Mustafa Bana Ulaş
Re: Mustafa Bana Ulaş
Evet Haklsın burası meran ama insan olanlara açık forum birbirini anlayan herkese açık olan bir forum

Len sanane sana giren çıkanmı var len mala bak ya her bi boka maydonoz oluyorVandervaart yazdı:Çok saçma bi konu.Özeline de mesaj atıp ulaşabilirsin.Sırf gündem başka bişey deil.Ayrıca msn adresin ekliymiş dion saçmalığın daniskası.

-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Kendi ağzınla sölüon HERKEZE açık
Snde insansın sanada açık bnde insanım banada açık.Ama 2 kişinin faydalanacağı bi konu açmak ne alaka özel mesaj varken ?
Keyif benım değil mi kardeşim istediğimi yaparım cevaplarını kendıne sakla yeter kiVandervaart yazdı:Kendi ağzınla sölüon HERKEZE açıkSnde insansın sanada açık bnde insanım banada açık.Ama 2 kişinin faydalanacağı bi konu açmak ne alaka özel mesaj varken ?

- Paranoyak
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Can boşver çocukla çocuk olma forumda nasıl konu açıldığını merak etmiş açıyım demiş yazıktır
Hevesini kırma abileriyle beraber forumda eğlenmek istiyo 
Önemli olan güç veya akıl değildir. "Güç+Akıl"dır..
-Paranoyakk-
-Paranoyakk-
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

O ZMN GELSN GMH ye eğlenceye 
Valla orasını bilmem kimin çocuk kimin adam olduğunu lafla peynir gemiisi yürümüyor isteyen istediğini desin lafla sözle olsaydı herşey vay sizin halinize çocuk diyerek küçümsüyorsan bilki aşağılanmayı hakediyorsun fakat ona da değmezsin birader.
Polemik yaratmak için açmadım konuyu şayet herkes özgür istediğini foruma taşır...
Forum Kurallarını Tekrar Gözden GEçirmeniz Dileğiyle
Polemik yaratmak için açmadım konuyu şayet herkes özgür istediğini foruma taşır...
Forum Kurallarını Tekrar Gözden GEçirmeniz Dileğiyle

- Paranoyak
- Sahaf Yardımcısı

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İyi forumlar..
İyi forumlar..
Önemli olan güç veya akıl değildir. "Güç+Akıl"dır..
-Paranoyakk-
-Paranoyakk-
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Bencede kapatılmalı .. Konu kilit lütfenParanoyak yazdı:2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İyi forumlar..
- Bozkurt
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Anka
Paranoyak mısın ne b o k sun haddini bil ezerim seni,çocuk neymiş gösteririm sana bariareos adlı şahıs fercan abimizin adıan konuşmak istemezdim fakat sizin gibi klavye cocuklarını cok gördüm.Paranoyak yazdı:Can boşver çocukla çocuk olma forumda nasıl konu açıldığını merak etmiş açıyım demiş yazıktırHevesini kırma abileriyle beraber forumda eğlenmek istiyo
İsteyen Gm Ye Şikayet Edebilirsiniz. Captainx ahmet abi dışında herkese hesap veririm [/b]
www.loncabeta.org