İmperuuz ws de nkaçıyor arkadaşalr Usher Ws teklif ediyor şifadan şifaya 50 m sine ama yok diyor kabul etmiyor
sonra Betaxbeyazkurt a gel parasına ws atak diyor yiyorsa Bu mu İnsanlık Betaxbeyazkurt tek item eş ya giyioyr yansıt diyor emperuuz yansıtıyor eziksin işte diyor insanlık bumu parası olan itemi olan mı insan oluyor güçlü oluyor arkadaşalr neden biz insan değilmiyiz bizi neden küçümsüyor he neden tek item eşya giyiyoruz diye mi yeter artık yeter bunlara göz yummuyalım arkadaşlar kınıyoruz İmperuuz u Usher e de Teşekkür ediyoruz
Betaxbeyazkurt
İmperuuz Ws den kaçıyor
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İmperuuz Ws den kaçıyor
İmperuuzdaki bendim süveyda.
Birincisi ben çar sahibi değilim Sahibi gelsin atın dedim.şifadan anlamam fazla dedim.
İkincisi o adama büyünle atacaksan atarız dediim o adamda bende büyü bilmiyorum dedi konu kapandu.
ve üçüncü olarak sen her ne çarınla geliyorsan gel seni bekliom bu kadar kişinin önünde vsye 100 m ine açık ve net kıvırma geliyorsa buyur yoksa bukadar aplama
Birincisi ben çar sahibi değilim Sahibi gelsin atın dedim.şifadan anlamam fazla dedim.
İkincisi o adama büyünle atacaksan atarız dediim o adamda bende büyü bilmiyorum dedi konu kapandu.
ve üçüncü olarak sen her ne çarınla geliyorsan gel seni bekliom bu kadar kişinin önünde vsye 100 m ine açık ve net kıvırma geliyorsa buyur yoksa bukadar aplama

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi

kardeş ne biçim konu açıon kirletme forumu kilit. Ve ayrıca normal atsan ws yi adam hemen atar.50 msine diyorsun 50 myi çöpe atılıor sanki...sanane11 yazdı:İmperuuz ws de nkaçıyor arkadaşalr Usher Ws teklif ediyor şifadan şifaya 50 m sine ama yok diyor kabul etmiyor
sonra Betaxbeyazkurt a gel parasına ws atak diyor yiyorsa Bu mu İnsanlık Betaxbeyazkurt tek item eş ya giyioyr yansıt diyor emperuuz yansıtıyor eziksin işte diyor insanlık bumu parası olan itemi olan mı insan oluyor güçlü oluyor arkadaşalr neden biz insan değilmiyiz bizi neden küçümsüyor he neden tek item eşya giyiyoruz diye mi yeter artık yeter bunlara göz yummuyalım arkadaşlar kınıyoruz İmperuuz u Usher e de Teşekkür ediyoruz
Betaxbeyazkurt
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Şekil A da bir 49 kromozomlu var (Sanane kardeşim Sen atsana usherle 50m ine ws adama kaçıyor diyorsun
Ottomanxölümsüz anısına
bu oyunda kimse iyi değildir parası olan item diziyor veya bunların geçmişte çar çalıp bir sürü para yapıp bu çarları kurmadıkları ne malum.
PeNON HÜKÜMSÜZ KARDEŞİMİZZ

KINIYORUZ

KINIYORUZ
anlamıyormusunuz kardeş ben öylesine ws diyorum kendi geliyor 100m sine 50m sine atak diyor sonra ben yok dedim param atamam e.ö çıktık sonra usher dedi gel şifam la ben atcam sende şifanla dedi 100 m sine kendi yok dedi sahibi gelsin ama bana gelince şifayla atmayı biliyor işine gelmiyince bilmiyor şifa kullanmasını bu kadar olmaz yani yanında da Deathxsedo dolaşıyor ikisi ws diyor geliyorum sonra bni kesiyorlar bumu ws arkadaşlar niye kestin diyorum diyor ki sen eziksin itemlerine bak ta konus felan eziyorlar yani bnm itemim tek item evet ama bu kadar aşşalaması gerekmez terbiyesizlik %100 bunlarda Süveyda Seni adam sandık meranda bildik meğersem artistin önde gidenisin para gözlüsün adam değilsin sen bnm yaşımı soracagını kendi yaşına bak eğer benden büyük olsaydın böyle itemlerle hava atmazdın demekki olgun bir insan değilsin tamam mı
Betaxbeyazkurt
Betaxbeyazkurt
Adamsan Adamlıgını bil Bir İnsanı İtemleriyle bir tutma İnsan ol az...Terbiyesiz
Betaxbeyazkurt
Betaxbeyazkurt
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

Beni tanıyan nasıl biri olduğumu bilir. Birincisi sen oyuna bakarak bana bir kılıf giydiyorsan , büyük bir gaflete düşmüşsün demektir
İkincisi kardeşim ben sana dedim ki imperuuz makinaya sokamam süveyda ile öylesine atalım dedim. İllede imperuuz dedin , bende dedim ki imperuuzun makina yapması gerekiyor , boşuna uğraşamam koy bir ödül atalım dedim. Üçüncüsü Sedo seninle attı yendi . Bir daha seni oralarda göremedik.
Son olarak senin nasıl bir ento olduğunu öğrenmem iyi oldu. Evet bazı insanlar dışarıya artist olarak görünür. Oda insanların daha tanımadan ön yargıya başvurmalarından vuku bulur. Beni arkadaşlarıma sorarak öğrenebilirsin. Eli açık mı sıkımı diye.
İyi Forumlar...
Son olarak senin nasıl bir ento olduğunu öğrenmem iyi oldu. Evet bazı insanlar dışarıya artist olarak görünür. Oda insanların daha tanımadan ön yargıya başvurmalarından vuku bulur. Beni arkadaşlarıma sorarak öğrenebilirsin. Eli açık mı sıkımı diye.
İyi Forumlar...

-
Zamanxdurant
- Acemi Savaşçı

Bir Küçük olay için konuu Büyütmeye Gerek Yok .
biz senin gibileri çok gördük ahmet tamam mı bn mısıra giderken neden 10m e ws attı vermedi paramı diye iftira attın he seni bilen peki böyle biliyormu arkadaşlar yalan söylüyorsam eğer usher e söyleyin o da şahit