ölüm oyunundaki saçmalık (lütfen okuyun)
- tkxxelegnasx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ölüm oyunundaki saçmalık (lütfen okuyun)
Ben burak 25 eylül 2010 tarihinde saat 21:00 da girdiğim ölüm oyununda gm tarafından kesildim olay okadar hızlı
geliştiki foto alamadım ve çok şaşırdım oyun kuralına aykırı olarak oturmuyordum son 4 de kalmıştık arkamda 4 şifa olduğu için düşman sayısını azaltmak nedeniyle kaçıyordum 3-1 yapacak bir şeyim yok tam arkamdakiler bir birne döndü
arkamda sadece lengendxşifacı kalmıştı tam ona dönmeye hazırlanıyorudum ki gm hangisi olduğuna bile bakmak aklıma gelmedi sinirden öyle şaşkın ve sinirliydim ölüm oyununda oyuncular savaşmayacaksa yapılma amacı ne gm ile savaşcağımızı söyleseler hazırlıklı olurduk ki 54bn wurduğunda yapacak hiç bir şeyim yok neden böyle bir şey yapıldıda bilemiyorum üstüne üstlük bölge kanlaından şikayetimi dile getirirken aniden sus yedim söylediklerim tamamen küfürsüzdü neden yapıldığını anlıyamadım ve hala şaşkınlık içindeyim (şaşkınlık ve sinirle yukarda anlatım bozukluğu yada yazım yanlışı yapmış olaiblrm özür dilerim)
Tkxxelegnasx -- Tkxxmanyak -- (mazide kalarn niceleri)
Re: ölüm oyunundaki saçmalık (lütfen okuyun)
Daha önceki ölüm oyunlarından birinde aynısını banada yapmıştı gm ama desekte takan olmamıştı...
Sosxmanyaq
Sancak
Sancak
kaçmıcan arkadaşım kural bu kaçmazsan yardım eder gm sanada bak mesela ben son 3 e kaldığımda 2 şifa bana daldı ben kaçmadım gm bana dalmadı çabuk bitsin die arada daldığım kişiye vurdu pek bir şey ifade etmesede oyunun amacını yerine getirdim
...
- Pulpfiction
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bu ısı eleme usulu yapsalar cok tatlı olur ceyrek fınal yarı fınal hesabı bıre bır dovusler ama uzun surer GM lerde yogun ınsanlar oldukları ıcın ugrasamazlar

Merhabalar,
Ölüm oyunu kapsamı dahilinde bir iç tüzük mahiyetinde kabul ettiğimiz belirli kurallar vardır. Bu kurallar kapsamında "Etkinlik Alanına Giriş Yaptığınız Anda" sizlere yazılan birebir cümle, "Oturmak/Yatmak, kaçmak yasak; iksir kullanımı serbesttir. Aksi hal ve hareketlerde etkinlik dışı bırakılacaksınız." dır. Bu uyarıya rağmen kaçıyor olmanız ilgili Game Master'ın sizi neden öldürdüğüne açık bir cevaptır.
Susturulmuş olma sebebinizin, kaçmak olmadığı ve küfür olduğu aşikardır.
Etkinlik içi yaptırımlar oyuna entegre edilmez. Susturulmuş olma sebebiniz, oyun içi (etkinlikten bağımsız) rahatsız edici davranışınızdır.
Ölüm oyunu kapsamı dahilinde bir iç tüzük mahiyetinde kabul ettiğimiz belirli kurallar vardır. Bu kurallar kapsamında "Etkinlik Alanına Giriş Yaptığınız Anda" sizlere yazılan birebir cümle, "Oturmak/Yatmak, kaçmak yasak; iksir kullanımı serbesttir. Aksi hal ve hareketlerde etkinlik dışı bırakılacaksınız." dır. Bu uyarıya rağmen kaçıyor olmanız ilgili Game Master'ın sizi neden öldürdüğüne açık bir cevaptır.
Susturulmuş olma sebebinizin, kaçmak olmadığı ve küfür olduğu aşikardır.
Etkinlik içi yaptırımlar oyuna entegre edilmez. Susturulmuş olma sebebiniz, oyun içi (etkinlikten bağımsız) rahatsız edici davranışınızdır.