Burda oyundaki yönetimin oyuncuların saçmalıklarını yazıcam...
Saçmalık 1.
Diyosunuz ki rüstemdeki ve fahribeydeki reçetelerı herkeze açık yapın ozaman zırhcı ve sılahtarlar ne işe yarıcak toplamacı toplıyıp 2 snde uretıcek ama sılahtar ve zırhcı hepsını satın alcak yıne kazık yıyıcek
Saçmalık 2.
Forumdakı saçma yorumları sılcegınıze konuyu kılıtyosunuz...
Saçmalık 3.
GB gelmeden once oyunu bırakmışdım oyuna dondum orendımkı eskıden fıyatlar daha ucuzmus suan kı uretcegım şaheser ıle 6 ay once 3 tane üretirdim.
Saçmalık 3.
Oyuncuların sattıgı meteryallerın pahalılıgından yakınıyosunuz sızde o fıyatdan satıyosunuz ve alıyosunuz bunun yanında ıtem satarken 5 m e satıosun ben satarken 3 m oluyo tekrar alırken 6 m e cıkıo bu nasıl oluyo ? Biz yaratık keselim birisi karaborsacılık yapsın o ne ala memleket
Saçmalık 4.
DEV die adlandırılan arkadaşlar oyuna uğradıgı yok orda dıyor kı en az 5 saat ee nerde 3 ay 12 saat oynadım gmler ayda 3 kez 3 saat gırıyo oyuna sonra çıkıyo...
Saçmalık 5.
Bazı arkadaşların arkası güzel olduğu için herşeyi yapıyo ve bunun karşılıgında bır sey almıyo... (Yorumsuz.)
Saçmalık 6.
Uyarı seviyeme bakın gelen geçen uyarı veriyo diyorum forum yetkılısıne adam msn adresını vermıs adam bana verıyo uyarıyı...
Saçmalık 7.
Zırh çıkması şans a bağlıymış onuda üretime verin Ecel Getirende Kadim i kesen herkeze cıksaydı ozaman hı ???
Saçmalık 8.
Oyunun şizofrenleri gerçek hayata bağlanamıyo niye 2 tıklama yapıp yaratık kesmek yerıne 1 tık yaparak kesmek için uğraşıyorlar...
Saçmalık 9.
Bazı kendini beyenmişler kp çarlarını kesdiğimiz için küfür ediyo Mesela kuklacıdakı Chefatalzn Adam diyo ki seni banlatcam sonra bolgeden sovuyo aldıgı ceza 1 gun sus...
Saçmalık 10.
Oyuna zevk için grip sitresli çıkıyoruz ozaman hiç girmeyelim değilmi ?
Saçmalık 11.
Ben beta oyuncusuyum dıyo adam dıyorum kı Amflikatör elması nı hatırlıyomusun one be dıyo neden cıkıo dıyo ))
Saçmalık 12.
Hasar itemler ilerde çöp olcaksa niye yaratık a onu koyuyosun dırek max hasar düşürt öyle değilmş
Ofansiflerde Artık çöp oluyo arkası sağlam arkadaşı bol olanları GB lere sokuyolar
Şaheserlerı olmayanları almıyolar TWTY dıyo kı iksir üretin şaheseri olan iksir üretirse onu alırsa deme ???
Sizleri dizmişler saten oh ne ala Herşeyiniz full + full
Konu silinip Kilit yiyip veyahut içerik silinmişdir yazarsa forum a neler yapabılcegımı dusunun napıcamı bu foruma...
OYUNCU ALAYI ALDI BABAYI ARKADAŞLAR BU NASIL OYUN YETER BİDE BU KONUYU KESİN KİTLİYİCEKLER NEDEN ÇÜNKÜ GM LER KENDİLERİNE YEDİREMİYORLAR.
YETER LAN ARTIK NASIL GM SİNİZ SİZ
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: YETER LAN ARTIK NASIL GM SİNİZ SİZ
Metin2 nin yöneticilerini geçtiler 
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
GMler senin yazdıkları neden yediremesinler?(!) Fasulyeden nimet mi sandın kendini? :lol:
Aklının veya becerenin yetmeyeceği konularda konular açıp, adamları meşgul ediyorsunuz. Senin saçma dediğin işleerden bir tanesini bile saçma da olsa yapabiliyor musun? Sen açtığın konun saçma olup olmadığını, kapatılıp kapatılamayacağını kapanırsa neden kapatılacağını dahi anlayamayacak kadar birisin, senin neyine GMleri saçma bulmak?
Sen saçma olmayan bir oyuncu olabildin mi ki GMlerin saçma olmamasını istiyorsun GMleri eleştriyosun? :roll:
Ama kilitlenmemesi gerektiği konusunda sana katılıyorum. çünki senin kafanla, sallandığında içinde kurumuş tohumların hışırtı çıakrdığı kurumuş susağın ne kadar birbirine benzediğini herkes gördsün. ben öyle isterim yane.
Bak sen şunu demişsin ya
oyuncu alayı gördü sazanı arkadaşlar bu nasıl oyuıncu yeter(!) bide bu iletime kesin cevab verirken gene saçmalayacak. neden çünük kafanın kurumuş susaktan farkı yok(!) :!:
bakın seyyredin şimdi neler söylenecel.
Aklının veya becerenin yetmeyeceği konularda konular açıp, adamları meşgul ediyorsunuz. Senin saçma dediğin işleerden bir tanesini bile saçma da olsa yapabiliyor musun? Sen açtığın konun saçma olup olmadığını, kapatılıp kapatılamayacağını kapanırsa neden kapatılacağını dahi anlayamayacak kadar birisin, senin neyine GMleri saçma bulmak?
Sen saçma olmayan bir oyuncu olabildin mi ki GMlerin saçma olmamasını istiyorsun GMleri eleştriyosun? :roll:
Ama kilitlenmemesi gerektiği konusunda sana katılıyorum. çünki senin kafanla, sallandığında içinde kurumuş tohumların hışırtı çıakrdığı kurumuş susağın ne kadar birbirine benzediğini herkes gördsün. ben öyle isterim yane.
Bak sen şunu demişsin ya
bende diyorum kirecocan96 yazdı: OYUNCU ALAYI ALDI BABAYI ARKADAŞLAR BU NASIL OYUN YETER BİDE BU KONUYU KESİN KİTLİYİCEKLER NEDEN ÇÜNKÜ GM LER KENDİLERİNE YEDİREMİYORLAR.
oyuncu alayı gördü sazanı arkadaşlar bu nasıl oyuıncu yeter(!) bide bu iletime kesin cevab verirken gene saçmalayacak. neden çünük kafanın kurumuş susaktan farkı yok(!) :!:
bakın seyyredin şimdi neler söylenecel.
Şahsen dizlerimin bağı çözüldü. Tedirginliğimin ne haddede olduğunu izah etmeye dahi cesaretim yok. :?recocan96 yazdı:
Konu silinip Kilit yiyip veyahut içerik silinmişdir yazarsa forum a neler yapabılcegımı dusunun napıcamı bu foruma...
Sayın Kullanıcı, sizde hak vermelisiniz ki; bizlerde insanız ve sizler için hiçbir çıkar gütmeden gönüllü olarak çalışıyoruz. Gecikmeler, karışıklıklar olabilir, hatta olur da diyebiliriz. Her türlü bildirimleriniz için; http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden bildiriminize uygun seçenekle başvuru yapabilirsiniz.
Velhasıl yönetici üslûbuyla konuşmam gerekirse;
Forum Kuralları;
...
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
...
İlgili kural ve inisiyatif dahilinde konu kapatılacaktır! Ayrıca art niyetli tutumunuzun devam etmesi gerekçesiyle de forum hesabınıza erişiminiz, yedi gün süreyle engellenecektir!...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti