Düşme Sorunu Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MuTu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Düşme Sorunu Hakkında

Mesaj gönderen MuTu »

Sayın yöneticiler ve arkadaşlar bir bilgisi olan varsa yazsın yoksa yorum bile yapmasın şimdiden yazıyorum...Ben oyuna artık resmen giremiyorum girdikten en fazla 40 sn sonra düşüyorum bunu 10 kezde denedim 15 kezde üst üste düştüm ve halada devam ediyor bu sorun netten mi kaynaklanıyor yoksa başka bir problemde olabilir mi?
Yeni mekan UŞAK...

UMUTGFB / MUTUGFB / Dadaşxumutgfb /İstmutu / Umutgfbxbüyücü
TurkDragon
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Re: Düşme Sorunu Hakkında

Mesaj gönderen TurkDragon »

Büyük ihtimal ile tarafınızdan kaynaklanan, gerek internet gerekse bilgisayarınızdaki bir sorundan dolayı düşüyor olabilirsiniz. Haftada 1-2 defa düşmeniz normal karşılanır. Fakat gün içinde defalarca düşüyorsanız problem olabilir. Telefon hattınızdan modeminize kablo çekerken mutlaka splitter kullanın. Mevcut makinenizde yüklü olan güvenlik yazılımları internet erişiminizi kısıtlıyor da olabilir. Bu konuda daha profesyönel yardım almalısınız.
Kullanıcı avatarı
Reha
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reha »

MuTu yazdı:Sayın yöneticiler ve arkadaşlar bir bilgisi olan varsa yazsın yoksa yorum bile yapmasın şimdiden yazıyorum...Ben oyuna artık resmen giremiyorum girdikten en fazla 40 sn sonra düşüyorum bunu 10 kezde denedim 15 kezde üst üste düştüm ve halada devam ediyor bu sorun netten mi kaynaklanıyor yoksa başka bir problemde olabilir mi?
Merhaba,

Düşüyorsunuz cok güzel anlatmışınız ama düştükten sonra her hangi bir hata alıyormusunuz ? alıyor iseniz bu hata nedir bunlarıda dile getirirseniz bizler veya aynı sorunu yaşıyan başka arkadaşlarımız size çözüm yolu sunabilir.

Örnek : Oyunu açıyorum yeraltı bölgesinde örs olduğum sırada oyundan düşüerek hata kodu xxx alıyorum gibi.

İyi Forumlar.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Pit1o
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Pit1o »

TurkDragon yazdı:Büyük ihtimal ile tarafınızdan kaynaklanan, gerek internet gerekse bilgisayarınızdaki bir sorundan dolayı düşüyor olabilirsiniz. Haftada 1-2 defa düşmeniz normal karşılanır. Fakat gün içinde defalarca düşüyorsanız problem olabilir. Telefon hattınızdan modeminize kablo çekerken mutlaka splitter kullanın. Mevcut makinenizde yüklü olan güvenlik yazılımları internet erişiminizi kısıtlıyor da olabilir. Bu konuda daha profesyönel yardım almalısınız.

Kardeş hayırlı olsun forum yetkılısı olmussun xD

Büyük olasılıkla açtıgım konuya yazdıgın yanıt yuzunden ama unutma ben pvp server cıkarcam

“Genel Etkileşim” sayfasına dön