Veda... Awadore

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
muratkocaman2010
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Veda... Awadore

Mesaj gönderen muratkocaman2010 »

Güzel,Heyecanlı,FantastiK,Muhteşem Bir oyundu.Bu oyunu oynamakta bence bir ayrıcalıktı.Ancak yolun sonuna geldik...
Elbet birgün bırakacaktık biraz erken oldu..Artık reeldeki hayatımın rayına oturması için bu vedayı yapıyorum..Sizlerle olmak çok güzeldi.Her kimin kalbini kırdıysam affola..Hakkınızı helal edin benden yana helal olsun. Oyuna yeni başlayan arkadaşlarıma iyi şanslar Diliyorum...

Awadore
Brokenswork
Xxcanverenxx

Saygılarımla Awadore...
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Veda... Awadore

Mesaj gönderen xxcezaxx »

senın gıbı bı pıslık oyundan ayrıldıgı ıcın cok memnunuz .)
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
muratkocaman2010
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Dostum seni oyunda bi gerizekalı olarak biliyordum ve hala gerizekalı bi veletsin. :D Çarlarının silinmesi beni cok Duygulandırdı o ezme savascını az kesmemiştim :D İnşallah oyuna 15 yaş üstü tc istenir girmek için ama sen velet oldugun giremezsin :D Sen git sütünü iç :D mamanı ye abisi ;)
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

birincisi bı taraflarına carlarım sılındı dıye kına yakmana gerek yok :)
ıkıncısı sen benı ruyanda felan mı kesmıstın ahahaha .)
ucuncusu yaşımı bılen bılıyo senın gıbı cocuk arkadaslar okulalrı acıldııg ıcın oynayamıyolar ;) bak bana oyundna hıc cıkıyormuyum .)
Büyü ve oyuna geri dön senı zevkle keseyım tmm mı :) Yazın ahfta sonları gırersın artık abysy :)
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Veee şunuda yazıyım sakın okulundan kaçıpta ınternet cafeden gırıp oyun oynama kulaklarını ceker baban :))))
Okul vaktı gelene kadar cafede oturma .)
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
muratkocaman2010
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Gerizekalı Arkadaşım... Oyunun Köpeği Olmuşsun ben Sana ne yapayım..Sana ne kadar bırak bu kadar yuklenme deseler bile yuklenirsin yeri gelir gelir [içerik silinmiştir.] oyun için :D ayrıca okulların acılmasıyla benim oyunu bırakmamda hiç bir alaka yoktur..:D Bi taraflarından uydurma abisi ;) ayrıca o itemlerin hiçbirini sen dizmedin eminim ki yalakalıktan olmuştur :D mezapotamya loncasında iken cihat abi nihan abla 4 kelime kullanıyodun onlarda cihat abi nihan abla :D nefese geçince de arda :D ali :D hatta forumda gordum fotoların bile var abdusselama bana latif uretek diyorsun ezme :D millete yalakalıkla adam olunuyosa vay halimize :D yalakalıkla şaheser üretcegime item dizcegime oyunu oynamam daha iyi bunu boyle bil Köpecik :D
Kullanıcı avatarı
secret96
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret96 »

cok güzel konusuorsunuz gercekden...
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

Resim
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

xxcezaxx yazdı:Veee şunuda yazıyım sakın okulundan kaçıpta ınternet cafeden gırıp oyun oynama kulaklarını ceker baban :))))
Okul vaktı gelene kadar cafede oturma .)

Murat Abı'mın Verdıgı Şehitlerölmez Adlı Karkatere Yakısan Kelımeler Degıl Bunlar. Kufur Cocukluk Cahıllık Kullanıcaksan Gerı İade Et Karakterı XXCEZAXXX !
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Küfürlü içerik silindi. Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.

RedNight
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Tmm aeor Murat deyınce bu köpeğin ismide murattı galıba onu savunuyosun zanneddim.
Bu çarı Murat dıye bırısı vermedı Yavuz (Hangar) Abimden aldım . Küfür edilceği yerde ederım susman gereken yerde susarım . Banada kimse karışamaz . Lütfen bıraz daha dıkaktlı oku herseyı. Küfür cıkmısmı ılk basta agzımdan ?
Benı tanıyan zaten sehıtlerolmez ıle degıl XXCEZAXX ıle tanıyolar sen merak etme ;;) herkes bılıyo XXCEZAXX ın sehıtlerolmez carını oynadıgını ve o adam bana guvenmese carını vermezdı oke ;)
Awadore bır daha bı hakaret edersen küfürlerime maruz kalıcaksın . Bu salagı grup bolgelerıne almıyolar bu ezikliğiyle sonrada oyunu bırakıyo ahhaha ;) :)
XXCEZAXX
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön