A.selam Sülo Benden Yana Hakkım Varsa Helali Hoş Olsun Kardeşim Kib a.e. olYakamozxhipo yazdı: s.a uzun süre önemli işlerimden dolayı oyuna giremedim itemlerimi dağıtacağım dediğim icin özür diliyorum lonca icinde gücsüz olanlara 3-5 yardımım olsun demiştim maalesef güclüsü gücsüzü item sahiplenmeye calıştı lonca icinde iyilik yapmam ters tepti bu yuzden loncadan olmayan tanımadığım gördüklerime veriyorum itemleri kusura bakmasın kimse bu arada loncaya baya bir alım olmuş umarım arastırılmıştır biraz yoksa dağılmamak icin neden kalmayacaktır bu lonca icin birsürü emeğim gectiğini düşünüyorum benden sonrada hep iyi sekilde gitsin isterim benim adımı artık silebilirsiniz loncadan herkese kolay gelsin hakkınızı helal edin ....
Yakamoz Loncası
Re: Yakamoz Loncası
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Sadece güLüyorum
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Lonca Kurucusu
Yakamozxpaix - SwaT
Yakamozxinziva - Nightmare
Lonca Başkanı
Yakamozxbela - Belaxtube - Belaxbaytar - Belaxbattle
Lonca Başkan Yardımcısı
Yakamozxkanunu - Chatlaqs
Yakamozxanqel
Lonca Sorumlusu
Wildcrazyronaldo - Crazyronaldo
Panzehirim - Valexkaranlıksır
Kankaxcarizma - Yakamozxsinga
Lonca Disiplin Kurulu
Yakamozxruby - Ruby - Rubyxzirve - Megy
Yakamozxleo - Leonidans - Leoxşifa - İhtiyarxxbüyücü
Yakamozxemrehan - Hunxküheylan - Hunxemrehan
Lonca Üyeleri
Yakamozxhipo - Azatefendi
Yakamozxsinga - Junonn -Kankaxsinga
Yakamozxdej - Dejong
Yakamozxokculu
Yakamozxcloe - Yakamozxanqel-Lollipopx
Yakamozxromantix
Yakamozxefsane - Legendx
Yakamozxvareradem - VARERADEM - Varerademxşifa (O Şimdi Asker)
Yakamozxtayga - Hazerfenxx
Yakamozxefemeih (O Şimdi Asker)
Yakamozxsonador - Sonadorr - Sonadorx
Yakamozxşara - Asilxılgın
Rihtimm - Belaxmohikan - Lastmohikan
Oneyman
Şeri - Şerii
Aksaraylım - Krizantem
Nevizadegeceleri - Nightwalker
qmeteq - Mette
Helys
GSTAMERGS
Bepboyss - Fevzibey
Legionerxşifa
Grandxtexas - GRAND - Grandxşifa
Lilyum - Lilyumxşifa
ERGENEKONLUYUZ - Ergenekonluyuziki
Hakanbuscatakent - Karabüyücüs
MOĞOLLAR - SANTİEGO - xbjkx
Valexharbour
Efexmelih - Bırkann
Batuzer
derbederyasin - KRALLORD
Xxxchefmanxxx
Secretmissile - Nightdewil
Yalnızejder - Zalimfelek
Blackxmask
Gandalfbüyüm
Benxefsaneyim
Atalante
Sancakxmecel
Amcaoluuuu
Lostxdewrimci
Trabzonluxşifa
Ruhlesreddevil
Judas
Lonca Kuralları
1. Oyun içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine amunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil edecek dolandırıcılık, hesap bilgilerini ele geçirme, materyal hırsızlığı gibi suçlardan şikayet edilen ve bu suçu delil ile ispatlanan üyeler anında loncadan ihraç edilecektir.
3. Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda lonca başkanı veya lonca sorumlusuna başvurulmalıdır.Gerekli ceza lonca disiplin kurulu tarafından belirlenecektir.
4. Mazeret belirtmeksizin 15 gün boyunca online olmayan üyelerin lonca sorumlusu tarafından kayıtları silinecektir.
Önemli Notlar
Loncamıza üye alımı oyun içinde takip ettiğimiz ve belirlediğimiz kişileri davet ederek yapılmaktadır.
Loncamıza girecek arkadaşlarımızın Yakamozx ön ismini kullanmaları zorunlu değildir
Loncaya başvuruda , şikayet ve öneride bulunmak isteyenler aşağıdaki e-mail adresinden bize ulaşabilirler.
eren14_14@hotmail.com
Yakamoz Loncası Ceza Bildirim Listesi
1.Madde: Herhangi bir sebebten dolayı üyelerimizin aldıkları susturma v.b cezaları Yönetimin kişinin aldığı ceza durumuna göre uygulanacak 250 binle -5m Arasında değişecek olan para cezasına çarptırılacaktır . Cezaları şahsım tarafından Yakamoz Loncası kasa charına konulması ve toplanan paraların loncada bölgelerde Lazım olacak iksir , item v.s durumlarda kişilere ve gruplara yardım amaçlı kullanılması için Alınacaktır....
2.Madde: Lonca Toplantılarına önemli maruzatlardan dolayı gelemeyen veya bizlere toplantıdan önce gelememe bahanelerini bildiren oyuncular aşşağıda şahsım tarafından yazılan ve uygulanacak olan cezalara dahil edilmeyecektir...
2.Madde-1.Fıkra - Maruzat belirtmeksizin toplantılara gelmeyen Üyelerimiz eğer toplantıdan sonrada Lonca yönetimine uygun bir maruzat belirtmez ise Kararlaştırılmış her üye için Lonca kasasın;
30-100 Ökse otu
10 - 20 adet 25lwl üzeri kudret iksiri
1m - 5m arası para cezası , vermesi Öngörülmüştür
2.Madde-2.Fıkra - Oyunda Herhangi bir karakterinde toplantı esnasında online olupta toplantılara katılmayan üyelerimiz Lonca Yönetimi kararı ile verilecek olan her cezaya kabul getirecektir . Eğer bu eylemi gerçekleştiren oyuncu cezaya uymaz yada Lonca Yönetimi ve Üyelerini umursamaz tawırlar içersinde bir hale bürünürse Loncadan Tereddütsüz İhraç Edilecektir.......
2.Madde - 3.Fıkra - Lonca içersindeki sorunları oyun içersinde klan veyahut bölgeden forumda bildirim veya yeni açılan sayfalardan bizlere belirtmeden önce veya bizlerin onayı olmadan paylaşır ise yönetimde tarafımca verilecek her cezaya kabul buyuracaktır....
Eksik vardı düzeltildi...
YakamozxPaix
Yakamozxpaix - SwaT
Yakamozxinziva - Nightmare
Lonca Başkanı
Yakamozxbela - Belaxtube - Belaxbaytar - Belaxbattle
Lonca Başkan Yardımcısı
Yakamozxkanunu - Chatlaqs
Yakamozxanqel
Lonca Sorumlusu
Wildcrazyronaldo - Crazyronaldo
Panzehirim - Valexkaranlıksır
Kankaxcarizma - Yakamozxsinga
Lonca Disiplin Kurulu
Yakamozxruby - Ruby - Rubyxzirve - Megy
Yakamozxleo - Leonidans - Leoxşifa - İhtiyarxxbüyücü
Yakamozxemrehan - Hunxküheylan - Hunxemrehan
Lonca Üyeleri
Yakamozxhipo - Azatefendi
Yakamozxsinga - Junonn -Kankaxsinga
Yakamozxdej - Dejong
Yakamozxokculu
Yakamozxcloe - Yakamozxanqel-Lollipopx
Yakamozxromantix
Yakamozxefsane - Legendx
Yakamozxvareradem - VARERADEM - Varerademxşifa (O Şimdi Asker)
Yakamozxtayga - Hazerfenxx
Yakamozxefemeih (O Şimdi Asker)
Yakamozxsonador - Sonadorr - Sonadorx
Yakamozxşara - Asilxılgın
Rihtimm - Belaxmohikan - Lastmohikan
Oneyman
Şeri - Şerii
Aksaraylım - Krizantem
Nevizadegeceleri - Nightwalker
qmeteq - Mette
Helys
GSTAMERGS
Bepboyss - Fevzibey
Legionerxşifa
Grandxtexas - GRAND - Grandxşifa
Lilyum - Lilyumxşifa
ERGENEKONLUYUZ - Ergenekonluyuziki
Hakanbuscatakent - Karabüyücüs
MOĞOLLAR - SANTİEGO - xbjkx
Valexharbour
Efexmelih - Bırkann
Batuzer
derbederyasin - KRALLORD
Xxxchefmanxxx
Secretmissile - Nightdewil
Yalnızejder - Zalimfelek
Blackxmask
Gandalfbüyüm
Benxefsaneyim
Atalante
Sancakxmecel
Amcaoluuuu
Lostxdewrimci
Trabzonluxşifa
Ruhlesreddevil
Judas
Lonca Kuralları
1. Oyun içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine amunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil edecek dolandırıcılık, hesap bilgilerini ele geçirme, materyal hırsızlığı gibi suçlardan şikayet edilen ve bu suçu delil ile ispatlanan üyeler anında loncadan ihraç edilecektir.
3. Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda lonca başkanı veya lonca sorumlusuna başvurulmalıdır.Gerekli ceza lonca disiplin kurulu tarafından belirlenecektir.
4. Mazeret belirtmeksizin 15 gün boyunca online olmayan üyelerin lonca sorumlusu tarafından kayıtları silinecektir.
Önemli Notlar
Loncamıza üye alımı oyun içinde takip ettiğimiz ve belirlediğimiz kişileri davet ederek yapılmaktadır.
Loncamıza girecek arkadaşlarımızın Yakamozx ön ismini kullanmaları zorunlu değildir
Loncaya başvuruda , şikayet ve öneride bulunmak isteyenler aşağıdaki e-mail adresinden bize ulaşabilirler.
eren14_14@hotmail.com
Yakamoz Loncası Ceza Bildirim Listesi
1.Madde: Herhangi bir sebebten dolayı üyelerimizin aldıkları susturma v.b cezaları Yönetimin kişinin aldığı ceza durumuna göre uygulanacak 250 binle -5m Arasında değişecek olan para cezasına çarptırılacaktır . Cezaları şahsım tarafından Yakamoz Loncası kasa charına konulması ve toplanan paraların loncada bölgelerde Lazım olacak iksir , item v.s durumlarda kişilere ve gruplara yardım amaçlı kullanılması için Alınacaktır....
2.Madde: Lonca Toplantılarına önemli maruzatlardan dolayı gelemeyen veya bizlere toplantıdan önce gelememe bahanelerini bildiren oyuncular aşşağıda şahsım tarafından yazılan ve uygulanacak olan cezalara dahil edilmeyecektir...
2.Madde-1.Fıkra - Maruzat belirtmeksizin toplantılara gelmeyen Üyelerimiz eğer toplantıdan sonrada Lonca yönetimine uygun bir maruzat belirtmez ise Kararlaştırılmış her üye için Lonca kasasın;
30-100 Ökse otu
10 - 20 adet 25lwl üzeri kudret iksiri
1m - 5m arası para cezası , vermesi Öngörülmüştür
2.Madde-2.Fıkra - Oyunda Herhangi bir karakterinde toplantı esnasında online olupta toplantılara katılmayan üyelerimiz Lonca Yönetimi kararı ile verilecek olan her cezaya kabul getirecektir . Eğer bu eylemi gerçekleştiren oyuncu cezaya uymaz yada Lonca Yönetimi ve Üyelerini umursamaz tawırlar içersinde bir hale bürünürse Loncadan Tereddütsüz İhraç Edilecektir.......
2.Madde - 3.Fıkra - Lonca içersindeki sorunları oyun içersinde klan veyahut bölgeden forumda bildirim veya yeni açılan sayfalardan bizlere belirtmeden önce veya bizlerin onayı olmadan paylaşır ise yönetimde tarafımca verilecek her cezaya kabul buyuracaktır....
Eksik vardı düzeltildi...
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
ben kendimi şartlamadım eren sadece susmayı beceremiorum o kadar.benm anama bacıma arkadaşıma kufur edecek adamlarla aynı çatı altında olmak onlarla bi grup bi düzen oluşturmaya çalışmak k.b yın ama hiç benim tarzım dil.Lonca içerisinde tartışma yaratmamak ve senin gibi değerli kardeşlerimi daha fazla üzmemek için loncadan ayrılıyorum.Listeden ismimi silerseninz sevinirim...herşey için herkese teşekkürler...dabbela yazdı:Hamit sen beni tanıyamadın heralde ama haklısın ewet gözle görülür bişey yapmadım gitmelerine herşeyi forumdan yazamam değilmi foruma yazılar yazılmadan önce oyunda konuşulur herşey İsmail'in bi yere gittiği yok Özgür ise okadar çabama rağmen evet gitti fakat hala Aynı özgür korkmayın hala arkadaşımız ve bana sunduğu gerekçesinde gayet ciddi ve haklıydı forumda herşey paylaşılmaz Hamit Özgürü senden fazla ben görür ben muhabbet ederim belkide o kavga ettiğin şahısta loncaya alındımı bak bakalım ben ne yazmışım ne olmuş Hamit Yazıları takip edilmeden kendini karara bağlamışsın ve benimle konuşmadan... Alınan adamlar ayrı kişilikler değil korkmayın HERKESTEN ÇOK BEN FARKINDAYIM ..... Mademki bu loncanın üyesisiniz bunu sormakta hakkınız Loncaya alınan isimler oyunun farklı kanatlarındaki ayrı oyuncular değiller hepsi birbirleriyle zaten bugüne kadar beraber gelmiş kişiler pek sorun çıkcanı sanmıyorum olayı büyütmeyelim Lonca büyüdüyse Yönetim Dewreye girer demekki bunun sorumluluklarını bi şekilde göze almışız Büyük Güçler Büyük Sorumluluklar Gerektirir ve bir üyem dahi bir müdahaleme itiraz ediyorsa onu dinlerim heleki bu sen olursan Hamit veya Memo veya Cihan Abi Sabri vesaire ... Loncanın hangi noktadan nerelere geldiğinin yapılanlarla nelerin olacağını ne gibi tereddütler yaşanacağının akıbetinin nereye varacağının Bilinmesi ve yorumlanması hakkında yorum yapmıyacağım çünkü bu tarz yorumlar ve düşünce akımları kişilerde farklı biçim ve şekillerde olur ..... Hata yapıyorsam ve bunu sezdiyseniz lütfen benide şikayet edin talebiniz loncadaki her üyeye nasıl uygulanıyorsa benım içinde aynı şekilde uygulanıcaktır eğer uygulanmıorsa kendi hükmümü kendim vereceğim size Son sözümdür mademki bugüne geldık sizden tek ricam sabır ve bekleyip görmek birdaha forumda tartışma ortamı olmasını istemıyorum ve bu tarz konuları benımle oyunda konuşun Teşekkür EderimDejong yazdı:eren yeminle kafayı yicem bune ya loncadan çıkan adamlara bak girenlere bak ne yapmaya çalışıyosunuz anlamak mumkun dil.ismailin özgürun çıkmasına gözyumuyorsunuz giren adamların geçmişini sorgulamayın diosunuz.geçmiş dediğiniz dündü be dün. :evil: herkes sessiz kalabilir ama beni tanıyosan ben konuşurum arkadaş bu düşünceler sadece benm düşüncelerim dil...dabbela yazdı:İnşallah Arkadaşlar Loncamız İyi Yerlere Gelicek Loncadaşlarınızla İyi Geçinin Birbirinizi Herzman Kollayın Koruyun Ne Kendinizi ne Loncanızı Ezdirmeyin Saygı ve Minnetle Anılan Bir Lonca Olarak Dewam Edelim Alınan Her Üye Loncaya Katkı Getirecek Buna Canı Gönülden İnanıyorum Kimseleri Geçmişiyle Yargılamayın Geleceğinde Umutulu Mutlu Bakabilen Arkadaşlık Kardeşlikler Kurun Sizlere Tdabbela yazdı:İnşallah Arkadaşlar Loncamız İyi Yerlere Gelicek Loncadaşlarınızla İyi Geçinin Birbirinizi Herzman Kollayın Koruyun Ne Kendinizi ne Loncanızı Ezdirmeyin Saygı ve Minnetle Anılan Bir Lonca Olarak Dewam Edelim Alınan Her Üye Loncaya Katkı Getirecek Buna Canı Gönülden İnanıyorum Kimseleri Geçmişiyle Yargılamayın Geleceğinde Umutulu Mutlu Bakabilen Arkadaşlık Kardeşlikler Kurun Sizlere Teşekkür Ediyorum Şimdiden
İ.Forumlar
- Crazyronaldo
- Sahaf Yardımcısı
Yalnızejder - Zalimfelek
Blackxmask
Gandalfbüyüm
Benxefsaneyim
Atalante
Sancakxmecel
Amcaoluuuu
Lostxdewrimci
Trabzonluxşifa
Ruhlesreddevil
Judas
Aramıza Hoş GeLdiniz!!
Blackxmask
Gandalfbüyüm
Benxefsaneyim
Atalante
Sancakxmecel
Amcaoluuuu
Lostxdewrimci
Trabzonluxşifa
Ruhlesreddevil
Judas
Aramıza Hoş GeLdiniz!!

Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!
- Crazyronaldo
- Sahaf Yardımcısı
Dejong yazdı:ben kendimi şartlamadım eren sadece susmayı beceremiorum o kadar.benm anama bacıma arkadaşıma kufur edecek adamlarla aynı çatı altında olmak onlarla bi grup bi düzen oluşturmaya çalışmak k.b yın ama hiç benim tarzım dil.Lonca içerisinde tartışma yaratmamak ve senin gibi değerli kardeşlerimi daha fazla üzmemek için loncadan ayrılıyorum.Listeden ismimi silerseninz sevinirim...herşey için herkese teşekkürler...dabbela yazdı:Hamit sen beni tanıyamadın heralde ama haklısın ewet gözle görülür bişey yapmadım gitmelerine herşeyi forumdan yazamam değilmi foruma yazılar yazılmadan önce oyunda konuşulur herşey İsmail'in bi yere gittiği yok Özgür ise okadar çabama rağmen evet gitti fakat hala Aynı özgür korkmayın hala arkadaşımız ve bana sunduğu gerekçesinde gayet ciddi ve haklıydı forumda herşey paylaşılmaz Hamit Özgürü senden fazla ben görür ben muhabbet ederim belkide o kavga ettiğin şahısta loncaya alındımı bak bakalım ben ne yazmışım ne olmuş Hamit Yazıları takip edilmeden kendini karara bağlamışsın ve benimle konuşmadan... Alınan adamlar ayrı kişilikler değil korkmayın HERKESTEN ÇOK BEN FARKINDAYIM ..... Mademki bu loncanın üyesisiniz bunu sormakta hakkınız Loncaya alınan isimler oyunun farklı kanatlarındaki ayrı oyuncular değiller hepsi birbirleriyle zaten bugüne kadar beraber gelmiş kişiler pek sorun çıkcanı sanmıyorum olayı büyütmeyelim Lonca büyüdüyse Yönetim Dewreye girer demekki bunun sorumluluklarını bi şekilde göze almışız Büyük Güçler Büyük Sorumluluklar Gerektirir ve bir üyem dahi bir müdahaleme itiraz ediyorsa onu dinlerim heleki bu sen olursan Hamit veya Memo veya Cihan Abi Sabri vesaire ... Loncanın hangi noktadan nerelere geldiğinin yapılanlarla nelerin olacağını ne gibi tereddütler yaşanacağının akıbetinin nereye varacağının Bilinmesi ve yorumlanması hakkında yorum yapmıyacağım çünkü bu tarz yorumlar ve düşünce akımları kişilerde farklı biçim ve şekillerde olur ..... Hata yapıyorsam ve bunu sezdiyseniz lütfen benide şikayet edin talebiniz loncadaki her üyeye nasıl uygulanıyorsa benım içinde aynı şekilde uygulanıcaktır eğer uygulanmıorsa kendi hükmümü kendim vereceğim size Son sözümdür mademki bugüne geldık sizden tek ricam sabır ve bekleyip görmek birdaha forumda tartışma ortamı olmasını istemıyorum ve bu tarz konuları benımle oyunda konuşun Teşekkür EderimDejong yazdı:eren yeminle kafayı yicem bune ya loncadan çıkan adamlara bak girenlere bak ne yapmaya çalışıyosunuz anlamak mumkun dil.ismailin özgürun çıkmasına gözyumuyorsunuz giren adamların geçmişini sorgulamayın diosunuz.geçmiş dediğiniz dündü be dün. :evil: herkes sessiz kalabilir ama beni tanıyosan ben konuşurum arkadaş bu düşünceler sadece benm düşüncelerim dil...dabbela yazdı:İnşallah Arkadaşlar Loncamız İyi Yerlere Gelicek Loncadaşlarınızla İyi Geçinin Birbirinizi Herzman Kollayın Koruyun Ne Kendinizi ne Loncanızı Ezdirmeyin Saygı ve Minnetle Anılan Bir Lonca Olarak Dewam Edelim Alınan Her Üye Loncaya Katkı Getirecek Buna Canı Gönülden İnanıyorum Kimseleri Geçmişiyle Yargılamayın Geleceğinde Umutulu Mutlu Bakabilen Arkadaşlık Kardeşlikler Kurun Sizlere Tdabbela yazdı:İnşallah Arkadaşlar Loncamız İyi Yerlere Gelicek Loncadaşlarınızla İyi Geçinin Birbirinizi Herzman Kollayın Koruyun Ne Kendinizi ne Loncanızı Ezdirmeyin Saygı ve Minnetle Anılan Bir Lonca Olarak Dewam Edelim Alınan Her Üye Loncaya Katkı Getirecek Buna Canı Gönülden İnanıyorum Kimseleri Geçmişiyle Yargılamayın Geleceğinde Umutulu Mutlu Bakabilen Arkadaşlık Kardeşlikler Kurun Sizlere Teşekkür Ediyorum Şimdiden
İ.Forumlar
Hamit bu konuyu Degerlendirmeye alıcaz.

Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
İsmimi yanlıs yazdınız. Trabzonluxsıfacı olacak düzeltirseniz sevinirim.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
Merhaba çok severek girdigim YAKAMOZ loncasından ayrılma kararı almış bulunmaktayım. nedenleri ise gerek giren kişiler gerek çıkan kişiler , zamanım olmama az giriş vs. Loncaya Başarılar .

Lonca başkanına gerekçemi göstererek aranızdan ayrıldım..Bu ayrılık herşeyin bittiği anlamına gelmiyor yine dostuz kardeşiz ve herzaman paylaşımlarda bulunacağız...
Kendinize iyi bakın Yakamoz Ailesi...
Tahin
Racah
Esperanto
Kendinize iyi bakın Yakamoz Ailesi...
Tahin
Racah
Esperanto
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı