3 Buçuk SenediR oynadığımız oyuna abimLe beRabeR başLayıp abimLe beRabeR son veRmiş buLunmaktayız geRek iyi günLeR yaşadık geRek kıRıcı günLeR geçiRdik , eğLendik , stRes oLduk vs vs ... Ama anLadıkki bu oyun boş, boşa vakit haRcanan vakit kaybına sebeb oLan biR oyun Ben eğeR biR onLine oyunu stRes atmak için oynuyoRsam ve o oyuna giRdiğimde eğLence yeRine stRes oLuyoRsam o oyunu oynamamın mantığı nediR ki ? Şimdi buRaya aRkadaşLaRımızın Adını yazsak eminim Sayfa doLacakdıR o yüzden kim ne oLduğunu biLiyoRduR heRkesi tekeR tekeR yazmaya hacet yok Oyuna biRdaha dönmeyeceğimiz aşikaR o yüzden heRkes kendine iyi baksın iyi eğLenceLeR diLeRim heRkese
Selam ali.. ne desem bilmiyorumki ali, seninle son zamanlarda yaşadimiz tatsizliklardan sonra.geriye baktiğimda gorduğum tek şey iyi kotu gunler be ali,ama hep yanimdaydin ben ise sana işim duşunce pm atan biriydim dimi ali,alas maladik ali biliyorsun bekliyorum seni karahana umarim bir gun bir yerde karşilaşiriz ! ! !
eski bir dost ! ! !
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !