Destek Verin Eskisi gibi olalım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Pit1o
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Destek Verin Eskisi gibi olalım

Mesaj gönderen Pit1o »

Bu sayfada destekleyenler yorum yapsın dierleri yapmasın....

Biliyoruz ki biz eski toprak ız yeni gelen yenilikler bizi sarmıyo 39 lwl sınırı olan bir sunucu istiyoruz sizden rica ediyoruz...
Yetenek sistemi eskisi gibi olsun hasar itemler tekrar para etsin beta zamanındaki

Bünye Güç Beceri Zeka yı tekrar biz verelim bunun dışında Beta isimleri hakim olsun eğer siz yapmassanız 2 sene sonra ben pvp server çıkartırım mesela Metin 2 nin ki Karahan die dandık bı oyun bu oyunlar veled oyunu bizim sunucularımızda nadıren olan veletler gıbı Allah ın İzniyle 2 sene sonra Pc mühendisi çıkıyorum...

Desteklerinizi esirgemeyinn

Not : Sıkılmamamız ıcın junon kenan ı koyun yıne ama gucunu dusurun böyle daha zevklı olur kımse Ejder Asa ws Ecel Getiren ws Asab gıbı urasıp gözlerini kör etmez

Bysukimiye&Byatatürkçü
TurkDragon
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Re: Destek Verin Eskisi gibi olalım

Mesaj gönderen TurkDragon »

PvP sunucu açmaya çalışmanız T.C yasalarına göre suçtur. Oyunumuzun sunucularındaki ve bilgisayarınızdaki dosyalar DRM(Digital Right Management) tarafından korunmaktadır. Sunucuların geriye doğru mühendislik ile dinlenmesi, dosyaların kopyalanması veya başka sunuculara yönlendirilmesi yasaktır. Bilgisayar mühendisi olmanız veya bu işlemleri yapacak bilginiz olması size bu işlemleri yapma hakkı tanımaz.
Pit1o
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Pit1o »

TurkDragon yazdı:PvP sunucu açmaya çalışmanız T.C yasalarına göre suçtur. Oyunumuzun sunucularındaki ve bilgisayarınızdaki dosyalar DRM(Digital Right Management) tarafından korunmaktadır. Sunucuların geriye doğru mühendislik ile dinlenmesi, dosyaların kopyalanması veya başka sunuculara yönlendirilmesi yasaktır. Bilgisayar mühendisi olmanız veya bu işlemleri yapacak bilginiz olması size bu işlemleri yapma hakkı tanımaz.

Ozaman yönetim yapsın ben ellemeyeyim oyunu yaparsamda adı İstanbul Kalkınma Vakti olur kopyala yapıştır yapmam ve patent kanunlarını orenmen lazım yenılekler getırırsem boyle bırseyden zarar gormem kardeşim ... Hatta kazanırım plus u 1 tl ye kontorle satarım server kırasınıda cıkarırım teşekür ederiz....
TurkDragon
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TurkDragon »

Pit1o yazdı:Ozaman yönetim yapsın ben ellemeyeyim oyunu yaparsamda adı İstanbul Kalkınma Vakti olur kopyala yapıştır yapmam ve patent kanunlarını orenmen lazım yenılekler getırırsem boyle bırseyden zarar gormem kardeşim ... Hatta kazanırım plus u 1 tl ye kontorle satarım server kırasınıda cıkarırım teşekür ederiz....
İşin ciddiyetini kavrayamamanız şaşırtıcı. Burada kurallardan değil yasalardan bahsediyoruz. Patent kanunlarını da gayet iyi biliyorum. Böyle bir işe kalkışmaya çalışmanız bile başlı başına bir suçtur. Sunucu içeriklerini çekip birkaç değişiklik ile yükümlülükten kurtulma hayali ise hayli ilginç ve trajikomik 8-)

Edit(ekleme): Oyun sözleşmesini okumanızı tavsiye ederim. http://www.istanbuloyun.com/TermsOfUSe.aspx
Pit1o
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Pit1o »

TurkDragon yazdı:
Pit1o yazdı:Ozaman yönetim yapsın ben ellemeyeyim oyunu yaparsamda adı İstanbul Kalkınma Vakti olur kopyala yapıştır yapmam ve patent kanunlarını orenmen lazım yenılekler getırırsem boyle bırseyden zarar gormem kardeşim ... Hatta kazanırım plus u 1 tl ye kontorle satarım server kırasınıda cıkarırım teşekür ederiz....
İşin ciddiyetini kavrayamamanız şaşırtıcı. Burada kurallardan değil yasalardan bahsediyoruz. Patent kanunlarını da gayet iyi biliyorum. Böyle bir işe kalkışmaya çalışmanız bile başlı başına bir suçtur. Sunucu içeriklerini çekip birkaç değişiklik ile yükümlülükten kurtulma hayali ise hayli ilginç ve trajikomik 8-)

Edit(ekleme): Oyun sözleşmesini okumanızı tavsiye ederim. http://www.istanbuloyun.com/TermsOfUSe.aspx
İndirme, deneme, satın alma ve/veya Oyun'a abone olmak, size; bireysel, münhasır olmayan, devredilmeyen ve ticari olmayan bir kullanım lisansı verir. Oyun ve uygulamaların telif hakkı kanunlarınca korunduğunu ve fikri mülkiyetinin Sobee'de olduğunu kabul ediyorsunuz. Bu bağlamda, herhangi bir şekilde Oyunu ve uygulamaları çoğaltmamayı, alt-lisans vermemeyi, ticari olarak kullanmamayı, Oyunun, uygulamaların yada materyalin türevlerini oluşturmamayı kabul ve taahhüt ediyorsunuz. Kişisel kullanım için Oyunu kendi bilgisayarınızda çoğaltma ve tamamen kişisel, ticari olmayan bir yedeğini almak için CD'ye yazma hakkınız bulunmaktadır.

Oyunu, logoları, markaları ve fikri mülkiyet haklarıyla korunan, Sobee'ye ait olan herhangi diğer materyali değiştirmeyeceğinizi ve kötüye kullanmayacağınızı kabul ve taahhüt ediyorsunuz. Oyun ve uygulamalar Digital Rights Management (DRM) sistemince kormaktadır. Bu sistemler, Internet'te dijital olarak satılan içeriğin fikri mülkiyet haklarının korunması için geliştirilmiştir. Herhangi bir yazılım, program, uygulama kodu veya diğer herhangi bir cihazı, uygulamayı korumak amacıyla oluşturulmuş sistemi kırmak için kullanmayacağınızı kabul ve taahhüt ediyorsunuz.

Bende fikir bol icraat yok oda 2 sene sonra olucak şimdi sus da konu tartışma diye kilit yemesin saten dunden razılar kılıt atmaya
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön