Çakmalara Devam...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Çakmalara Devam...

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Merhabalar...
Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası olarak ilk günümüzden beri büyük ilgi, bir yandan da büyük tepki topladık. Bu yolumuzda onlarca hatalarımız da oldu, onlarca doğrularımız da. Daha loncamızın ilk aşamasında içimize girmeye çalışan bitler ve birkaç çakma parazitler yüzünden onlarca kez lonca adımızı hırsıza çıkartan insanlarla karşı karşıya kaldık. Yüzlerce kez söyledik: "Bizim ne kimsenin emeğinde gözümüz vardır, ne de kimsede ahımız kalmıştır.". Başlangıcımızdan bu yana elde ettiğimiz başarıları kıskanıp, bizlere küfreden, bizlere iftiralar atan kişileri Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası adına her zamanki gibi kınıyorum. Diyeceğim lafları kendileri özelimden takip edebilirler. Konuyu kirletmeye lüzum olduğunu zannetmiyorum. Elbette ki konu içinde tartışma çıkacak, bunu görebiliyorum fakat bunu hızlandırmanın aksine yavaşlatmak kendimce vazifemdir. En son başarılarımızı kıskanan, mallarımızda gözü olan emek hırsızı parazitlerde kalmıştık sanırım. Daha kuruluşumuzun ilk haftasında çıkan bu parazitler son 1 aylık sürede gözle görülür bir şekilde azalmıştı. Şimdi sizlere o kişileri sunuyorum. Bu kişilerin amaçları ismimizi kirletmektir şüphesiz. Lütfen bu kişileri tanımak için sohbet kutucuğuna iyi bakınız veya arkadaşlarınıza ekleyiniz. Fakat üzülerek bildirmeliyim ki, Grup Bölgeleri güncellemesiyle 3 aydan daha eski fotoğraflar maalesef bilgisayarımın veri tabanından kayboldu. Bulan arkadaşlar eklerlerse sevinirim. Fotoğrafları yarın ekleyeceğim veya ekleteceğim...

Tskx Loncası Adına
Tskxdxebkk
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Beyaz Köşk