GM Bİ BAKIN ÖNEMLİ
GM Bİ BAKIN ÖNEMLİ
arkadaşlar ben ttnet im ama şifremi yazıyorum hatalı diyor..2 hafta önce biz taşındık ttnetten interneti aldık amcamla beraber kullanıyoruz ama açmıyo oyunu kullanıcı hatalı veya şifre diyor ama karakter transferi dedim 3 kez taşıdın artık taşınmıyor diyo lütfen yardımmmm bilen biri varsa yazsın oyunda tanıyan tanır Buketxaşkım ben
Re: GM Bİ BAKIN ÖNEMLİ
TTNET Üyeliğime ait şifremi unuttum / yitirdim ne yapmalıyım?
TTNET Oyun üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Bu yüzden TTNET Oyun şifre hatırlatma seçeneği yada TTNET Çağrı Merkezi aracılığı ile TTNET Oyun şifrenizi alabilirsiniz. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini TTNET olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız.
Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. E postanızı giriniz. Şifreniz E postanıza gönderilecektir. Ayrıca 444 0 375'i 7/24 arayarak şifrenizi TTNET Çağrı Merkezi'nden talep edebilirsiniz. Müşteri temsilcisi TTNET ADSL sahibinden TTNET ADSL bilgilerinizi isteyeceğinden TTNET ADSL sahibi ve abonelik bilgilerinin hazır bulundurulması gereklidir.
TTNET Üye adımı değiştirdim. Oyuna girdiğimde karakterlerimi göremiyorum. Karakterlerim silindi mi?
Hayır, karakterleriniz silinmedi. TTNET Oyun üye adınızı değiştirdiğinizde bize yeni bir kullanıcı olarak göründüğünüz için karakterlerinizi göremezsiniz. Bu yüzden zaman kaybetmeden, IKV Destek http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
formuna gidiniz. Bildirim tipini Üyelik olarak seçip bilgilerinizi giriniz.
Açıklama kısmına ise aşağıdaki örnek başvuruyu yapınız. TTNET Oyun üye adımı değiştirdiğim için karakterlerimin yeni TTNET oyun üye adına aktarılmasını talep ediyorum.
Sunucu adı:
Eski TTNET üye adı:
Yeni TTNET üye adı:
Aktarılmasını istediğim karakter adları:
TTNET ADSL Hizmet Numarası:
Bu bilgileri bize ulaştırdığınızda talebiniz yapılacak kontrolden sonra gerçekleştirilecektir.
NOT: TTNET Hizmet Numarası alanına ADSL ya da VDSL2 aboneliğiniz esnasında size tahsis edilen ve faturanızın sol üst köşesinde yer alan, 10 haneli hizmet numarasıdır. Yeni TTNET Oyun üyeliğiniz ile sunucunuza en az bir defa giriş yapmalınız. Kullanıcı adı değiştirilmesi nedeni ile yapılan karakter transferlerinde eski TTNET üye adının sunuculara erişimi kapatılır.
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
EĞER EVİNİZE AİT EV TELEFONU NUMARINIZ DEĞİŞMİŞ YADA İNTERNET GEREKLİ KURUMLARDAN KATTIYSAN BÜTÜN ÇARLARIN GİTMİŞTİR KARDŞİM ÇNKÜ TTNET DE MODEME BAĞLI BİR GEÇERLİLİK VAR EĞER İPTAL OLDUM UYADA DEĞİŞİKLİK OLDUMU ÇARLARININ GİTME OLASILIĞI VAR... :arrow: :arrow:

_________
Ecved(49) Ecvedd(49) Omukulaksızfb[hediyedir](49)
ஐ◄███▓▒░░ ECVED░░▒▓███►ஐ

ya tamam anladımda denedim kod felan diyo karakter aktarımıda yapılmıyor şu karakter aktarımını 4 e çıkarın eskiden böle bişi yoktu istediğin kadar aktarıyodun çıkarında çarı alıyım
3 yıllık ve daha fazla emek gider anlatabiliyomuyum?
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Lütfen yanlıs Bilgi vermiyelim TTNET oyun açıldıgında Sadece Abonelere özel açılmıstı Fakat suan Normal üyelik alabilme imkanına sahipsiniz. Ve üyeligi iptal ettikten sonra o mail adresine yeni kayıt yaptırabilir çarlarınızı aktarabilirsiniz.Ecvedd yazdı:EĞER EVİNİZE AİT EV TELEFONU NUMARINIZ DEĞİŞMİŞ YADA İNTERNET GEREKLİ KURUMLARDAN KATTIYSAN BÜTÜN ÇARLARIN GİTMİŞTİR KARDŞİM ÇNKÜ TTNET DE MODEME BAĞLI BİR GEÇERLİLİK VAR EĞER İPTAL OLDUM UYADA DEĞİŞİKLİK OLDUMU ÇARLARININ GİTME OLASILIĞI VAR... :arrow: :arrow:
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

Lütfen yanlıs Bilgi vermiyelim TTNET oyun açıldıgında Sadece Abonelere özel açılmıstı Fakat suan Normal üyelik alabilme imkanına sahipsiniz. Ve üyeligi iptal ettikten sonra o mail adresine yeni kayıt yaptırabilir çarlarınızı aktarabilirsiniz.
demişsinde kardesim ben zaten 3 hakkımı kullandım