Saçma olur o zaman Tüm güncellemeleri geri almaları İMKANSIZ!
Ama yeni bir sunucu açılsa? en fazla 39 level'e kadar çarlar kasılır ve itemler dizilir. . .Yetenekler 39 level zamanki gibi.
Hasarlar 39 level zamanında ki gibi !
Elementlerin Dönüşü
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Re: Elementlerin Dönüşü
Göster
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
Arkadaşlar yeni bir sunucuya gerek yok.Bakın şimdi;
Sert ağır vuruşlar sakınması olan bir savaşçıya etkisiz(0 hasar) olsa,''Yani ben sakınması olan bir kişiye sert kullanacakken-HEDEF BU YETENEKTEN ETKİLENEMEZ-dense
Kanatma eskisi gibi kudret götürse,
iyi olmaz mıydı?
Bence iyi olurdu.Asıl tank savaşçılar ve ws savaşçıları böylece dizayn edilirdi
Sert ağır vuruşlar sakınması olan bir savaşçıya etkisiz(0 hasar) olsa,''Yani ben sakınması olan bir kişiye sert kullanacakken-HEDEF BU YETENEKTEN ETKİLENEMEZ-dense
Kanatma eskisi gibi kudret götürse,
iyi olmaz mıydı?
Bence iyi olurdu.Asıl tank savaşçılar ve ws savaşçıları böylece dizayn edilirdi

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Bir düşüncemi paylaşayım
Öncelikle sunu hatırlatayım.Max hasar itemler bir yere kadar hasa veriyor yani. Zırhınız bi noktaya geldikten sonra artık yücelen itemler etki etmiyor . Bunu İmperuuz ile denedik.
Savasçıdada denemenizi öneririm. Şöyle bi Yücelen Solucan dizseniz yada iki tarafta yücelen solucansa biri hasar solucan dizse
Sunu söyliyeyim su oyunda savunma ve saldırı kadar zırhınızda önemlidir. Bence elementlerde iş görüyor.
Sadece bir düşünce... Oyunu oynasam savascımla kendim test etmek isterdim. Fakat oynamıyorum.
full solucan itemi olan varsa tek item çift item biri ile test edebilir . Belkide işe yarar
İyi Forumlar...
Bir düşüncemi paylaşayım
Öncelikle sunu hatırlatayım.Max hasar itemler bir yere kadar hasa veriyor yani. Zırhınız bi noktaya geldikten sonra artık yücelen itemler etki etmiyor . Bunu İmperuuz ile denedik.
Savasçıdada denemenizi öneririm. Şöyle bi Yücelen Solucan dizseniz yada iki tarafta yücelen solucansa biri hasar solucan dizse
Sadece bir düşünce... Oyunu oynasam savascımla kendim test etmek isterdim. Fakat oynamıyorum.
full solucan itemi olan varsa tek item çift item biri ile test edebilir . Belkide işe yarar
İyi Forumlar...

- nabuforum
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Oyunda element item kullanan kalmadı ki.Max hasar kullanıyor herkes ki kullanmakta son derece haklılar çünki element hasar veremiyor. Ecel getirenin gelmesi ile 3 kere zırh değerleri ile oynandı. ilk şaheser ürettik ecel getiren çöp.6 ay sonra dediler oyun gelişmekte olup böyle sorunlar oynanarak çözülür ve yaratıkların zırhlarını değiştirdiler.Ecel getirenler bir nebze olsun ihtiyacı karşıladı.Şu an yine yeni bölgelerin gelmesi ile zırhlarda bir oynama oldu sanırım ki yine vurmuyor
Karmakarışık işler içinde bir oyun. Element itemler ile ilgili bir sorun olsa daha düzeltme gelmesini beklemiyorum.Yıllarca ruh kalkanı karakter penceresinde sorunlu gözüktü ve düzeltme işi yeni bölgeler ile geldi. Herhangi bir şeyin değişmesi çok uzun süreler alıyor ikv de. Şu an için eski yönetimden(mynet) çok daha iyi olduğu tek nokta var o da pano lardaki özel günlerin anılması.Başkada bir iş yaptıklarını sanmıyorum 
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
İyi geceler,
Ben de element hasar veren efsunların değerinin düştüğüne katılıyorum ancak ya element ya maksimum hasar daha değerli olmak zorunda. Eskiden element kadar değerli değildi maksimum hasarlar. Oyuncular yaratıkları daha rahat kesmek için diziyorlardı.
Ayrıca sayılardan bahsetmek gerekirse, maksimum hasar bildiğiniz gibi zırhtan etkileniyor. Ne kadar solucan set dizerseniz dizin ofansif modda zırhınız zaten en fazla %30dur. Zırhınızın %30 olması demek rakibinizin size verdiği maksimum hasarın %30unu almazsınız demek. Yani rakip aslında 1000 vuracakken zırh o hasarı 700e çeker. Rakip aslında 5000 vuracakken zırh hasarı 3500e çeker.
Aynı şekilde her element hasarı için direnç puanı vardır. Kimsenin direnç item kullanmayacağını tahmin edersek verebileceğimiz direnç puanı 240tır. Bu puan 1000de kaç hasarı direncin emeceğini gösterir. Örnek vermek gerekirse, 240 direnç puanını da elektriğe veren birinin elektrik direnci 1000de 240 yani %24tür. Zırhdan çok daha az etkili. Karşınızdaki rakip size 1000 vurursa siz 840 hissedersiniz. Ayrıca diğer dirençler 0dır.
Aslında aralarında pek bir fark yok. Element hasarı kullandığınızda hem savasşçı hem ofansif savaşçılara vuruşlarınız hiç bir süzgeçten geçmeyecektir. Sadece direnç açmış şifacıya karşı zorlanırsınız:)
Tabi ki sonuçta tercih meselesi. Ama yine de ucuz olan element hasarlı itemlarla set dizilip, tanklarai büyücülere SVHlere karşı ve grup bölgelerinde yaratıklara karşı kullanılabilir.
İyi forumlar...
Ben de element hasar veren efsunların değerinin düştüğüne katılıyorum ancak ya element ya maksimum hasar daha değerli olmak zorunda. Eskiden element kadar değerli değildi maksimum hasarlar. Oyuncular yaratıkları daha rahat kesmek için diziyorlardı.
Ayrıca sayılardan bahsetmek gerekirse, maksimum hasar bildiğiniz gibi zırhtan etkileniyor. Ne kadar solucan set dizerseniz dizin ofansif modda zırhınız zaten en fazla %30dur. Zırhınızın %30 olması demek rakibinizin size verdiği maksimum hasarın %30unu almazsınız demek. Yani rakip aslında 1000 vuracakken zırh o hasarı 700e çeker. Rakip aslında 5000 vuracakken zırh hasarı 3500e çeker.
Aynı şekilde her element hasarı için direnç puanı vardır. Kimsenin direnç item kullanmayacağını tahmin edersek verebileceğimiz direnç puanı 240tır. Bu puan 1000de kaç hasarı direncin emeceğini gösterir. Örnek vermek gerekirse, 240 direnç puanını da elektriğe veren birinin elektrik direnci 1000de 240 yani %24tür. Zırhdan çok daha az etkili. Karşınızdaki rakip size 1000 vurursa siz 840 hissedersiniz. Ayrıca diğer dirençler 0dır.
Aslında aralarında pek bir fark yok. Element hasarı kullandığınızda hem savasşçı hem ofansif savaşçılara vuruşlarınız hiç bir süzgeçten geçmeyecektir. Sadece direnç açmış şifacıya karşı zorlanırsınız:)
Tabi ki sonuçta tercih meselesi. Ama yine de ucuz olan element hasarlı itemlarla set dizilip, tanklarai büyücülere SVHlere karşı ve grup bölgelerinde yaratıklara karşı kullanılabilir.
İyi forumlar...
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
bu oyunu 3 seneye yakon oynuyorum hep bi sıkıntı hep bişeylerde yanlışlıklar var bu oyun adamı hasta eder 
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
- Ramsestein
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
onuda gectik bari en azından hasarlarda sert ağır vuruşu etkılesın mesele fll max isen 4000 vuruorsak fll elementle 3700 vursun en azından max fıyatı düşer elemnt de rehabet görür tşkrlr element kesin olmalı büyücülerde cok ezılıoer 80 lodos arasından adam kesıorum :=)) bende bş byücüm var o adamı keserken ben bile düşünüorum bu kadar kolaymı 1 ser 1 ağır 1 normal 49 büyücü yerde bu kadar kolay olamaz

- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
en iyisi savaşçınızın üstünü satıp bnmki gibi büyü kasmanız
3tane savaşçım var hiçbiri işe yaramıyo üstleri dizili. ful hepsini sattım bilge cevo büyücü dizdim elinde ejder oyuna giriyorum S.a yazmamla migrata gelsene oraya gelsene buraya gelsene herkez çağırıyo 
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
Merhabalar
Element itemler hala bazı yerlerde gücünü gösteriyor.
Kullanmasını bilene :roll:
Element itemler hala bazı yerlerde gücünü gösteriyor.
Kullanmasını bilene :roll: