adama bak aykut biz kaç yüz m kaybettik sesimizi çıkartmadık bunlar 2 m verirsekde emden düşersek derdindeler
bırak ya işte bu kadar cesaretli lodoslar
Konu kilit cesur ve parası olan bi lodos bulamadık :mrgreen: :mrgreen:
katakuli yazdı:Gelimmi büyümle ?
SpeedRacer yazdı:of kardeş offff düşen olursa olacak em edvam edecek biri düştü diye em bitmicekAdonis yazdı:orası belli olmaz kardes. seınn dedıgın cok samımı arkadasların olacakkı boyle birsey gerceklessın. soyle dusun. lodos tarafı yenılıyor ve biriside bu yenılgıyı hazmedemeyip oyundan cıkıyor sonra oyuna girip dustum em tekrar diyor em tekrar edilince ve bu seferde arzların yenıldıgını dusun birisi mutlaka cıkar bende dustum odestik tekrar.. bu boyle bitmez yanı. hanı diyorsun ya kardes tanınan sevılen kisiler olsun. diger oyuncular bu durumu hic hos karsılamaz simdi ben girsem cok samımı bir arkadsım dısarda kalsa ben bunu kolay kolay hazmedemem:S kaldıkı hanı bir grup vardır cok asırı samımı olan bir grup bu grup kendı arasında boyle bir orgazinasyon yapabilir.ama bunun daimi olacagını sanmam
kendi kisisel gorusum bu kardes sadece fikrimi belirttim
ben katılacak lodos arıyorum diyorum siz yok öle olursa yok böle olursa diyorsunuz...