<> Kurt Loncası <>
Re: <> Kurt Loncası <>
sarıyerlı bnada imza yaparmsn snnki gibi :?: :?:
:lol: 
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
uyku işte uyumayı çok seviyom I like a Uyku [/b]Sariyerli yazdı:lan düzgün isim koy charlarınaShader yazdı:Yeni Charım Kurtlarxuyku :lol:
Büyücüdür![]()
[/color]
![]()
uyku ne lan
![]()

S.a Arkadaşlar cumleten hayırlı pazarlar ...
Oyuna giremiyorum beyler kusura bakmayın kardesim oyunda benim yerime (inş) iyisinizdir..
Emrah...!
Gözleri Kanlı, Çekmis Rakıyı, Yürüyor Sokakta Bir Delikanlı, Hayata Küsmüş, Dostlarına Sevdalı. Sorarsan Güzelim Kim Bu Diye? O Gördüğün Asi Bir Kurt…!
GaLAT*sArAY
Oyuna giremiyorum beyler kusura bakmayın kardesim oyunda benim yerime (inş) iyisinizdir..
Emrah...!
Gözleri Kanlı, Çekmis Rakıyı, Yürüyor Sokakta Bir Delikanlı, Hayata Küsmüş, Dostlarına Sevdalı. Sorarsan Güzelim Kim Bu Diye? O Gördüğün Asi Bir Kurt…!
GaLAT*sArAY
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Merhaba Kurt ailem...
Bugün ki mesajım hüsran dolu bir gencin hikayesini anlatıyor, adı Yasin...
Uzun denebilecek bir süre önce Kurtuluş Loncası'nı geri döndürmek için adım attığım uzun yolda daha ilk dönemeçe gelemeden çukurlara düştüm. Çok güvendiğim kişilerin bu işi bırakması -bırakmak zorunda kalması- beni gittiğim bu yoldan geri dönüş yoluna saptırmaya neden oldu. Başlarken söylenmişti lonca kurmak kolay iştir, mühim olan devam ettirmek diye bunun bilincindeydim ve tüm varlığımla çalışıyordum ama sanırım yanlış tarafa doğru yürüdüm.
Kısacası, bir süredir oyunda yoktum ve belki bir süre daha olmam ancak bu sürenin sonunda oyunda karakterlerim artık sabitlenmiş olacak, bunları kasmakta olan değerli arkadaşım, usta isim ise Ogün (Shader), bu nedenle kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.
Kurtuluş ismiyle alakalı hiçbirşeyle alakam kalmadı ve bu saatten sonra da olamaz. Bundan böyle;
Rescuer(Savaşçı), Ericponti(Büyücü), ve ismini henüz belirlemediğim ama büyük ihtimalle Kaktüss olacak olan şifacı ile yoluma devam edeceğim.
Bu karakterlerle karşılaşırsanız kim bu diye şaşırmayın diye söyleme gereği duydum
Olur da ihtiyaç doğarsa kardeşiniz her zamanki gibi yardıma hazır, bunu da unutmamanız dileğiyle...
Eski isimleriyle;Sakrya, Yasiinn, Badboyxyasin...
Herkese iyi forumlar...
Bugün ki mesajım hüsran dolu bir gencin hikayesini anlatıyor, adı Yasin...
Uzun denebilecek bir süre önce Kurtuluş Loncası'nı geri döndürmek için adım attığım uzun yolda daha ilk dönemeçe gelemeden çukurlara düştüm. Çok güvendiğim kişilerin bu işi bırakması -bırakmak zorunda kalması- beni gittiğim bu yoldan geri dönüş yoluna saptırmaya neden oldu. Başlarken söylenmişti lonca kurmak kolay iştir, mühim olan devam ettirmek diye bunun bilincindeydim ve tüm varlığımla çalışıyordum ama sanırım yanlış tarafa doğru yürüdüm.
Kısacası, bir süredir oyunda yoktum ve belki bir süre daha olmam ancak bu sürenin sonunda oyunda karakterlerim artık sabitlenmiş olacak, bunları kasmakta olan değerli arkadaşım, usta isim ise Ogün (Shader), bu nedenle kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.
Kurtuluş ismiyle alakalı hiçbirşeyle alakam kalmadı ve bu saatten sonra da olamaz. Bundan böyle;
Rescuer(Savaşçı), Ericponti(Büyücü), ve ismini henüz belirlemediğim ama büyük ihtimalle Kaktüss olacak olan şifacı ile yoluma devam edeceğim.
Bu karakterlerle karşılaşırsanız kim bu diye şaşırmayın diye söyleme gereği duydum
Eski isimleriyle;Sakrya, Yasiinn, Badboyxyasin...
Herkese iyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Kardesım gercekten uzuldum senın adına loncamızdan kurtuluşx için ayrılmıştın halada kardeşlerinin oldugunu da biliyordun bu durum bu sekılde devam edecektır. Sen bizleri unutma bizlerde seni unutmayalım unutturmayalım

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
Sariyerli yazdı:ooooo tatlım hayırlı olsun yakurtlarxrdrya yazdı:slm... ahaaa kanka yanıp sönüyorum=) cok sağol kanka bu arada işe başladım bugün ilk günüm hehehe şimdi gitcemHadi bana hayırlı işler=)
hadi öptm sizi muck muckkk=) :lol:
![]()
iş yerinde kafanı bozan falan olursa çaldır alıyım akıllarını zaten sinirlerim gerildi ders çalışa çalışa sinirimi de çıkarmış olurum
Vay Vay Hayırlı olsun işte bu haber cok ıyı oldu İş bulman cok guzel. Ama kardeşimizi üzecek hareket yapanlar için pm bekliyor hasan dikkate al bence :mrgreen:

Bu kardeşliği unutmak dünyanın en büyük nankörlüklerinden olur ve ben tabiiki böyle bir nankörlüğü yapacaksam "Allah göstermesin" diyorum.ibrahimekim yazdı:Kardesım gercekten uzuldum senın adına loncamızdan kurtuluşx için ayrılmıştın halada kardeşlerinin oldugunu da biliyordun bu durum bu sekılde devam edecektır. Sen bizleri unutma bizlerde seni unutmayalım unutturmayalım
Hep kalbimdesiniz
İyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
selamın aleykum genclık kımse yok mu bee nerelerde mıllet

- Sariyerli
- Zincir Bozan