D&R En Çok Satan Listesi ve Yorumlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

D&R En Çok Satan Listesi ve Yorumlar

Mesaj gönderen kFygFb »

Merhaba Arkadaşlar

Resim

İstanbul Kıyamet Vakit oyunumuz D&R web sitesinde en çok satanlar listesinde en üst sırada yerini almıştı.
Fakat dikkatimi çeken bir nokta oldu hiç YORUM yapılmamasıydı. Bunun içinde biz ikv oyuncuları D&R web sitesine üye olup
gereken ilgiyi grup bölgelerine gösterdiğimiz gibi yorum yaparakta göstereceğiz.
Yorum yaparken dikkat etmemiz gerekenlerden bir noktada kutu İKV nin fiyatı oldukça cuzi bir rakam olması ve
Zengin içeriğini ön planda tutan yorumlar yapılması İKV ye daha çok yarar getirecektir.
Unutmayın ki önce İKV ye biz sahip çıkmalıyız.Biz sahip çıkmazsak kimseye sahip çıkması için örnek teşkil edemeyiz.

Kfygfb

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
Parthenious
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: D&R En Çok Satan Listesi ve Yorumlar

Mesaj gönderen Parthenious »

Teşekkürler Hüseyin çok güzel bir noktaya değindin. Oyunun tanıtımı için D&R mağazasının yanısıra diğer online olarak kutu satan mağazalara da yorum yapmalıyız.
Bu arada D&R da satılan kutu Kargo dahil 18,70 tl ye kapına geliyor.
Anadolu'da kutu bulamıyorum diyen arkadaşlar artık rahatlıkla kutu alabilecekler.
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Arkadasım orda kacırdıgın ınce bır nuans var ankara ankamall ve antares d&r ıle aram ıyıdır paketlerın satılmaması sebebıyle kendıler fıyatı 14,99 tl ye dusurdugu ıcın yuksek bır satıs rakamı gorunmektedır.. kı ben bıle 14,99 dusunce lazım olur belkı dıye 5 adet aldım ... arzın fazla olmasından degıl aksıne arzın dusuklugunden fıyat dusmesı ıle bu durum yasanmıstır.. Ha aksı olur ıse d&r eldekı stokları bıtırı yerıne gene ıkv ıle doldurursa derımkı cok satmıs ben hergun gecerım d&r den mısal ankamallda gıt bak 3-4 adet var rafta bıtsın benım tahmınım bır daha sıp gecılcegını sanmam elde stok yoksa.. Benım kısısel kanatım bu paket sıstemı ıle yenı oyuncu kıtlesıne ulasılmıs bır durum yok .. elde olan rutın musterı portfoyunu ucuz fıyatla uzun bır vadede elde tutmakdan baska bır amac yoktur ortada... Saygılarımla..........................................
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
SeyyahxEleyy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SeyyahxEleyy »

Güzel bir ilerleyiş gösteriyor satışlar,fakat oyuncular hala tam olarak kavraya bilmiş değil 3 aylık plus paketin kendilerine getirdiği faydanın .Normal aylık plus reklamlarının yapıldığını düşünenler var sunucularda ,o sebep ile plus paket alıp kullanan her birey avantajlarını faydalarını tanıdığı ve bu pyunu oynayan dostlarına arkadaşlarına anlatmalı kanımca.Sadece oyun oynayarak kendimizi oyalamaya değil sahip olduğumuz bu eşsiz oyunu nerelere taşıyabiliriz onunda hesaplarını yapmalıyız .Bu oynu oynayan her birey unutmamalı ki Türkçe ve Türk oyunu olarak İKV inanılmazı başararak ,başarılarına her gün yenisini eklemeye devam ediyor ve edecek...

Teşekkürler ,iyi oyunlar....
Akıllı adamlar söyleyecek sözleri olduğu için, aptallar illa konuşmak zorunda oldukları için konuşurlar.

Plato
Kullanıcı avatarı
Strongxfighter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Strongxfighter »

Kısmetse öbür yaz bende almayı düşünüyorum.
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
JANISSARY
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen JANISSARY »

Öncelikle İKV camiasının bu başarısını takdir ediyorum, devamını diliyorum.
Kfygfb'nin de güzelce açıkladığı gibi çok büyük bir başarı olduğu ortada ancak, FromXXXhELL'in dediklerine anlam veremedim. Ne olursa olsun, D&R gibi bir marketin, bu konuda alanının en büyüğünün satış listesinde ilk sırada olmaktan bahsediyoruz. Ve yine FromXXXhELL söylediğinin aksine ben yakın çevremde İKVye yönelen kişiler gördüm.
"Ya şu D&R'da baya vardı İKV paketi, sen oynuyordun değil mi, ben de başlayacağım yardım eder misin?" Bu tarz söylemlerle karşılaştım.
Kısacası bu paket amacına ulaşıp, hem var olan oyuncularını mutlu etmeyi bilmiş, hem de yeni oyuncular kazanıp şöhretine şöhret katmıştır.
İyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

JANISSARY yazdı:Öncelikle İKV camiasının bu başarısını takdir ediyorum, devamını diliyorum.
Kfygfb'nin de güzelce açıkladığı gibi çok büyük bir başarı olduğu ortada ancak, FromXXXhELL'in dediklerine anlam veremedim. Ne olursa olsun, D&R gibi bir marketin, bu konuda alanının en büyüğünün satış listesinde ilk sırada olmaktan bahsediyoruz. Ve yine FromXXXhELL söylediğinin aksine ben yakın çevremde İKVye yönelen kişiler gördüm.
"Ya şu D&R'da baya vardı İKV paketi, sen oynuyordun değil mi, ben de başlayacağım yardım eder misin?" Bu tarz söylemlerle karşılaştım.
Kısacası bu paket amacına ulaşıp, hem var olan oyuncularını mutlu etmeyi bilmiş, hem de yeni oyuncular kazanıp şöhretine şöhret katmıştır.
İyi forumlar...
Sayın arkadasım elbette oyun gelıssın ve tanınsın bızım zaten bundan bır sorunumuz yok ben arkadasın actıgı konudakı gordugum fıkrı soyledım kı zaten buyur umudu ıle elımızde nerdeyse 2 yıllık plus uyelık var copemı atıcaz bunları :mrgreen: Ama sunuda lutfen unutmuyalım herzaman bardagın dolusunu gormek herseyı gunluk gulustanlık yapmaz.. Tıcarette cok satan hıc bır malın degerı dusmez.. bunu tıcaret yapan arkadaslarımız bılır :) paket alıcak arkadaslara onerım benımde D&R magzalarından almalrıdır cunku 14,99 tl ye kadar dusurduler fıyatları .. kı 25 tl uzerı sanım 6 taksıt yapıyorlar bırde :) yanı 4-5 paket alırsan oo yaza guze kadar ode.. :) yANI benımde sızınle ortak fıkrım oyunun tanınması ve gelsımı yonunde ama bu demek degıldırkı top lıst olmus oyuzden hersey yolunda bazen bu noktalarıda bırılerı soylemesı lazım .. Tekrardan saygılar...
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
OtomatikPortakal
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen OtomatikPortakal »

Merak ediyorum ikv napdıda bu From hell e bu kadar her yazısında ikvyi eleştirip gidip 5 tane paket alıyo?
ISırırırırıırrım
Kullanıcı avatarı
XxXJoKeRXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Joker Ve Yandaşları

Mesaj gönderen XxXJoKeRXxX »

SeyyahxEleyy yazdı:Güzel bir ilerleyiş gösteriyor satışlar,fakat oyuncular hala tam olarak kavraya bilmiş değil 3 aylık plus paketin kendilerine getirdiği faydanın .Normal aylık plus reklamlarının yapıldığını düşünenler var sunucularda ,o sebep ile plus paket alıp kullanan her birey avantajlarını faydalarını tanıdığı ve bu pyunu oynayan dostlarına arkadaşlarına anlatmalı kanımca.Sadece oyun oynayarak kendimizi oyalamaya değil sahip olduğumuz bu eşsiz oyunu nerelere taşıyabiliriz onunda hesaplarını yapmalıyız .Bu oynu oynayan her birey unutmamalı ki Türkçe ve Türk oyunu olarak İKV inanılmazı başararak ,başarılarına her gün yenisini eklemeye devam ediyor ve edecek...

Teşekkürler ,iyi oyunlar....
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]

Pembeşєутαη ©

[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini