Mertal
Re: Mertal
Abi herkez deme istersen senin gibi düşünen bir çok kişi var
Kardeşim iftira yok ortada bende biliyorum Mertal'ın çalıntı olduğunu...Kim ne dese bile MertalÇALINTIDIR :!: ...Sen ver bakalım çarını ona ne yapcak ne edecek :!: :?: Ayrıca Mertal adlı kişi itirazında devam ediyor ama bu işler boş... Söyle hadi çarı çaldığını. Meqan ile ne konuştun ne yaptın söyle yabancısı değiliz...mrnikotin yazdı:azda olsa foruma göz atıyorum ama böyle iftiraları görünce üzlüyorum nenden kimse kimsenin başarısını taktir etmek yerine iftira ediyor benimde geçtiğmiz aylarda çarım çalındı ama asla bç konu çmya ihtiyaç duymadım
ayrıca Hemşire loncamızın deerli üyelerinden biidir loncamda herkes benim için değerliir ama Hemşire ve bi kaç arkdaş benim için birazdaha değerli meyve veren ağaç taşlanır ama zamanı gelince o ağaç yeşeri ve tekrar meyve verir
ayrıca Mertal adlı karakteri oynıyan arkadaşın çar çalmasın gek yok istese oturu çar kasrız istersede bizm çarlaımızl oynıyabilir
yöneim konuya kilit
MEVLANA Loncası sunucu Lidei mrnikotin
Saygılarımla...
Kötü bir barış, savaştan daha berbattır.
.....Xbatuhan.....

Temiz bir İ.K.V. Forum'u için sınırları aşmayalım...
.....Xbatuhan.....

Temiz bir İ.K.V. Forum'u için sınırları aşmayalım...
noluyo lan mertal felan sen kime suç atıyon len ben Buketxaşkım ne mertalı eziq çarı alıyım görecen sen
nabacan gbtmemi bakacan?
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Forum Kuralları
Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Şikayetleriniz için lütfen http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden destek birimi ile iletişime geçiniz.
Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Şikayetleriniz için lütfen http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden destek birimi ile iletişime geçiniz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!