefa. Foruma Takılmadıgım için Kadirin Üyeliğiyle Yazıyorum. Öncelikle Oyunla İlgili Aramızda Bir Sorun Yoktu. Benim O kadar Pc Başında Kaldığımda Yoktu. Önceden Olsa Evet Derdim Çok Takılıyordum. Ama SOn Haftalar Benim Charımda Benden Cok Kadir ve Bedri Vardı. Bizimkiler Ben Sanıp Yine Abartıyorlardı. =) Charlarımı Silme Nedenim Kendim İçin Değildi. Bazı Arkadaşlarımız Harbiden Oyuna Cok Kafaayı Takmış. Kendilerini Görmezden Gelip Bana Cok Kafayı Takmışsın Diyorladı. Benim Amacım Ben İstegim An Bırakırdım Oyunu Defalarcada Bıraktım. Birbuçuk Aydır Geri Dönmüştüm Oda Burnumuzdan Geldi Zaten. Arkadaşlarım Oyundaki Davranışlar ve Takıntıları Beni Üzmeye Başlamıştı Bende Tek Çözüm Ben ve Kadir Charlarımızı Silersek Onlarda Bize Bakıp Aynısını Yaparlar Diye Düşündük. Ve Umdugumuzun Bir Kısmını Bulduk Şimdi Geri Kalan Kısmını Beklıoruz. Ha Oyun İçi Tartışmalarımı Dalgasınaydı Çünkü Oyun Benim İçin SAdece Eğlence Yeriydi. Nese Soliceklerim dAha Varda Uzatmıyım.
Birşey Daha OYUNA EMEK HARCANMAZ . Sadece BOŞ ZAMNINI HARCARSIN. =)

Saygılarımla: SEFA ( Charlarım Olmadığı İçin Adımı Yazıorum. )
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
Ultraslanqmudur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ultraslanqmudur »

CIZIK yazdı:Kişisel görüşüm gölge haramileri aile olgusunu oyuna taşımaya çalışan sayılı loncalardan birisiydi
nedenini bilmesem bile aile prensibine dayanan topluluklarda her sorun ne olursa olsun kolayca aşılabilir diye düşünüyorum.
Her şerde bir hayır , her hayırda bir şer vardır...
Resim
ReVoLVeR ~ FERİTaDa ~ JeSuHa

“Genel Sohbet” sayfasına dön