mitmet yazdı:yaratıklara karşı bilmem ama klanda we emde oyunun en iyisi olduqunu düşündüqüm birisi war. belki tam açıklamaya yetmez fotolar ama koyayım yine de.
anlamayanlar için açıklayayım. biz fullenirken lodoslara ziyarete qitti ( 5 kişi ) anca zihinleyip durdurabildiler.
not: tartışma olmaması için isimleri dünyanın en başarılı resim düzenleme proqramı olan paint ile düzelttim
bence o adam oraya çantayı almaya gitti onlarda kaçmasın diye zihinlenmişler çarpıtma konuyu 2 savaşçı 1 büyücüyü her türlü keser.
[quote="melodrama44"bence o adam oraya çantayı almaya gitti onlarda kaçmasın diye zihinlenmişler çarpıtma konuyu 2 savaşçı 1 büyücüyü her türlü keser.[/quote]
onu bn de düşündüm. ama öle deqil merak etme. 2 sawaşçı 1 büyücüyü her türlü keser demişsin bu normal şartlarda qeçerli. belki adamın deparının süresi doldu weya büyünün kritik yüzdesi fazla diyelim buz kritik biliosun 1 sn durduruyor hep. ws ws ws..
imkansız deqil yani
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
mitmet yazdı:[quote="melodrama44"bence o adam oraya çantayı almaya gitti onlarda kaçmasın diye zihinlenmişler çarpıtma konuyu 2 savaşçı 1 büyücüyü her türlü keser.
onu bn de düşündüm. ama öle deqil merak etme. 2 sawaşçı 1 büyücüyü her türlü keser demişsin bu normal şartlarda qeçerli. belki adamın deparının süresi doldu weya büyünün kritik yüzdesi fazla diyelim buz kritik biliosun 1 sn durduruyor hep. ws ws ws..
imkansız deqil yani[/quote]
ama senin dediğine göre 5 kişi ler ve 5 ninde süreleri var ilginç bir tesadüf.
BLaDeII yazdı:Kendine En iyiyim Diyen Adamdan Ne Beklenir...
Blade Blade Blade uslanmaz bi haylaz daha
kaç kere sen ve senin lonca üyelerinden birilerini tokatlamam gerekicek susmanız için ??
yada kaç kere daha kuyruğunuza basmakmı demeliydim ??
bence yiyemeyeceğin ... altına yatma
canın yanar üzülürsün irkek
BLaDeII yazdı:Kendine En iyiyim Diyen Adamdan Ne Beklenir...
Blade Blade Blade uslanmaz bi haylaz daha
kaç kere sen ve senin lonca üyelerinden birilerini tokatlamam gerekicek susmanız için ??
yada kaç kere daha kuyruğunuza basmakmı demeliydim ??
bence yiyemeyeceğin ... altına yatma
canın yanar üzülürsün irkek
Fancy / Janky / Hayalxetxdombram
Önce Adam Olmasını Bil. Sen Kimsinki? Nerdeydin 29 VE 39 lvllerde Hadi Bırak 29 u Çünki daha dünkisin. 39 da Nerdeydin Göremedik Sizi? Tabi o zamanlar şaheser ler yoktu anca yetenek ve item konuşurdu... Biz Boşuna Unutulmayan Efsaneler Arasına Girmedik Koç herkez Biliyor Kimin Ne Olduğunu