KuzeyxSanalcıdan Veda Vakti . . . .
Re: KuzeyxSanalcıdan Veda Vakti . . . .
Hakkımı falan helal etmem ben sana ve senin gibilere özelime loncamın foyasını ortaya çıkarma diye yalvarıp arkamdan iş yapan sensin hadi bakalım oyunda daha fazla parazitlik yapma sosyal hayatında başarılar !
MegaxSoulL MegaxAurA MegaxpixeL

- zeydanxzeydan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
KaTILIYORE ÇÜNKÜ DOĞRU DİYORE :mrgreen:MegaxSouL yazdı:Hakkımı falan helal etmem ben sana ve senin gibilere özelime loncamın foyasını ortaya çıkarma diye yalvarıp arkamdan iş yapan sensin hadi bakalım oyunda daha fazla parazitlik yapma sosyal hayatında başarılar !
- Kuzeyx
- Işık Hanım'ın Elemanı
KurmayxConDa yazdı:Seninle yaptıgımız Vsleri unutamam . . Hakkım varsa helal Olsun .
Slm.a Kardeşim Evet senle güzel vsler attık eylendik güldük ve hırslandık ) Sende iyi vscisin Kardeşim oyunda BaşarıLar. .
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı
KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı
Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
SaNaLcı
- Kuzeyx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kuyruk acısıMegaxSouL yazdı:Hakkımı falan helal etmem ben sana ve senin gibilere özelime loncamın foyasını ortaya çıkarma diye yalvarıp arkamdan iş yapan sensin hadi bakalım oyunda daha fazla parazitlik yapma sosyal hayatında başarılar !
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı
SaNaLcı
- Kuzeyx
- Işık Hanım'ın Elemanı
zeydanxzeydan yazdı:KaTILIYORE ÇÜNKÜ DOĞRU DİYORE :mrgreen:MegaxSouL yazdı:Hakkımı falan helal etmem ben sana ve senin gibilere özelime loncamın foyasını ortaya çıkarma diye yalvarıp arkamdan iş yapan sensin hadi bakalım oyunda daha fazla parazitlik yapma sosyal hayatında başarılar !
Kuyruk acısı Fena Dokunmuş Sİze
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı
SaNaLcı
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
sen ne zaman gitçen gitçem gitçem dion gitmion hade git konuşupdurma xD şaka diorum xD hayatta sana başarılar hade yolun açık olsun...Kuzeyx yazdı:zeydanxzeydan yazdı:KaTILIYORE ÇÜNKÜ DOĞRU DİYORE :mrgreen:MegaxSouL yazdı:Hakkımı falan helal etmem ben sana ve senin gibilere özelime loncamın foyasını ortaya çıkarma diye yalvarıp arkamdan iş yapan sensin hadi bakalım oyunda daha fazla parazitlik yapma sosyal hayatında başarılar !
Kuyruk acısı Fena Dokunmuş Sİze
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
-
- İri Fare Avcısı
sen mı ayakta tutcan loncayı eyup yanı hasxteryakı yanı choosensxkızıl yanı ıstıklalxteryakı lan sen hırsıızn onde gıdenı deılmısın. benımmafyanın ıtemlerını calmadınmı kadımle beraber . bı ınsan once adam olcakondan sonrakonuscak bıde kalkmıs bencalmadım arkadasım caldı dıyorsun bana ama calınan ıtemlerı . dunde bana pm atıyosun ıtem lazımmı gorevıne yardım edeyım olum ben sen gıbı serefsızdeılım oylesıktır ederımadamı. gıt kımlerın aklınla ıs yapıyorsaan onlara agla ha ayrıca bu eyup vs atarken benden ıtem alırdı xçakalx ı de bole yenmıstı 4-2 yanı bı skm olmaz bundan ....................
Ben ne Kadar Kuzeyxsanalcı nın Düşmanım olarak görsemde onu Severim Bu oyunda Oyuncusu Çalındığından dolayı Üzüntülüyüm Ama Bu Onu Unutacağımız anlamına Gelmez.Kuzeyxsanalcı Kardeşim Gibidir.Bana Velet Filan Diyorsunuz Evet Haklısınız Ben 1994 Doğumlu Lise 1 E gidiyorum . Antalya Kumluca Dalca Da Oturuyorum. Bu Oyunda Charda Çaldım Parada Ama Hiç Bir Zaman Bunu İsteyerek yapmadım. Zor Durumum olduğu İçin Birilerinden intikam İçin.İkvbatusuu İkvbatusu Pilsen ERSOY Benim Charlarım.İyi Eylenceler ... Ahmet Kardeşim Sana Hayatında Başarılar Dilerim. Seni Unutmayacağım ..
Buda benim Resmim