hakankusay yazdı:Bi kere büyücü kesilecekse meteoritten şaşılmamalı, genelde büyücülerle de hiç vs atmam çünkü kritik olayı var.Az bir canımız ve düşük zırh değerlerimiz olduğundan 2kritikle 49level bir büyücü öldürülebilir.Bana göre büyücü kesmek için meteorit ve buza verilmeli direnç kırma pek iş yapamıyor büyücüye karşı.
büyücü vs yapacaksa direk konsantrasyona sarılır zaten.İki büyücü aynı anda kons açar 2 yada 3 vuruşta bir taraf ölür birinin 5-10 canı kalır bunun artık olmadığını görüyoruz artık herkes buyu bozma açıyor eğer buyu bozmayı kritiğe denk getirirsen rahat kesersin ama şans işi.üzerinde az item olan bile full olanı kesebilir buyucu-buyucu şans.
aLakası yok büücü işi beceRi işi .! senı keserım dıyebılıcegın buyucu yetenk k0mbınasyonu soyler mıısn ? ve nasl kesicegini ?
15 olacaklar:
Meteorit
Buz
Konsantrasyon
Buyu bozma
gerisi kendi bileceğin iş zaten 8 puan kalıyor.
önceLkLe ;
Meteorit Buz kullanıo oLucaksın .. Ve konsantrasyon dıosun.
konsntrasyon kullanıcaksn ,ne zaman acarsan aç problem değil çunkuben o an kutub kullanıo olacagm 15 puanın etkısız olucak . bnm buyu bozmam 15 snn de 15 ama ben sadece elektrk atıcam onuda bozamıcaksn bende senın attıgın her fızıgı bozarak, elektrık ıle buzu karsı karsıya getırecegım bundan sonra sen buz atıcaksn ben elektrk .. devam edıcek ıste bundan sonra ıs yetenek degıl ıtem degıl sadece BECERı ısı bunu kafanıza SokunBüyücü ; 15 kutup 15 fızık 15 buz yabp em de savasmaya benzemez .Tekrar soyluorm buyucu vs buyucu Şans işi değiL BECERİ işidir . anlamayanalr yorum ybmsn .
Bide şöyLe düşün Kenan için herkeste shen kuo item kol gezer oLdu adam 240 kendi direncini elektirk'e verir ve önemli bi ws ise shen kuo'Ları giyer 600 elektirk direnci olduğunu düşün ve direnç kırmada yazmamıssın 15 puan bb olduğu için bi büyü boşta pertsin yani kaçarın yok
Büyücü Vs büyücü Ws sınde bilmeyliz ki hiçbir zaman kosantre , direnc v hasar arttırıtcı yeteneklere vermemelıyız . Bilmeliyiz ki karşımızdaki konsantreye kutup direnc kırmaya büyü bozar. Bu yetenklerın yerıne büyücülerimızn ssınekı en etkılı yetenek olabilen büyü bozmaya verebiliriz . Veya küreye verebiliriz .
büyücü vs yapacaksa direk konsantrasyona sarılır zaten.İki büyücü aynı anda kons açar 2 yada 3 vuruşta bir taraf ölür birinin 5-10 canı kalır bunun artık olmadığını görüyoruz artık herkes buyu bozma açıyor eğer buyu bozmayı kritiğe denk getirirsen rahat kesersin ama şans işi.üzerinde az item olan bile full olanı kesebilir buyucu-buyucu şans.
aLakası yok büücü işi beceRi işi .! senı keserım dıyebılıcegın buyucu yetenk k0mbınasyonu soyler mıısn ? ve nasl kesicegini ?
15 olacaklar:
Meteorit
Buz
Konsantrasyon
Buyu bozma
gerisi kendi bileceğin iş zaten 8 puan kalıyor. önceLkLe ;
Meteorit Buz kullanıo oLucaksın .. Ve konsantrasyon dıosun.
konsntrasyon kullanıcaksn ,ne zaman acarsan aç problem değil çunkuben o an kutub kullanıo olacagm 15 puanın etkısız olucak . bnm buyu bozmam 15 snn de 15 ama ben sadece elektrk atıcam onuda bozamıcaksn bende senın attıgın her fızıgı bozarak, elektrık ıle buzu karsı karsıya getırecegım bundan sonra sen buz atıcaksn ben elektrk .. devam edıcek ıste bundan sonra ıs yetenek degıl ıtem degıl sadece BECERı ısı bunu kafanıza SokunBüyücü ; 15 kutup 15 fızık 15 buz yabp em de savasmaya benzemez .Tekrar soyluorm buyucu vs buyucu Şans işi değiL BECERİ işidir . anlamayanalr yorum ybmsn .
Bide şöyLe düşün Kenan için herkeste shen kuo item kol gezer oLdu adam 240 kendi direncini elektirk'e verir ve önemli bi ws ise shen kuo'Ları giyer 600 elektirk direnci olduğunu düşün ve direnç kırmada yazmamıssın 15 puan bb olduğu için bi büyü boşta pertsin yani kaçarın yok [/quote] Arkadaşım ben bu puanlamayı yaptığımda bölgeler gelmemişti
"...Zor olan başarılır, imkansız olan vakit alır..."
Büyü bozma Eliktirik hasarını engellemiyor çünkü Eliktir hemn işliyor. Meteorit ve Buz 1 sn sonra hasar verir
xllhayaletllx yazdı:Met 15
hapis 15
fiziksel & bilgi 15
tesla 4
elektirik&bilgi 15
4 puanda büyü bozma
iŞİNİ biLene MANYAKDIRR..!!!
xD Sana gelirsek güzel şaka
Ve iyi düşünmeni tavsiye ederim sana
Met yani ( meteorit) 15 diyorsun ve altına fiziksel ve biLgisi yazıyorsun bu zaten aynı şeydir
4 puan büyü bozmayla 1 puan büyü bozma eş değer(sadece ½9 daha az kudret yer büyü bozma oda 1 ken 5 kudret yiyiyorr zaten xD)
ByWhisky // Jonturkxwhisky // Rowxwhisky
Hür irademe erişim mahkeme kararıyla kapanmıştır. Bu tacizin ta kendisi
ByWhisky yazdı:Büyü bozma Eliktirik hasarını engellemiyor çünkü Eliktir hemn işliyor. Meteorit ve Buz 1 sn sonra hasar verir
hapis 15
fiziksel & bilgi 15
tesla 4
elektirik&bilgi 15
4 puanda büyü bozma
Met yani ( meteorit) 15 diyorsun ve altına fiziksel ve biLgisi yazıyorsun bu zaten aynı şeydir
4 puan büyü bozmayla 1 puan büyü bozma eş değer(sadece ½9 daha az kudret yer büyü bozma oda 1 ken 5 kudret yiyiyorr zaten xD)
ByWhisky yazdı:Büyü bozma Eliktirik hasarını engellemiyor çünkü Eliktir hemn işliyor. Meteorit ve Buz 1 sn sonra hasar verir
hapis 15
fiziksel & bilgi 15
tesla 4
elektirik&bilgi 15
4 puanda büyü bozma
Büyü bozma elektrik hasarını engeller ama çok hızlı olman lazım bir kesersinde ws'ye başladık adam direk elektrik attı bende yanlış tuşa bastım elek'e başçaktım bende yanlışlıkla bb bastım ve hasardan kurtardı Fakat tekrar bi çok kez denememe rağmen başarılı olmadı .
Not:Karşı taraf elektrik'e bastığı an basmanız gerekmektedir.
hapis 15
fiziksel & bilgi 15
tesla 4
elektirik&bilgi 15
4 puanda büyü bozma
Büyü bozma elektrik hasarını engeller ama çok hızlı olman lazım bir kesersinde ws'ye başladık adam direk elektrik attı bende yanlış tuşa bastım elek'e başçaktım bende yanlışlıkla bb bastım ve hasardan kurtardı Fakat tekrar bi çok kez denememe rağmen başarılı olmadı .
Not:Karşı taraf elektrik'e bastığı an basmanız gerekmektedir.
büyücü vs büyü de 15 büyü bozma size yarardan çok zarar verir. sürekli savunmamı yapcaksın unutmaki büyücü vs büyücüde saldırı savunmadan her zaman daha iyidir.
15meteorit+15bilgi
15buz+15bilgi (grup bölgeleri gelmeseydi elektirk büyüvsbüyülerde buza göre daha etkilidir.)
15meditasyon
1 büyü bozma
15 zihin
1 kutup
6 tesla