Yeni loncanızın hayırlı ve uğurlu olması dileklerimle .!
Fakat eski karakterlerinizi de açıklamasınız , insanlar size güvenmekte sorun çeker,kuşku duyar ...
Legend Loncası İletişim Sayfası
- SonSpiderFreak
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Legend Loncası İletişim Sayfası
GodfreyXspideR
- Legendxpriest
- Acemi Savaşçı
Arkadaşlarr geçmişimiz kötü veya iyii biz buna karar verdik ve ilerikiii zamanlardaa açıklıcazz onun için şimdii bu konun üstünde fazla durmaya gerek yok açıkladımızda zaten legendxbaşkan yazıcaktır foruma ...!
Legendxpriest
zєкι çєνιк νє αнℓαкѕızıм вєηι вöуℓє ѕєνєη player'ın hastasyım :!:
Legendxpriest
zєкι çєνιк νє αнℓαкѕızıм вєηι вöуℓє ѕєνєη player'ın hastasyım :!:
HeR KeS HaddiNi ßiliceK...!
Legendxpriest
Legendxpriest
- Legendxpriest
- Acemi Savaşçı
açık lamamızın başlıcaa sebeblerii war kimse kuşku ve endişedee kalmasınnnn en kısa zamandaa açıklanacaktır bunun için bizde bekliyoruz arkadaşlarr düşündüklerinizden çok farklı sebeblerimiz varr... :!:
Legendxpriest
zєкι çєνιк νє αнℓαкѕızıм вєηι вöуℓє ѕєνєη player'ın нαѕтαѕıуıм
Legendxpriest
zєкι çєνιк νє αнℓαкѕızıм вєηι вöуℓє ѕєνєη player'ın нαѕтαѕıуıм
HeR KeS HaddiNi ßiliceK...!
Legendxpriest
Legendxpriest
- Legendxbaskan
- İri Fare Avcısı
Öncelikle;MasumprenS,HarbicocuK,SonSpiderFreak Dostlarımıza Kardeşlerimize Abilerimize Teşekkür Ederiz İyi Dİlekleri Adına.Geçmişimize Gelince Dostlar;
Tılsımda Yep Yeni Bir Devir Dönem Ses Getiricemize İnanıyorum.Şuan Ekibimden 3 Kişiyle Bu İşe Başladım.Lonca İsmimiz Bile Günlerce Düşünüldü Ölçüldü Biçildi.En Ufak Detay Tartışıldı.Biz Bu işye Gönül Werdik Herşeyi Sİlip Oyüzden Hesaplarımızı İşlerin Daga Güzel Gitmesi İçin Açıkçası AÇıklama İhtiyacı Duymuyoruz.Sizde Bİlirsiniz Ki Bu Oyunda En İyi Olsan Bile Sevmeyenin Çoktur Seni Çekemeyen Çoktur Bozuk Adam Çoktur.Bİz 0 Dan Başlayıp Herkezle Dost Olma Herkzle İletişim İçinde Olma Adına İyi Loncalarla Çalışma Adına Bu İşe Başladık.Herşeyin Dagada İyi Gİtmesi İçin Siz Bİzi 0 Dan Bu Lonca İle Tanıyın Bu Lonca İle Yapıcamız İşler İçin Bizi Eleştirin DOstlarım...
Tılsıma İş Yapmak İçin Geldik.Real Kardeşlerimin Bi Organizasyonunu Gördüm Gözüme Geldi.Taktire Şayan Bi İş Başaramışlar.Bİzde Lodos Olalım Em ' e Girelim Realleri Yenelim Gidip Sayın Handan Hanımı Keselim Oyuna Renk Gelsin Bİzi Bunla Eleştirn Olmaz mı Dostlar :?: ( Real Kardeşlerim Yanlış Anlamasın Yaptıkları İş Gerçekten Mukemmel Sadece Örnek Yapıcamz Başarılarla Tanınmak İstiyoruz 0 Dan Yep Yeni Bir Sayfa Açtık Sizde Bİzimleyseniz Tılsımı Geliştirme ADINA Biz Hep Varız...
Saygılarımla
Tılsımda Yep Yeni Bir Devir Dönem Ses Getiricemize İnanıyorum.Şuan Ekibimden 3 Kişiyle Bu İşe Başladım.Lonca İsmimiz Bile Günlerce Düşünüldü Ölçüldü Biçildi.En Ufak Detay Tartışıldı.Biz Bu işye Gönül Werdik Herşeyi Sİlip Oyüzden Hesaplarımızı İşlerin Daga Güzel Gitmesi İçin Açıkçası AÇıklama İhtiyacı Duymuyoruz.Sizde Bİlirsiniz Ki Bu Oyunda En İyi Olsan Bile Sevmeyenin Çoktur Seni Çekemeyen Çoktur Bozuk Adam Çoktur.Bİz 0 Dan Başlayıp Herkezle Dost Olma Herkzle İletişim İçinde Olma Adına İyi Loncalarla Çalışma Adına Bu İşe Başladık.Herşeyin Dagada İyi Gİtmesi İçin Siz Bİzi 0 Dan Bu Lonca İle Tanıyın Bu Lonca İle Yapıcamız İşler İçin Bizi Eleştirin DOstlarım...
Tılsıma İş Yapmak İçin Geldik.Real Kardeşlerimin Bi Organizasyonunu Gördüm Gözüme Geldi.Taktire Şayan Bi İş Başaramışlar.Bİzde Lodos Olalım Em ' e Girelim Realleri Yenelim Gidip Sayın Handan Hanımı Keselim Oyuna Renk Gelsin Bİzi Bunla Eleştirn Olmaz mı Dostlar :?: ( Real Kardeşlerim Yanlış Anlamasın Yaptıkları İş Gerçekten Mukemmel Sadece Örnek Yapıcamz Başarılarla Tanınmak İstiyoruz 0 Dan Yep Yeni Bir Sayfa Açtık Sizde Bİzimleyseniz Tılsımı Geliştirme ADINA Biz Hep Varız...
Saygılarımla

Legendxbaskan yazdı:Öncelikle;MasumprenS,HarbicocuK,SonSpiderFreak Dostlarımıza Kardeşlerimize Abilerimize Teşekkür Ederiz İyi Dİlekleri Adına.Geçmişimize Gelince Dostlar;
Saygılarımla
Yazını okudum iddalısın amaçların var amaç insanı başarıya götürür tez başarıyı elde etmek zordur elde edememek hüsran demektir umarım elde edersin ve bizler de çekişmeli ama bir o kadar da zevkli bir oyun oynarız şimdiden başarılar dilerim .
Real Living Real War Lonca Kurucusu..

- Legendxbaskan
- İri Fare Avcısı
Rosafin( Saygı Değer Real Living Real War Lonca Kurucusu,Başkanı Kardeşim )Bizim Amacımızı İsteyimizi Düşüncelerimizi Kısa Ve Öz Yansıtmışsın Bizi Anlamışsın.Dedin Gibi Tez Başarıyı Elde Etmek De Zor.Zoru Başarmak Kaliteli İsimlerden Oluşmak Oyundan Zevk ALmak Aldırmak İyi İşler Yapmak Başarılarınla Anılmak...
İyi Dileklerin İçin Teşekür Ederim.Umarım Tılsımda Güzel İşler Yaparız Hep Beraber.
İyi Dileklerin İçin Teşekür Ederim.Umarım Tılsımda Güzel İşler Yaparız Hep Beraber.

Tılsıma hayırlı uğurlu olsun..
Allah yolunuzu açık etsin İnş'Allah iyi güzel ve hayırlı işlere imza atarsınız.
Allah yolunuzu açık etsin İnş'Allah iyi güzel ve hayırlı işlere imza atarsınız.
Karakter Adı :AmisosxxAmartis
Sunucu : TıLsım..
LonCa : Amisos
KLan : LoDoS..
KarakTer : Savaşçı
Sunucu : TıLsım..
LonCa : Amisos
KLan : LoDoS..
KarakTer : Savaşçı
- Legendxbaskan
- İri Fare Avcısı
H.o Kardes Ins Her Daım Loncanız Tek Lonca OLur BasarıLarınızın Devamını dıLerız Iyı ForumLar..
Adım Unvanımdır Gecmısım Icratımdır Adam OLana EywaLLah Adam OLmayan YaLLah
Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux

Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux
- Legendxbaskan
- İri Fare Avcısı