JANISSARY yazdı:Öncelikle İKV camiasının bu başarısını takdir ediyorum, devamını diliyorum.
Kfygfb'nin de güzelce açıkladığı gibi çok büyük bir başarı olduğu ortada ancak, FromXXXhELL'in dediklerine anlam veremedim. Ne olursa olsun, D&R gibi bir marketin, bu konuda alanının en büyüğünün satış listesinde ilk sırada olmaktan bahsediyoruz. Ve yine FromXXXhELL söylediğinin aksine ben yakın çevremde İKVye yönelen kişiler gördüm.
"Ya şu D&R'da baya vardı İKV paketi, sen oynuyordun değil mi, ben de başlayacağım yardım eder misin?" Bu tarz söylemlerle karşılaştım.
Kısacası bu paket amacına ulaşıp, hem var olan oyuncularını mutlu etmeyi bilmiş, hem de yeni oyuncular kazanıp şöhretine şöhret katmıştır.
İyi forumlar...
Sayın arkadasım elbette oyun gelıssın ve tanınsın bızım zaten bundan bır sorunumuz yok ben arkadasın actıgı konudakı gordugum fıkrı soyledım kı zaten buyur umudu ıle elımızde nerdeyse 2 yıllık plus uyelık var copemı atıcaz bunları :mrgreen: Ama sunuda lutfen unutmuyalım herzaman bardagın dolusunu gormek herseyı gunluk gulustanlık yapmaz.. Tıcarette cok satan hıc bır malın degerı dusmez.. bunu tıcaret yapan arkadaslarımız bılır

paket alıcak arkadaslara onerım benımde D&R magzalarından almalrıdır cunku 14,99 tl ye kadar dusurduler fıyatları .. kı 25 tl uzerı sanım 6 taksıt yapıyorlar bırde

yanı 4-5 paket alırsan oo yaza guze kadar ode..

yANI benımde sızınle ortak fıkrım oyunun tanınması ve gelsımı yonunde ama bu demek degıldırkı top lıst olmus oyuzden hersey yolunda bazen bu noktalarıda bırılerı soylemesı lazım .. Tekrardan saygılar...