Yer:
Meteor Bölgesi, Etkinlik Salonu
Etkinliğin gerçekleşme zamanı
Meran: 21:00
Tılsım: 22:00
Sancak: 21:00
Anka: 22:00
Etkinliğin Tanımı:
Ölüm Oyunu; kimseden yardım almadan sadece tek başına bileğine, zekasına ve yeteneklerine güvenerek bir yandan gelebilecek saldırılara karşı kendini korurken, bir yandan da onlarca oyuncu arasında ayakta kalma mücadelesi verebilecek yiğitlerin katılabileceği bir etkinliktir. Bu etkinliğe sadece yeteri kadar cesareti olanlar katılabilir.
Şartları:
Meteor Bölgesinde, Etkinlik salonunda yapılacaktır.
Katılacak oyuncuların Meteor Bölgesinin herhangi bir yerinde bulunmaları ve Kabadayı Mod'una geçmiş olmaları gereklidir.
Bölgede bulunan Kabadayı Modundaki en fazla 75 oyuncu rastgele olmak üzere GM tarafından Etkinlik salonuna alınacaktır. Daha fazla oyuncu alınmayacaktır.
Etkinlik için sırasıyla her sınıftan 75 kişi ayrı ayrı olmak üzere alınacaktır.
Etkinlik salonuna öncelikle 75 Büyücü alınacak ve ayakta kalan son Büyücüyle birlikte büyücülere yönelik etkinlik bitecektir. Sonrasında 75 Savaşçı Etkinlik Salonuna alınacak ve aynı şekilde ayakta kalan son savaşçı ile birlikte savaşçılara yönelik etkinlik bitecektir. Son olarak 75 Şifacı Etkinlik Salonuna alınacak ve ayakta kalan son şifacı ile birlikte etkinlik sona erecektir.
Katılacak oyuncuların en az 47 seviye olması gereklidir.
Ölen yada herhangi bir nedenden dolayı oyundan düşen oyuncu güvenli alanda (Bab-ı Ali, İstihbarat Subayı, Klan Sancağı vb.) oyuna dönecek ve salona tekrar alınmayacaktır.
İksir kullanımı serbesttir. Oturmak ve Yatmak yasaktır. [GM]'lerin belirleyeceği kurallara uyulmaması durumunda kullanıcılara müdahale edilebilir.
Etkinlik salonundaki GBM-0 ve Örs normal ücreti karşılığında kullanılabilir.
Etkinlik başlamadan önce anons kanalından duyuru geçilecek, oyuncular alana alınır alınmaz etkinlik başlayacaktır.
Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.
Mücadelenin sonunda yalnızca ayakta kalan son bir kişi ödülün sahibi olur.
gm kındar kardeşim burda kaçmanın yasak olduğuna dair bir uygulama göremedim sen görebilmiş isen helal olsun ayrıca ölüm oyunu öncesinde oturmak yasak dedin ama kaçmak yasak demedin ayrıca arkamda 4 kişi warken kaçmam gerekti ve 2 defa durdurma atıldı bana hayırdır şifacıların yeni skıllerimi var ayrıca sus konusunda kesinlikle küfür kulanmadım soylediğim küfür ise sunucunun 3 te 2 sinin blok yemesi lazım
tkxxmanyak - tkxxelegnas - ......
ölüm oyunu (lütfen okuyun)
- tkxxelegnasx
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Re: ölüm oyunu (lütfen okuyun)
tkxxelegnasx yazdı:[GM]'lerin belirleyeceği kurallara uyulmaması durumunda kullanıcılara müdahale edilebilir.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
Katılıyorum sana burak . Yönetimin bu aralar hiç bir konuya önem vermemesi cok kötü . Bendede 6 ay plus vardı çar 2013 e kadar bloklandı ve plus suan bosuna gidyor . Ayrıca kurallardada öyle bir şey yok . Yöneticilerin konuya el atmasını dilerim.tkxxelegnasx yazdı:Yer:
Etkinliğin Tanımı:
Ölüm Oyunu; kimseden yardım almadan sadece tek başına bileğine, zekasına ve yeteneklerine güvenerek bir yandan gelebilecek saldırılara karşı kendini korurken, bir yandan da onlarca oyuncu arasında ayakta kalma mücadelesi verebilecek yiğitlerin katılabileceği bir etkinliktir. Bu etkinliğe sadece yeteri kadar cesareti olanlar katılabilir.
Şartları:
Katılacak oyuncuların Meteor Bölgesinin herhangi bir yerinde bulunmaları ve Kabadayı Mod'una geçmiş olmaları gereklidir.
Bölgede bulunan Kabadayı Modundaki en fazla 75 oyuncu rastgele olmak üzere GM tarafından Etkinlik salonuna alınacaktır. Daha fazla oyuncu alınmayacaktır.
Etkinlik salonuna öncelikle 75 Büyücü alınacak ve ayakta kalan son Büyücüyle birlikte büyücülere yönelik etkinlik bitecektir. Sonrasında 75 Savaşçı Etkinlik Salonuna alınacak ve aynı şekilde ayakta kalan son savaşçı ile birlikte savaşçılara yönelik etkinlik bitecektir. Son olarak 75 Şifacı Etkinlik Salonuna alınacak ve ayakta kalan son şifacı ile birlikte etkinlik sona erecektir.
Ölen yada herhangi bir nedenden dolayı oyundan düşen oyuncu güvenli alanda (Bab-ı Ali, İstihbarat Subayı, Klan Sancağı vb.) oyuna dönecek ve salona tekrar alınmayacaktır.
İksir kullanımı serbesttir. Oturmak ve Yatmak yasaktır. [GM]'lerin belirleyeceği kurallara uyulmaması durumunda kullanıcılara müdahale edilebilir.
Etkinlik başlamadan önce anons kanalından duyuru geçilecek, oyuncular alana alınır alınmaz etkinlik başlayacaktır.
Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.
gm kındar kardeşim burda kaçmanın yasak olduğuna dair bir uygulama göremedim sen görebilmiş isen helal olsun ayrıca ölüm oyunu öncesinde oturmak yasak dedin ama kaçmak yasak demedin ayrıca arkamda 4 kişi warken kaçmam gerekti ve 2 defa durdurma atıldı bana hayırdır şifacıların yeni skıllerimi var ayrıca sus konusunda kesinlikle küfür kulanmadım soylediğim küfür ise sunucunun 3 te 2 sinin blok yemesi lazım
Güncel !
Eski eLeqNaSs ,
Şimdi JustwRist ...
- legendxdogukan
- İskele Babası

- Klan: Arzın Çocukları
blok lanma tarihi nerden bılıyor sun ? ölüm oyunuda sen haklısn sadce ben se kovalıyordum ve sen de bana dalya hazırlanıyordun hazırlanmada gm kestı sen 
Ne olursan ol göründüün kadarsin, Nasil görünürsen görün sana baktiim kadarsin
LengendXşifacı (DoĞuKaN)
LengendXşifacı (DoĞuKaN)
1boJuan yazdı:Katılıyorum sana burak . Yönetimin bu aralar hiç bir konuya önem vermemesi cok kötü . Bendede 6 ay plus vardı çar 2013 e kadar bloklandı ve plus suan bosuna gidyor . Ayrıca kurallardada öyle bir şey yok . Yöneticilerin konuya el atmasını dilerim.tkxxelegnasx yazdı:Yer:
Etkinliğin Tanımı:
Şartları:
Güncel !
öLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé. Bén AzRaiLLé’Dé HéSap KiTap Yaparim !!
KaTLiAmxCeßRaiL TuranxDeLicoCuq ßy YäßäŋqǖLǖ
KaTLiAmxCeßRaiL TuranxDeLicoCuq ßy YäßäŋqǖLǖ
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
brakın yaw ölüm oyunu tam bi fiyasko oturmak yok diyor eyw diyoruz herkese vurup kacıyoruz sonra gm ye vurup kacmaya basladınmı dadanıyo sana kalabalıkda fazla hareket etmiyo sonra bi bakıosun pc ye HATA .d gm şutlamış senii iyiki brakmısm oyunu vlla cok sorunlu bi oyun coook .)
'' LaZpApAzZ '
- mustafauzun
- İskele Babası

bencede tam bi sacmalık. berabere kalıorsun birinciliği başkasıyla paytlaşıorsun 50şer iksir verior adam. herkesi kesip birinci oldun mu da daha az verior. neymiş stokta yokmuş. sen gm değilmisin adamları susturacağına git iksir üret ne boşa gm die dolanıyon ortalıkta. bankanın orda gelene gidene dalacağına git işini yap kardeşim
Drmustafauzun(Büyü şifa 1876) Uzunx Uzuns Mustafauzun

viewtopic.php?f=32&t=38815Kindar yazdı:Merhabalar,
Ölüm oyunu kapsamı dahilinde bir iç tüzük mahiyetinde kabul ettiğimiz belirli kurallar vardır. Bu kurallar kapsamında "Etkinlik Alanına Giriş Yaptığınız Anda" sizlere yazılan birebir cümle, "Oturmak/Yatmak, kaçmak yasak; iksir kullanımı serbesttir. Aksi hal ve hareketlerde etkinlik dışı bırakılacaksınız." dır. Bu uyarıya rağmen kaçıyor olmanız ilgili Game Master'ın sizi neden öldürdüğüne açık bir cevaptır.
Susturulmuş olma sebebinizin, kaçmak olmadığı ve küfür olduğu aşikardır.
Etkinlik içi yaptırımlar oyuna entegre edilmez. Susturulmuş olma sebebiniz, oyun içi (etkinlikten bağımsız) rahatsız edici davranışınızdır.
Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.