1 Level Çarlara dikkat edin...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

1 Level Çarlara dikkat edin...

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

Bugun Ryan (Mehmet'in) İtemleri Kanunxryann Adı altında 1 Levellik bir çarla soyulmustur buda yetmezmiş gibi bizim Grup Üyesi Holiqannn çalıntı söylentisi çıkmış... Bu oyun nereye gidiyo anlamıs degilim ? İteme paraya bu kadar çok muhtaçsanız insan gibi isteyin kime yok dedik bu zamana kadar ? İnsanların emekleriyle oynamak hosunuza gidiyosa ayrı mesele... Bide hiç bişey yokmuş gibi küfür ediyolar biz elimizden olan durumlardan dolayı edemiyoruz... Çalınmak ayrı koyuyo küfür yemek ayrı koyuyo... Vay bea oyun ne hale gelmiş...

Bu yapılan küçük hırsızlıklar reel hayatta büyük hırsızlıklara dönüşeceginden şüphem yok Sanalda bunu yapan Reelde Ailesini satar karisini kızını satar...... Yazıklar olsun... Şu çalınma olayına bi önem alınmadı... Bu yüzden arkadaslarimin yarısı oyun bıraktı... Bizimde bırakmamızı istiyolarsa daha cok beklerler... Herseye ragmen devam ediyo ama zamansız bi anda gidersek kötü yasadıklarımızla degil iyi yasadıklarımızla anılalım...
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
Massacree
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: 1 Level Çarlara dikkat edin...

Mesaj gönderen Massacree »

Benim üzerimden aktarım yapıp sonra çarlarımı sahiplenip çalınmıştır demesi adamı deli ediyor.Elbet bigün çıkar ne mal olduğun senin .Mehmet adına gerçekten üzüldüm.O sırada ben yoktum kardeşim oynuyomuş ve mehmet sanıp itemleri aktarmış suç kardeşimin değil.Oda mehmet sanıp başka çara vermiş itemleri.Bu aktarımı yapan ve mehmetin çarlara giren kişi Xxxkinqsxxx bu dallamaya dikkat edin alışveriş yapmayın.
вιzℓєя ℓüкѕ ѕσѕуєтєℓєяιη тαкıℓ∂ığı уєяℓєя∂є яαкѕ єтмєѕιηι вιℓмєѕєктє кαятαℓℓαяıη вιℓє уυνα уαρмαуα кσяктυğυ ıѕѕız ∂αğℓαя∂α ∂αηѕ єтмєѕιηι ιуι вιℓιяιz

αѕι кσмαη∂σ

ııMASSACREıı
Massacree
Hooliqann
Fianxmassacre
Kullanıcı avatarı
Eflatun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Eflatun »

SeraxsTyLe yazdı:Bugun Ryan (Mehmet'in) İtemleri Kanunxryann Adı altında 1 Levellik bir çarla soyulmustur buda yetmezmiş gibi bizim Grup Üyesi Holiqannn çalıntı söylentisi çıkmış... Bu oyun nereye gidiyo anlamıs degilim ? İteme paraya bu kadar çok muhtaçsanız insan gibi isteyin kime yok dedik bu zamana kadar ? İnsanların emekleriyle oynamak hosunuza gidiyosa ayrı mesele... Bide hiç bişey yokmuş gibi küfür ediyolar biz elimizden olan durumlardan dolayı edemiyoruz... Çalınmak ayrı koyuyo küfür yemek ayrı koyuyo... Vay bea oyun ne hale gelmiş...

Bu yapılan küçük hırsızlıklar reel hayatta büyük hırsızlıklara dönüşeceginden şüphem yok Sanalda bunu yapan Reelde Ailesini satar karisini kızını satar...... Yazıklar olsun... Şu çalınma olayına bi önem alınmadı... Bu yüzden arkadaslarimin yarısı oyun bıraktı... Bizimde bırakmamızı istiyolarsa daha cok beklerler... Herseye ragmen devam ediyo ama zamansız bi anda gidersek kötü yasadıklarımızla degil iyi yasadıklarımızla anılalım...
Haklısın kardeş .Benim bu yüzden 3 çarım çalındı .Ben çarı çalınan veya itemleri çalılanan kişilere elimden geldiğince yardım ediyorum.Bir yardım isterse elimden geldiğince yardımcı olurum
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
ESsiZ
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ESsiZ »

Ryannn'ın kompLe charlarımı yoksa sadece itemlerimi calındı ?? :twisted: :evil: :shock: :shock:

Essiz
ESsiZ
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ESsiZ »

;S;S;S;S
Kullanıcı avatarı
Acapella
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Acapella »

Arkadaşlar tanıdığınız adamı az çok bilirsiniz sonuöta bir iki küçük soruyla ( kendi aranızdaki konulardan örn. dün yaptığımız görev neydi fln filan tipinden) emin olabilirsiniz.2 taraftada suç vardır.Zaten çalan ayrı bi kul hakkını göze alıp sadece oyun olduğunu düşünmekte ki bu büyük bi yanlış oyunda olsa kul hakkı dır ödenemez öle nolcak diip alınamaz cezasını bu tarafta bulmazsa diğer taraf ta bulur.O yüzden arkadaşlar emin olmadan vermeyin bişeyinizi kesin emin olun.GM lerin bu durumda elinden gelen bişey olmaz die düşünüyorum.Nasıl bi önlem alınabilrki.tekrardan geçmiş olsun kardeş
__Beyaz Köşk__[/b]
Kullanıcı avatarı
FiaNxsnwmurderer
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FiaNxsnwmurderer »

Valla oyunu uzun zamandır oynadık veya oynuyoruz. Neler gördüm neler duydum neler yaşadım veya neler yasandı cevremizde. Kendi içimizden dedığimiz kişiler 2 item 2 kuruş için bizi sırtımızdan vurdular. insan carı gittiğine üzülmüyor belki giden itemede üzülmüyor harcadığı emeğe üzülüyor. Evet dedikleri gibi nekadar oyunda olsa bir emeğin ürünü olan şeyleri o kişinin isteği olmadan almak kul hakkına girer.

ama şuda bi gercek burda en önemlisi hesap sahiplerine yani bizlere düşüyor. Bu sorun birçok online oyunda var ama fazla ama az ikv dede var. Bizim yapmamız gereken veya önereceğim şey bir arkadaşın şifremi istiyor gel kardeşim msn verım de. oyunda babanızda olsa ID sıfre vermeyın.

eşyamı ıstıyor. saten isteyiş şeklinden anlamış olmanız lazım. belki bunlar karşılıklı güveni zedeleyecek seyler ama karsıdakı arkadaşınızında bunu hoş karsılaması lazım.

Dahasıda bir loncamısınız. Size bizim yaptığımız bir yöntem söyleyim. kendi aranızda sadece sizin bileceğiniz bir soru ve bir ceavp kararlaştırın. amacı nemı ? sizden bir lonca üyesi eşya istedi kararlaştırdığınız soruyu sorarsın cevapta yalnış olursa demekkı sahtekar :D ama şuna dikkat edin soru ve cepa mantıksız bir bağlantısı olması lazım. atıyorum: soru : Türkiyenin başkentı Cevap: ispanya vb.

Eeğer bazı şeylerin önüne geçemiyorsak veya geçilemiyorsa bizimde yapmamız gereken onunla beraber gitmeyi öğrenmek. tabi burda bilmiyorum yönetimin yapması gereken ne vardır veya ne yapabilir. yapabilecekleri bişey varsada yapmalarını en kısa surede beklıyoruz.

Denecek çok şey ama yapacakta çok şeyvar..

SAYGILARIMLA...

SNOWMURDERER
YALANCI DUNYA..TIPKI ICINDE YASAYAN INSALLAR GİBİ

--------------------------
OFFLİNE FİAN ------------------------

snowmurderer
---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura
polatz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen polatz »

arkadaşlar braveçağlayan çalınmıştır beni arkadaşımın carı ile kadırdı 1 hafi degiş :cry: tirerek lütfen gören duyan ielt şimdidin tşk
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

FiaNxsnwmurderer yazdı:Valla oyunu uzun zamandır oynadık veya oynuyoruz. Neler gördüm neler duydum neler yaşadım veya neler yasandı cevremizde. Kendi içimizden dedığimiz kişiler 2 item 2 kuruş için bizi sırtımızdan vurdular. insan carı gittiğine üzülmüyor belki giden itemede üzülmüyor harcadığı emeğe üzülüyor. Evet dedikleri gibi nekadar oyunda olsa bir emeğin ürünü olan şeyleri o kişinin isteği olmadan almak kul hakkına girer.

ama şuda bi gercek burda en önemlisi hesap sahiplerine yani bizlere düşüyor. Bu sorun birçok online oyunda var ama fazla ama az ikv dede var. Bizim yapmamız gereken veya önereceğim şey bir arkadaşın şifremi istiyor gel kardeşim msn verım de. oyunda babanızda olsa ID sıfre vermeyın.

eşyamı ıstıyor. saten isteyiş şeklinden anlamış olmanız lazım. belki bunlar karşılıklı güveni zedeleyecek seyler ama karsıdakı arkadaşınızında bunu hoş karsılaması lazım.

Dahasıda bir loncamısınız. Size bizim yaptığımız bir yöntem söyleyim. kendi aranızda sadece sizin bileceğiniz bir soru ve bir ceavp kararlaştırın. amacı nemı ? sizden bir lonca üyesi eşya istedi kararlaştırdığınız soruyu sorarsın cevapta yalnış olursa demekkı sahtekar :D ama şuna dikkat edin soru ve cepa mantıksız bir bağlantısı olması lazım. atıyorum: soru : Türkiyenin başkentı Cevap: ispanya vb.

Eeğer bazı şeylerin önüne geçemiyorsak veya geçilemiyorsa bizimde yapmamız gereken onunla beraber gitmeyi öğrenmek. tabi burda bilmiyorum yönetimin yapması gereken ne vardır veya ne yapabilir. yapabilecekleri bişey varsada yapmalarını en kısa surede beklıyoruz.

Denecek çok şey ama yapacakta çok şeyvar..

SAYGILARIMLA...

SNOWMURDERER
Acapella yazdı:Arkadaşlar tanıdığınız adamı az çok bilirsiniz sonuöta bir iki küçük soruyla ( kendi aranızdaki konulardan örn. dün yaptığımız görev neydi fln filan tipinden) emin olabilirsiniz.2 taraftada suç vardır.Zaten çalan ayrı bi kul hakkını göze alıp sadece oyun olduğunu düşünmekte ki bu büyük bi yanlış oyunda olsa kul hakkı dır ödenemez öle nolcak diip alınamaz cezasını bu tarafta bulmazsa diğer taraf ta bulur.O yüzden arkadaşlar emin olmadan vermeyin bişeyinizi kesin emin olun.GM lerin bu durumda elinden gelen bişey olmaz die düşünüyorum.Nasıl bi önlem alınabilrki.tekrardan geçmiş olsun kardeş
Bütün yazılanlara katılıyorum ancak burada bazı ince detayların altını çizmek istiyorum. Dikkat ederseniz sahte çar mevzusu ve hırsızlık girişimleri yüzde 95 oranında Lonca üyelerinin başına geliyor. Çünkü bu konum için en uygun koşulda olanlar lonca olarak oynayan oyuncular birbirleri arasında en çok etkileşim kuranlar vs. "Lonca sisteminin derhal gelmesi şart" diye düşünüyorum bu konuda.

Ayrıca denildiği gibi oyun içerisinde baban olsa şifre veya bir bilgi vermeyeceksin.

Diğer taraftan serdarın da üstünde durduğu bir konu edilen küfürler karşılığını verseniz suç vermeseniz olmuyor. Bu durumun giderilmesi gerekiyor.
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

Forumda bazı konuları belirtmedim oyunda bulup sorun bana...

3 senedir kimse ne üye adimi ne şifremi kırabildi... Bazı bizimde bildigimiz yöntemler var...

Soru & Cevap kısmı ile ilgili yanıt vermiyorum çünkü burada verirsem bu taktigide ögrenecekler daha kolay alacaklar hesaplari..

Ama size bi tavsiyede bulunim oyun içinde şifre veya üye adı vermeyin.. Telefon var Msn var ;)

Lonca ve Grupların dikkat etmesi gereken çok husus var ama burada belirtemiyorum...

Neyse az çok ne demek istedigim anlasıldı iyi eglenceler.
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....

“Genel Sohbet” sayfasına dön