Tamam kolaysa gel g.t et oyna şu oyunu bu 1.
Senle attıgımıs vslerde yetenek yoktu zaten 1-2 attık yeteneksiz yendin şimdi gel hodri meydan bu 2
Ayrıca kaç kere migrata cağrıldıgımı henüz sayamadım emin ol günde en az 5 migrat daveti reddediyorum bu 3.
Ben kendi arkadaşlarım dışında başkasıyla girdiğimi göremezsiniz görmüşsenide çok nadirdir buda 4 !
İşte Meranın En iyi 6 Lısı ..
- ustaarmour
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İşte Meranın En iyi 6 Lısı ..
Sakın dönüp bakma ardına , Krallar önde gider !
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
len msnde büyük görükmek için kamerayı alta koyan çocukFacex yazdı:Arkadaslar ben bir çok kez klana ve bölgeye yazıyorum istediyi miktara ws atan büyücü bunu sizlerde biliyorsunuz şimdikte geçmilş en iyi wsci büyücü kim kendi adlarınızı yazıyosunuz istediyi miktara ws atıcak büyücü beni bulsun zırh zırhsız. bendenşairolmaz yani süveyda ancak lafta wscisin sana bir çok kez dedim çarına ws yada parasına bikere bile atıyorum demedin yok yenersin yok param yok şimdik geçmiş kendini ilk sıraya koymussun wscilikte sana son lafım hodri meydanına gelmen...
Tekrar diom konu kim güçlü büyücü değil. en iyi 6 lı anladınmı cocum ?

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Bazı küçük çocuklar anlama zorluğu çekiyor anlaşılan ha anladıkları dilden konuşmak gerekirse Kabul nerde ne zaman Vs ?
Face sen hangi yüzle Vs lafını kullanıyorsun ? Yetmedi mi 3,1 - 5,1 - 4,2 Biten vs skorları ? hadi sen boş adamsında
Ustaarmour'a ne oluyor ? sen kaç aylık büyücü kullanıyorsunda meydan okuyorsun birilerine ? Senin ilacın bende aslanım bul beni...
Oyunda beni bulda bitirelim şu işi artık uzamasın...
Face sen hangi yüzle Vs lafını kullanıyorsun ? Yetmedi mi 3,1 - 5,1 - 4,2 Biten vs skorları ? hadi sen boş adamsında
Ustaarmour'a ne oluyor ? sen kaç aylık büyücü kullanıyorsunda meydan okuyorsun birilerine ? Senin ilacın bende aslanım bul beni...
Kendimi yazacağım tabiki yoksa Seni mi yazmamı bekliyordun ?Perfectmagician yazdı:hahah buda en başa kendi adını yazmış xD bide hewrşeyde iyi olarak belirtmiş xDSeRRuh yazdı:En iyi 6Lıdan kasıt nedir anlamadım
Ne için bu 6 kişi ?
Grup bölgeleri:
Büyücü: Şerruhhhh,Süveyda,Ellectropower,Waffenxkeyhüsrev,Lazurixşhun,Risanel,Playboys Gerek bilgi gerek beceri açısından işini iyi yapabilen büyücülerdir.
Tank Savaşçı, Cruell , Betaxprozz,Bykush,Betaxmessi Bu arkadaşlar ile girmek nasip oldu ve gerçekten iyiydiler.
Şifacı: Şerruhh,Helper,Şirkan,Karpatyan,Kristalxkorleg, Gerek kudret kullanımı gerek ck atma zamanını iyi bilen ve zamanında şifa basabilen şifacılardır tebrik ediyorum burdan onları
Er meydanı
2 Şifacı
3 Büyücü
1 Savascı
Not: Yukarıdaki isimlerden hangisini koyarsanızen iyi şekilde bitirebileceklerini düşünüyorum. o yüzden isim yazmaya gerek duymadım.
Klan savaşları
Şifacı: Şerruhh
Büyücü: Şerruhhhh,Lazurixşhun,Süveyda,Waffenxkeyhüsrev
Savaşçı: Cruell
Bu Gruba karşı durabilecek başka bir grup düşünemiyorum.
iyi forumlar...
Sen analama özürlüsün başka bişey demeye gerek yok.Her konuya sazan gibi atlama önce başlıga bakustaarmour yazdı:Şerruh Süveyda adınızı en başa yazmışsınızya karşı drcakda yokmuşya gel karşı koyuyorum miktarı sen belirle hodri meydan ?
Spannungxcmcm
Oyunda beni bulda bitirelim şu işi artık uzamasın...
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları