ustax66 yazdı:Lonca neden kurulur ?
Bir topluluğun, belirlenen amaçlar için birlik içinde güçlü olarak mücadele etmesi için.
Bir topluluğun belirlenen hedeflere daha güvenli, daha güçlü olarak varabilmesi için.
Bir topluluğun daha güçlü, daha huzurlu olması için güven duygusunu, hoşgörüyü, samimiyeti ve toplumculuk anlayışını bireyler arasında yaşatabilmek için..
Birilerinin adamı olmak bunların hangisi olabilir?
Birilerinin adamı olmak LONCA olmak değildir.
Eğer ifade hatası varda amaç bir lonca kurmak ise hayırlı olsun. 45 Yaşında muhtemelen bir büyüğün olarak sana tavsiyem '' Birilerinin adamı olmak '' çağrısına gelecek olanlar, toplumun dışladığı ve kişilik zaafı olanlardır, hedef ve amacını tekrar gözden geçir ve diyalog tarzını hedefe ve amacına göre tekrar oluştur.
+++++++++
Arif abimin söylediklerine katılıyorum.
Lonca açmak problem değil.
12 13 yaşında ki çocuk bile lonca açar oldu.
Öncelikle , çok sağlam bir arkadaş grbunuz olmalı.
Ve bunların arasında hiç bir güven eksikliği olmamalı.
Üye sayısı nı daha sonra artırmalısınız ki , sunucuda saygınlığınız artsın.
Bunlar ufak ama önemli detaylar...
Bize başarı dilemek düşer , umarım fikirlerinde az da olsa bir değişiklik sağlayabilmişizdir.
Ama senin amacın popüler olma çabası ise , bu böyle olunmaz.
Oyunda belli bir tecrübeye erişir ve oyundaki bir çok kişinin saygısını kazanırsan ,
popülariten artar.
Önce 49 seviyeye ulaş.O seviyenin gereklerini tam manasıyla yap.
Ondan sonra düşün...
kasaphasan06 yazdı:1- Kişi niye barkınx olmak istesin
2 - kişi niçin senin adamın olmak istesin ?
3 -Sen nesin ?
4- Kimsin ?
5 - Ne Özelliğin var ki adam seni seçsin ?
Yaşını sormuyorum belli oluyor umarım böyle fantezilerden vazgeçersin Barkın
qalanoth yazdı:Bırak Lonca Açmayı Filan..Sen Karatecix Loncasına Gir Tam Sana Göre...
Tılsım ın En Yüce Loncası :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hay Allah Sizi Bildiği Gibi Yapsın Ya Gece Gece Öldüm Gülmekten yaaaa :lol: :lol: :lol:
Öncelikle Leopar , ben senin 12 yada 13 yaşında olduğunu bilmiyorum.
Öyle bir iddiada bulunmadım.
Lonca açıcaksan , önce sunucuda saygınlık kazanmalısın , bunu belirtmek istedim.
Muhammed Ali kardeşim ;
Benim amacım bu arkadaşın şvkini kırmak filan değil.
Asla da böyle birşey yapmam.
Sadece ona bir yol haritası çizmek istedim.
Leopar kardeş , sana yaptığım bir yanlışım olduysa affola.
Ha ayrıca , sunucuda % 1 adam gibi adam kalmış lafına da katılmadığımı belirtmek isterim...
Barkın kardeş Eğer başarılı olursan ne mutlu sana ve bizlere hayırlı olsun demekten başka birşey demek düşmez kimseye.. lakin eğer bir lonca kurmak istiyorsan önce diğer arkdaşlaında dediği gibi bi saygınlık kazan ne bileyim bir Loncaya gir Lonca işleyişini anla ve kendinde yönetici ruhunu buluyorsan Loncanı kur ve eğer loncan olursa az da olsa senin tabirin ile ADAMIN olursa Börteçine Loncası Herkesin Olduğu gibi seninde arkandadır yeter ki sen DOĞRU ol
İyi Forumlar
[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
fays yazdı:Karateciye nooldu ya gözükmüyorr :mrgreen: :mrgreen:
ana okulları öğrenci alımına başlamış ondandır
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur