__Savaşçılar item sorunu çekenler buyursun __

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
ruthlessxloncasi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

__Savaşçılar item sorunu çekenler buyursun __

Mesaj gönderen ruthlessxloncasi »

Herkesin terciği ışık hanım itemlerdir fakat sıgınak ve migrata giremiyorsa fakat giripte zırh ve kolye yüzük düşüremeyenlere tavsiyelerim var.

tüm oyuncular en çok Yücelen Ardneler item tercih eder ıskalamak için Yücelen plevne tercihi daha az görürmüştür.
bunun yanında yücelen solucan itemide olur.

Yücelen Ardneler= ıska yapmadan vurmak için tercih edilir misal:4000 vuran bir adamın ıska yapmada<n bil vuruşuda 3000dir ama satır varsa elinde 2000dir bu nedenler agır vuruşla 4000 vuranlar yanında bir 3bin veya 2bin vurursa toplam 6bin vurmuş olur veya 7bin fakat bu ardnler itemleri olmasa ıska yapar ve aynı zamanda 6bin 7bin yenire 4bin vururlar.

Yücelen Plevne=karşıdaki düşmanın ıska yapmasını saglar karşıdaki adamın ardler itemi 2tane var ise bende 3plevne var ise 2 ardneleri eler ve bizim savunmamızda hala 1 plevne kalır ve bu 1 plevnede iş görmez ama adamın ardnler itemi yoksa bizim plevne itemimiz 3tane var ise 3tane plevne itemimiz iş görmez bu yüzdeen herkes ardleri tecih ediyor.

Yücelen Solucan=karşıdaki adam 4000 vuruyor ise her bi solucan item hasarını hemen hemen 100 düşürüür yani adam ardneler olsa bile bizde 7 solucan ondada 7 ardler item var ise 7*100=700 4000-700=3300 dur bu yüzdende adam her iki vuruşuda çok hasar düşürür bu yüzden benim tercihimde solucan.

Benim itemlerimde ardneler bende artık solucan alıcagım oyunda görenler pm tabi yeri burası değil kapalı çarsı konu burda oldugundan kusura bakmazsınız k.g

HERKESE İYİ OYUNLAR

RUTHLESSXFEDAİ
Bir elimde gül bir elimde silah gelirim yanına ya gülü alıp benim olursun yada silahı alıp beni vurursun..
Kullanıcı avatarı
KoLpaxxhayaT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Re: __Savaşçılar item sorunu çekenler buyursun __

Mesaj gönderen KoLpaxxhayaT »

Mukemmel Bir Oyun Zekan Var Hayran Kaldım ...
Çok Komik Ya ...
Wu~`Huu
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Vay be 4 yıllık oyuncuyum senın gıbı yapay zeka gormedım :D
Gorevlı arkadaslar KONU KİLİT yoksa çok kişi boyle bır saçmalıga sövcektir :D
XXCEZAXX
ruthlessxloncasi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ruthlessxloncasi »

Arkadaşlar boş boş konuşmayın sövecek ne demek ya ağzınızda oyun olmuş anlamadım gitti.
işi olmayan okumasın veya adam gibi yorum yapsın ben buraya benimle dalga geçsinler diye yazmadım bu yazıyı bilgi almak isteyenler baksın gerekende teşekkür etsin veya yorum yapmasın eksik yaptıgım yer varsada bana söyleya bilirsiniz. tabikide ...

/*/*/*/*/*/*/*/*/İYİ OYUNLAR/*/*/*/*/*/*/*/
Ruthlessxfedai

.Bir elimde gül bir elimde silah bir gün yanına gelirim ya gülü alıp benim olursun veya silahı alıp beni vurursun.
sdfasada22
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sdfasada22 »

İtem sorunu çekenler demişsin de itemlerin işlevini anlatmışsın ne ayak
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

xxcezaxx yazdı:Vay be 4 yıllık oyuncuyum senın gıbı yapay zeka gormedım :D
Gorevlı arkadaslar KONU KİLİT yoksa çok kişi boyle bır saçmalıga sövcektir :D
sdfasada22 yazdı:İtem sorunu çekenler demişsin de itemlerin işlevini anlatmışsın ne ayak
Komedyen olucak adamlarsınız burda harcanıyonuz :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön