1) 15 yaş ustu olunması 2) Başka bır loncaya uye olmamak 3) En az 1 tane 49 lwl çar a sahıp olunması 4) Kesinlikle hiçbir hırsızlık ve benzeri bir olaya adı karışmamış olmak 5) Gurup çalısmalarına yatkın olmak
LONCA KURALLARI . . .
1)EN AZ 2 SAAT LONCA ÇARIYLA OYUNDA OLMAK . 2)LONCA YÖNEMTIMININ ALDIĞI KURALLARA UYMAK ZORUNLUDUR . 3)OYUNDA ARGO KUFUR GIBI KÖTÜ SÖZLER KULLANMAYACAK . 4)LONCADAN AYRILDIMI YADA ATILDIMI LONCA ÇARI SILINCEK . 5)LONCADA ASLA KIMSEYE ŞİFRE VERMEYECEK BAŞKAN DAHİL KIMSEDENDE ŞİFRE İSTENMEYECEK 6)LONCANIN BELIRLI GUNLERDE TOPLANTILARI VAR ÇAĞIRILDIMI GELINCEK . 7)SIZINTIXLONCASI ARZ LONCASIDIR . OYUNDA YAPILAN SEYLERDEN UYARI GÖRÜLÜRSE HİÇ BİR ŞEKİLDE MAZERET KABUL EDİLMEZ DİREK LONCA ÜYELİĞİ SİLİNİR . 9)LONCA İÇİ TARTIŞMALAR FAZLA BÜYÜMEDEN YÖNETİME BİLDİRİLMELİDİR . 10)HER LONCA UYESI BIRBIRINE YARDIM ETMEK ZORUNDADIR
NOT : Bu kısılerın dışında uyemız yoktur . Mesulet kabul edılmez
hilalxxfenomen yazdı:Loncanız Hayırlı Olsun Lakin Sunucumuza Birtane Fenomen Yetmiyormu??
O Karakterin Sahibi Carını Silerse Memnun Olurum..
öncelikle sağolun ben kendisine durumu iletirim silip silmeceği ona bağlı + bu oyunda herkez istediği gbi isim takma hakkına sahip snn çar ismine tam olrak benzemediği için bi sorun çıkmaz...
Selamün aleyküm , yeni yapılanmanız umarım hayırlara vesile olur.
Lakin bende bir şey belirtmek isterim.
Tılsım da (yanlış bilmiyorsam eğer) benden önce Fantom nickini kullanan yoktu.
Ve bu nickle sunucuya başladım.
Lonca nickim ise Hunxfantom
Şimdilerde , Fantom nickini kulanan şahıslar türedi.
Bu en başta beni ve beni tanıyanları cidden rahatsız etti.
Hilalxfenomen arkadaşımızın uyarısını lütfen kale alın , çünki ilerde bir takım sorunlar yaşanabilir.
Başarılarınızı alkışlayacak dostlarınızın olması dileğiyle ,
tekrar hayırlı olsun diyorum...
1) 15 yaş ustu olunması 2) Başka bır loncaya uye olmamak 3) En az 1 tane 49 lwl çar a sahıp olunması 4) Kesinlikle hiçbir hırsızlık ve benzeri bir olaya adı karışmamış olmak 5) Gurup çalısmalarına yatkın olmak
LONCA KURALLARI . . .
1)EN AZ 2 SAAT LONCA ÇARIYLA OYUNDA OLMAK . 2)LONCA YÖNEMTIMININ ALDIĞI KURALLARA UYMAK ZORUNLUDUR . 3)OYUNDA ARGO KUFUR GIBI KÖTÜ SÖZLER KULLANMAYACAK . 4)LONCADAN AYRILDIMI YADA ATILDIMI LONCA ÇARI SILINCEK . 5)LONCADA ASLA KIMSEYE ŞİFRE VERMEYECEK BAŞKAN DAHİL KIMSEDENDE ŞİFRE İSTENMEYECEK 6)LONCANIN BELIRLI GUNLERDE TOPLANTILARI VAR ÇAĞIRILDIMI GELINCEK . 7)SIZINTIXLONCASI ARZ LONCASIDIR . OYUNDA YAPILAN SEYLERDEN UYARI GÖRÜLÜRSE HİÇ BİR ŞEKİLDE MAZERET KABUL EDİLMEZ DİREK LONCA ÜYELİĞİ SİLİNİR . 9)LONCA İÇİ TARTIŞMALAR FAZLA BÜYÜMEDEN YÖNETİME BİLDİRİLMELİDİR . 10)HER LONCA UYESI BIRBIRINE YARDIM ETMEK ZORUNDADIR
NOT:İsteğiniz üzere sızıntıxfenomen çarı silinip yerine sızıntıxasi diye çarla değiştirilmiştir bilginize.
Bu kişiler dışında üyemız yoktur . Mesulet kabul edılmez .