Kullandırmayınız

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kamil
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kullandırmayınız

Mesaj gönderen kamil »

Gördüğüm kadarıyla gerçekten de amacımızın dışına taştık. İyi niyetle açmış olduğum bir konuyu bir kardeşimizin verdiği emeklerle bizde ona uyma gafletine kapılarak birlikte katletmiş olduk. Benimle bir sıkıntısı olan sitemini sıkıntısını oyunda bana ulaşmak zor değil. rahatlıkla ordan dile getirsin. burda açmış olduğum konunun dışına taşılacak bir yazı olmasın artık lütfen. Kim ne hata yapmışsa benden yana hakkım helaldir. Muhataplarım kimlerse onlar da helal eder yada etmez kendileri bilir. Eğlenmek amaçlı girdiğimiz oyundan gerilerek çıkıyorsak bu bizim hatamızdır. Birçok hata yaptık hakkı var eleştirenlerin. Umarım ileride bu hataları asgariye indiririz de kimsenin morali falan da bozulmaz.
Arz olsun lodos olsun ben herkesi seviyorum Allah a emanetsiniz.
by KAMİLX,Kamilxx,Kamko,Kamilxxx,Xkamilx,Xkamilxx,Temizlikçi,Quantumxkamilx,Quantumxlimak...( Diken atanada Gül At ki gül atmayı öğrensin. )
onderuzunal
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen onderuzunal »

kamilex ben oflu senı arz kılanında gördüğüm en salam ınsanların arasındasın konunda çok haklısın ıkımızde bılıyozkı ıkımızın klanında boyle küçük işlere bayılan çok sayıda işgüzar elemanlar var arada ...
arz klanında benım lodostan çok arkadaşim var dıye bılırım ben bugunekadar hep lodostum ama bakınca arzlarda dağa çok dostum oldunu görüyorum sadece benım takıldıhım arz klanında sızlerin yanında yetışmiş yaşida herkes tarafından bılınen (bazı) elemanlarınız pusuya yatıp kestıklerinde ınanılmaz derece de aşalayıcı kelimeler kullanması buyuk bir üzüntü veriyo yetiştirdiniz çıraklara her ıkı klanda terbiye verse bu soylediğim lodos içinde geçerli ...

bu oyundan bıktım artık girip oynuyasım kalmadı her girdiğimde her ıkı klandan veletlerin sataşması yordu benı kafa tutuyo adres veriyoz adamlarda tık yok.... ADRES vermek olayıda çok çirkin bır yaklaşim am artık nasıl desem bıktırdılar ne yapacamı bılemedıhımden gel demekten başka çare bırakmıyolar

oflu
The mad dog chasing fish anchovy
Resim]
Resim
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. İyi Forumlar

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön