aeor oyunda senınde Themurox ın (SARIYER) adını duyduguna gordugune emınım arzlar tarafından da tanınan bırısı lodoslarda da en az okadar tanınmıştır. Themurox'ın (SARIYER) cevresı olması sadece adının olması onun guvenılır oldugunu ve ıstendıgını gostermeye yeter. Gruba gelıyım mı demeden gruba almalarına yeter.bu olay arkadası veya arkadasının arkadası ıcın gecerlı degıl eger ole olsaydı arzlar tarafından da tanınmazdı.Aeoroea yazdı:DehrayN yazdı:Üzerimde hiç bişeyim olmasın gene alırlar beni bundan adım gibi eminimÖncelikle grup bölgelerine Girebilmek için bunlar bence başta geliyor 1.Arkadaş çevresi 2.Oyunda tanınmış kişi olmak 3.Tecrübeli oyuncu olması 4.Grup bölgesindeki insanlara güven vermesi bence şahesere bile gerek yok aslında ama sürekli Ejder-Ashab kelimesi milletin ağzında sakız olmuş ejderli veya ashablı kişileri güclü görüyorlar
ama tek farkları birazcık daha fazla can ve hasar vermeleri ve kudretlerinin birazcık daha çabuk dolmasıdır charlarım silindiğinde arkadaşlarım bana grup bölgesine almazlar diye hüzüntü duyduydum ama dedikleri şey senin adın yeter demesiydi
bence item falan hepsi 2. planda önemli olan yazdığım 4 maddeyi önce oyundaki oyunculara kabul ettirmelisiniz grup bölgesine giricek kişilerin grup bölgesine girerken senin ashabın yok veya ejderin yok gelme dediklerin hiç duymadım birazda bu bahane gibi geliyor.
SARIYER,Themurox,themuro,Bitmezbuokul,Papriska
βµяąҚ
Kendın Demıssın Oyunda Tanınmak ve Cevrenın Olması Dıye .. Onlar Senın Arkadaşların Veya Arkadaslarının Arkadaşı Oldugun Icın Alıyorlardır Yada Tecrubelısın Dıye.Fakat Oraya Gırdıgınde Onları HızlandıramazsınIyı Forumlar.
Oyunda ki Bu Gruplaşmaya Artık Son Verin !
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Oyunda ki Bu Gruplaşmaya Artık Son Verin !
xXxUsTaŞiFaCıxXx.....Xxxustabüyücüxxx.....Ölümustası
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
DehrayN yazdı:Hızlandırmak mı ? One ilk defa duyuyorum Tanımadıklarımda çok istiyor rahat ol.Aeoroea yazdı:DehrayN yazdı:Üzerimde hiç bişeyim olmasın gene alırlar beni bundan adım gibi eminimÖncelikle grup bölgelerine Girebilmek için bunlar bence başta geliyor 1.Arkadaş çevresi 2.Oyunda tanınmış kişi olmak 3.Tecrübeli oyuncu olması 4.Grup bölgesindeki insanlara güven vermesi bence şahesere bile gerek yok aslında ama sürekli Ejder-Ashab kelimesi milletin ağzında sakız olmuş ejderli veya ashablı kişileri güclü görüyorlar
ama tek farkları birazcık daha fazla can ve hasar vermeleri ve kudretlerinin birazcık daha çabuk dolmasıdır charlarım silindiğinde arkadaşlarım bana grup bölgesine almazlar diye hüzüntü duyduydum ama dedikleri şey senin adın yeter demesiydi
bence item falan hepsi 2. planda önemli olan yazdığım 4 maddeyi önce oyundaki oyunculara kabul ettirmelisiniz grup bölgesine giricek kişilerin grup bölgesine girerken senin ashabın yok veya ejderin yok gelme dediklerin hiç duymadım birazda bu bahane gibi geliyor.
βµяąҚ
Kendın Demıssın Oyunda Tanınmak ve Cevrenın Olması Dıye .. Onlar Senın Arkadaşların Veya Arkadaslarının Arkadaşı Oldugun Icın Alıyorlardır Yada Tecrubelısın Dıye.Fakat Oraya Gırdıgınde Onları HızlandıramazsınIyı Forumlar.
Farkımız , tarzımız BETA olmamız.
SARIYER![]()
Beta Olunca Bır Ayrıcaklıkmı Var ? Hayır. Hızlandırmak (2 Saat Suren Grup Bolgesını 1 Saate Dusurmek) Gıbi..

Eminönü
FelicitaNascosta '
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
XxxUSTAxxX yazdı:aeor oyunda senınde Themurox ın (SARIYER) adını duyduguna gordugune emınım arzlar tarafından da tanınan bırısı lodoslarda da en az okadar tanınmıştır. Themurox'ın (SARIYER) cevresı olması sadece adının olması onun guvenılır oldugunu ve ıstendıgını gostermeye yeter. Gruba gelıyım mı demeden gruba almalarına yeter.bu olay arkadası veya arkadasının arkadası ıcın gecerlı degıl eger ole olsaydı arzlar tarafından da tanınmazdı.Aeoroea yazdı:DehrayN yazdı:Üzerimde hiç bişeyim olmasın gene alırlar beni bundan adım gibi eminimÖncelikle grup bölgelerine Girebilmek için bunlar bence başta geliyor 1.Arkadaş çevresi 2.Oyunda tanınmış kişi olmak 3.Tecrübeli oyuncu olması 4.Grup bölgesindeki insanlara güven vermesi bence şahesere bile gerek yok aslında ama sürekli Ejder-Ashab kelimesi milletin ağzında sakız olmuş ejderli veya ashablı kişileri güclü görüyorlar
βµяąҚ
Burda Konu En Cok Kım Tanınınıyor Veya Tanınmıyor Degıl.

Eminönü
FelicitaNascosta '
Amacım polemiklere girmek değil beni tanıyan tanır bilen bilir her türlü grubada rahatca girerim rahat ol.Aeoroea yazdı:DehrayN yazdı:Hızlandırmak mı ? One ilk defa duyuyorum Tanımadıklarımda çok istiyor rahat ol.Aeoroea yazdı:DehrayN yazdı:Üzerimde hiç bişeyim olmasın gene alırlar beni bundan adım gibi eminimÖncelikle grup bölgelerine Girebilmek için bunlar bence başta geliyor 1.Arkadaş çevresi 2.Oyunda tanınmış kişi olmak 3.Tecrübeli oyuncu olması 4.Grup bölgesindeki insanlara güven vermesi bence şahesere bile gerek yok aslında ama sürekli Ejder-Ashab kelimesi milletin ağzında sakız olmuş ejderli veya ashablı kişileri güclü görüyorlar
βµяąҚ
Farkımız , tarzımız BETA olmamız.
SARIYER![]()
Beta Olunca Bır Ayrıcaklıkmı Var ? Hayır. Hızlandırmak (2 Saat Suren Grup Bolgesını 1 Saate Dusurmek) Gıbi..![]()
En son DehrayN tarafından 26 Eyl 2010 00:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
Dostum Burda Ben Tanınmıyorsun Kotusun Kelımesını Kullanmadım Sadece Hasarı 1000 Uzerı Olan Bır Buyucu Ile 700 Olan Bır buyucu Arasında Cok Fark Var Bunuda Herkes Bılır.

Eminönü
FelicitaNascosta '
İksir içmeyi denedin mi peki ?Aeoroea yazdı:Dostum Burda Ben Tanınmıyorsun Kotusun Kelımesını Kullanmadım Sadece Hasarı 1000 Uzerı Olan Bır Buyucu Ile 700 Olan Bır buyucu Arasında Cok Fark Var Bunuda Herkes Bılır.
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
DehrayN yazdı:İksir içmeyi denedin mi peki ?Aeoroea yazdı:Dostum Burda Ben Tanınmıyorsun Kotusun Kelımesını Kullanmadım Sadece Hasarı 1000 Uzerı Olan Bır Buyucu Ile 700 Olan Bır buyucu Arasında Cok Fark Var Bunuda Herkes Bılır.
Dostum Dıyelımkı Azat Efendı/Bılge Kağan Iksırlerı 20 Adet bulunmakta.Grup Bolgelerınde Ortalama 5 Kere Ölsen 5 Iksır Gıder. Iksırın Suresıde Var Gecınce Ictın Dıyelım Kac Sıgınak Boyle Devam Edıceksın.. Ki Burda Iksır Söz Konusu Bıle Degıl ..

Eminönü
FelicitaNascosta '
Hmm doğru yazmışsın hak veriyorum peki hasarı 700 olan birisi ne kadar vuruyor kritik atıyorum 8 bin 1000 olan ne kadar vuruyor 11 bin bence çok hafif bir iksir desteği ile bu sorunu çözebilirsin bence 25 level iksir bile olsa yeter diye düşünüyorum yanılıyor mu acaba Aeor ?Aeoroea yazdı:DehrayN yazdı:İksir içmeyi denedin mi peki ?Aeoroea yazdı:Dostum Burda Ben Tanınmıyorsun Kotusun Kelımesını Kullanmadım Sadece Hasarı 1000 Uzerı Olan Bır Buyucu Ile 700 Olan Bır buyucu Arasında Cok Fark Var Bunuda Herkes Bılır.
Dostum Dıyelımkı Azat Efendı/Bılge Kağan Iksırlerı 20 Adet bulunmakta.Grup Bolgelerınde Ortalama 5 Kere Ölsen 5 Iksır Gıder. Iksırın Suresıde Var Gecınce Ictın Dıyelım Kac Sıgınak Boyle Devam Edıceksın.. Ki Burda Iksır Söz Konusu Bıle Degıl ..
Oyuncularada azcık güven verirsen eğer her zaman grup bölgelerinde herkesin yeri olur diye düşünüyorum...
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
Tabıkıde Öyle Olabılır Mantıklı Herkese Tabıkıde Grup Bolgelerınde Yer Var.Kısacası En Onemlı Sey Tecrube ve Guven,Adını Yazmaya Gerek Duymadıgım Bırını Gruba Aldım Ejderlı Dıye .. Dusunen Kesımınde 1 Canı Kala Ilk Vuran Yani Ben Öldum Dur Dur Dur Vurma Dememıze Ragmen Vurmustu Bırsey Alamamıstık. Neyse Olur Boyle Seyler Dedık Motordada Aynı Olay Oldu Yine Kestı Ve Gruptan Attık.. Bir Örnek Verırsek .. Guven ve Tecrube En Iyısı.

Eminönü
FelicitaNascosta '